Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houtskeletbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houtskeletbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houtskeletbouw

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Uitbouw van de woning aan de achterzijde. Breedte circa 5,5 meter, diepte circa 3,4 meter. Voorafgaand eerst slopen bestaand schuurtje. Elektrawerk (lichtpunt, stopcontacten (ook 1 buiten)). Eventueel (apart offreren) stuken (glad). Ik heb geen voorkeur voor prefab, metselwerk of houtskeletbouw. Ik wil daar meer informatie over van de vakman.

Nieuw te bouwen huis maken

Prefab woning of houtskeletbouw met garage alleen begane grond met een klein schuin dakje blijft open tot nok geen extra vloer

Uitbouw achter de woning vervangen en vergroten

Op dit moment is er een uitbouw aan de achterzijde van de woning die vergroot dient te worden. De breedte zal 4.70 meter zijn en de diepte gaat van 1.90 naar 3.90 meter. Het dak dient volledig vernieuwd te worden met lichtkoepels of lichtstraat. De wangen van de buitenmuur moeten worden opgetrokken in baksteen en de binnenwanden van houtskeletbouw. De achtergevel moet openslaande tuindeuren en 2 zijramen krijgen. De uitbouw mag casco opgeleverd te worden. Het is nog niet bekend of er een vergunning nodig is.

Serre aan de achterkant van de woning

Aan mijn appartement wil ik graag een serre plaatsen. Het betreft een serre van 5.5 meter breed bij 3.5 meter diep. De wens is om een groot, ongeveer 2 bij 3 meter, daklicht te laten plaatsen en een pui te laten maken met 2 openslaande deuren + 2 ramen (alle met HR++ glas). De constructie moet voldoende stevig zijn dat er op een later stadium zonnepanelen en een warmteboiler geplaatst kunnen worden. Een plat dak dus. Het betreft een serre waarbij de originele gevel moet blijven bestaan, de gevel wordt dus niet doorgebroken. De aanvraag is voor een casco bouw. Gemetseld of houtskeletbouw. Fundering moet nog worden gemaakt. Er is nog geen teken/ of rekenwerk gedaan. De tuin heeft een vrije toegang en bouw materiaal kan tot ongeveer 20 meter afstand gebracht worden met een bus/ aanhanger. Voor de aanbouw is geen vergunning nodig, maar wel een globale tekening voor de VVE die akkoord moet gaan. Graag ontvang ik een globale prijs indicatie waarna ik u zal vragen om langs te komen en een daadwerkelijke offerte uit te brengen. Start aanvang is in overleg. Ik hoor graag van u.

Woning onderkelderen

Graag ontvang ik een offerte voor het bouwen van een kelder. Het betreft een rijtjeshuis dat onderdeel is van een project waarin wij met 21 huishoudens 21 oude huurwoningen kopen en volledig opknappen. Het casco herstel gaat vanuit de CPO en eventuele gewenste uitbreidingen worden aangenomen op basis van inschrijving. De fundering onder de woning wordt nu hersteld/vervangen in verband met palenpest. De kelder zal komen achter de nu bestaande bouw. Bovenop de kelder staat een uitbouw (licht, houtskeletbouw) gepland van 5 meter x 4 meter. De kelder zouden wij het liefst over de hele diepte van de tuin willen (5 meter x 7 meter), hierbij zou het achterpad (smal) behouden blijven. - Wat kost het ons als wij (ik + eventueel 3 a 4 niet aangrenzende buren) een kelder willen? - Om kosten te drukken is het mogelijk dat wij het grootste deel van het uitgraven en grond afvoeren alvast doen? - Het grondwater schijnt vrij hoog te staan in deze buurt, is dit een probleem? Omdat wij nog veel meer zaken gaan doen in het huis (onder andere achtergevel rechtop trekken, dakkapel, uitbouw en de volledige binnenzijde v/h huis) zijn er een architect en constructeur die aanvullende documentatie kunnen aanleveren als dat nodig is. Hopelijk heb ik een duidelijk beeld geschetst met de omschrijving. Mocht u aanvullende vragen hebben om goede offerte te kunnen maken dan hoor ik dat graag. Als de offerte serieus en goede inschatting is van de werkelijke kosten dan ben ik uiteraard bereidt om een vergoeding hiervoor te betalen.

Aanbouw aan een stacaravan maken

Aanbouw aan een stacaravan van 11 x 5 met keuken ramen tuindeur en voordeur. Het moet een salon met keuken worden. Er moeten ook water/elektra leidingen naartoe getrokken worden. Dit moet gedaan worden door middel van houtskeletbouw.

Bouwen van een houtskelet woning

Op een bouwkavel in Burgerbrug van 800 m2. Graag een offerte voor een houtskeletwoning van ca 400 m3 (70 m2 ongeveer per verdieping) met 3 slaapkamers en werkruimte (geluidsstudio). Ben op zoek naar Fins of Zweeds model. Graag sleutel klare prijs inclusief fundering, BTW, sanitair, keuken et cetera. Ik zou graag ook een balkon willen hebben. Ik heb geen bouwtekeningen en zou graag een idee willen van wat er gedaan zou kunnen worden. Er komt nog een riolering, elektra, waterleidingen et cetera. De badkamer wil ik liever niet met houtskeletbouw omdat er een mogelijkheid bestaat dat er paddenstoelen kunnen groeien onder de grond. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.

Prefab opbouw op een plat dak realiseren

Wij willen een houtskeletbouw opbouw realiseren van 5 bij 5 meter. De opbouw komt op een plat dak. Het oorspronkelijke huis heeft nu twee verdiepingen. Er is een aanbouw geplaatst op de begane grond. Boven de slaapkamer, badkamer en overloop willen we de opbouw laten maken. De trap dient boven de bestaande trap te komen. Trap plaatsen (indien mogelijk) en prefab opbouw plaatsen. Verwarming en elektra doortrekken is optioneel. Het huis heb ik nog niet gekocht dus een indicatie is voor nu voldoende.

Fundering voor houtskeletbouw plaatsen

Wij willen graag een houtskeletbouw atelier naast onze woning bouwen van 60 m2, enkel laags, op kleigrond. Hiervoor dient er een fundering geplaatst te worden door de vakman. Graag zouden wij willen weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Vrijstaande garage bouwen

Ik wil graag een garage laten bouwen met een afmeting van 6 bij 6 meter, los van de woning. Houtskeletbouw en de binnenkant niet geïsoleerd. 30 cm buitenmetselwerk vanaf de grond. Heiwerk met fundering. Betonnen vloer, glad afgewerkt en niet geïsoleerd. Punt dak met pannen en niet geïsoleerd. Houten aftimmering van dakranden. Hemelwaterafvoeren. 2 x dubbele hardhouten buitendeuren, 2 meter breed. 1 lichtpunt aansluiting met wandcontactdoos en aansluiting voor aan autobrug, 380v.