Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houtskeletbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houtskeletbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houtskeletbouw

Opbouw op plat dak maken

Kunt u een indicatie geven van de kosten van een dakopbouw op een plat dak? Houtskeletbouw. Inclusief plaatsen trap. Het dak word aan u opgeleverd zonder dakleer en vv OSB plaat. Daar moet een kartonnen doos komen die wind en waterdicht is. Er hoeven geen leidingen naar de opbouw getrokken worden. Er moet een deur in komen omdat er een dakterrasje komt. De opbouw moet ongeveer 30 m2 worden.

Dakopbouw op dakterras maken

Wij willen graag van een dakterras een slaapkamer maken. De oppervlakte is 16 m2 en dit dient van houtskeletbouw gemaakt te worden. De afwerking aan de binnenzijde doen wijzelf, de buitenzijde dient conform de gevel te worden Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Houtskeletbouw offerte

Kunt u mij een prijs per m2 en/of m3 voor houtskeletbouw (zonder en met afwerking binnen en buiten wel geïsoleerd) geven? Inclusief de fundering en mogelijk aan de buitenzijde met leem stuken. We zijn in een oriënterende fase.

Vliering met tussenmuur plaatsen

Wij willen een vliering laten plaatsen op onze zolderverdieping. Deze moet met de hoogte van het plafond gelijk komen aan de dakkapel. De dakkapel is casco op ons huis geplaatst en heeft een hoogte van plusminus 2. 45 m. , dit moet dus de hoogte worden waarop de vliering begint, zodat het plafond over de gehele verdieping gelijk komt. Het vloeroppervlakte van de te plaatsen vliering is plusminus 15 m2 (3 m. X 5 m.). Ook willen we een vlizotrap geplaatst hebben om de vliering te bereiken. De woning is voorzien van een scharnierkap/klapdak, waardoor de vliering bevestigd dient te worden aan de tussenmuren met de buren. Verder willen we een tussenmuur geplaatst hebben van voor tot achter (plusminus 7 m. Lang en 2. 45 m. Hoog), zodat er een overloop op zolder ontstaat. Deze muur loopt aan 1 kant schuin af bij het dak, aan de andere kant kan deze recht tot in de dakkapel doorlopen. In deze tussenmuur dienen 2 deuropeningen te komen. Dwars op de tussenmuur willen we nog een tussenmuur geplaatst hebben (plusminus 3 m. Lang en 2. 45 m. Hoog), zodat er naast de overloop 2 kamers ontstaan. Alle tussenmuren willen we in houtskeletbouw, voorzien van gipsplaten. Tot slot willen over de gehele verdieping, tot in de dakkapel, het plafond uitgeracheld hebben (totaal oppervlakte plusminus 35 m2 (5 m. Bij 7 m.). Elektra hoeft niet gedaan te worden.

Prefab opbouw op het dak bouwen

Wij willen graag meer info voor een opbouw op onze woning. De verwachting zou zijn 4 x 5 meter. |Middels houtskeletbouw op een plat dak. In de opbouw openslaande of schuivende deuren om toegang tot het dakterras te krijgen. Om de huidige dakrand een hekwerk maken. De buren hebben direct opgebouwd, een steense opbouw. Zelf hebben we een aanbouw gezet. Op de originele woning, op de eerste verdieping zouden we de opbouw willen laten zetten.

Uitbouw aan de achterzijde van het huis bouwen

Ik zou een uitbouw willen aan de achterzijde mijn huis, een verlenging van de woonkamer. De uitbouw wordt 3 x 5 meter. Er zal een fundering op palen waarschijnlijk nodig zijn. Er is nog geen tekening of berekening gemaakt. Met een plat dak, dicht en bedekt met iets als bitumen. Aan de achterzijde openslaande deuren en ramen aan weerszijden. De huidige achtergevel doorbreken en ondersteunen. Behangklaar opleveren. De opbouw en de rest van het huis is houtskeletbouw. Er is geen vergunning voor nodig. De sleutel krijgen we eind september.

Plaatfundering maken

Ik wil een aanbouw realiseren aan een houtskeletbouw. Naast deze woning ligt een carport met stenen schuur op een totale betonfundering van 3000 x 8000 mm. Ik wil deze fundering gebruiken en tevens twee meter naar voren halen. Deze twee meter is niet voorzien van een fundering. Nu was ik van plan met schuimbeton te werken en daarbij het geheel op funderingshoogte uit te laten graven en volstorten met schuimbeton. Nu hoorde ik dat er niet gebouwd kan worden op deze fundering. Op de lange zijde komt houtskelet met hout afgetimmerd en aan de korte zijde 3000 x 2550 mm komt een enkel steen muur. Hier komt ook nog een kozijn in, dus ongeveer 4 vierkante meter metselwerk. Mijn vraag is: Kan ik hiervoor schuimbeton gebruiken of heeft u een alternatief en hoeveel kost deze alternatief per kuub? (ongeveer 11 a 12 kuub) inclusief transportkosten. De bestaande fundering ligt op 30 cm diepte ten opzichte van het maaiveld. De gemetselde wanden van de woning en het schuurtje blijven bestaan.

Betonpalen boren en fundering storten

In verband met een aanbouw van een nieuwe bijkeuken (houtskeletbouw) moeten er betonpalen geboord worden. Heijen is niet mogelijk in verband met trillingen. Tevens zijn we op zoek naar een offerte voor een fundering te storten voor deze aanbouw. Oppervlakte is ongeveer 3.5 x 3.5 meter en de tuin is goed bereikbaar.

Uitbouw aan achterzijde woning

Wij willen aan de achterzijde van de woning een uitbouw realiseren (woonkeuken). Voor de afmetingen hebben wij twee opties: 1) 4 x 4.5 meter, 4 meter diep en 4.5 meter breed, 2) 4 x 6 meter, 4 diep en 6 meter breed. Hoogte ongeveer 3 meter tot bovenkant dak. In ieder geval de voorzijde zoveel mogelijk glas met openslaande deuren (houten kozijnen). Bij voorkeur houtskeletbouw en betonnen vloer. Lessenaarsdak met een minimale helling heeft wel mijn voorkeur maar ik heb een budget dus ik weet niet wat er mogelijk is. Geen dakramen en/of lichtbalken. Het liefst een geheel opgeleverde uitbouw incl. aansluitingen maar zonder bijvoorbeeld de keuken. Eventueel casco. Ik weet niet wat de status is van de grond, er hoeft denk ik niet geheid te worden. Wij hebben de woning nog niet aangeschaft en willen een indicatie meenemen in het proces. Kunt u op basis van de standaard gegevens een indicatie opmaken?

Uitbouw aan achterzijde realiseren

Ik wil graag weten wat gaat het mij in totaal kosten als ik door uw bedrijf een uitbouw (afmeting 3,5 meter bij 6,5 meter) aan mijn huis wil laten bouwen. Of een uitbouw van 3,5 meter bij 10 meter (hele lengte). Ik heb een nieuw huis in Lelystad gekocht en over 1 week ga ik daar naar toe verhuizen en ben ik aan het zoeken naar en betrouwbare bouwbedrijf om deze klus voor mij laten doen. Graag wil ik hier meer informatie of een afspraak met iemand van uw bedrijf maken. Ik twijfel nog tussen prefab en houtskeletbouw. Ik wil namelijk liever kwaliteit dat langer duurt om te bouwen dan iets dat in een dag gebouwd is en niet goed is.