Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

HSB onder een kapwoning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hSB onder een kapwoning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hSB onder een kapwoning bouwen

HSB twee-onder-een-kapwoning bouwen

Samen met mijn toekomstige buurman heb ik een perceel grond gekocht waar wij medio 2018 een twee-onder-een-kapwoning met schuur willen laten bouwen in HSB. Er zijn gesprekken gevoerd met de gemeente omdat het bestemmingsplan moet worden gewijzigd. Daar wil men aan meewerken. Door een architect hebben wij ontwerptekeningen laten maken. Onze volgende stap is een eerste kennismakingsgesprek voeren met een aannemer die ervaring heeft in HSB. We willen de woningen casco laten opleveren, zonder keuken en badkamer, maar wel voorzien van voorbereidingen voor / of met installatiewerk. Het worden woningen zonder gasaansluiting, de maat is 550 m³ per woning. Wij willen graag een afspraak maken en ontvangen graag u prijsindicatie.