Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houtskeletbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houtskeletbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houtskeletbouw

100m2 Aanbouw dijkwoning

Ik ben op zoek naar een betrouwbare aannemer voor een grote houtskeletbouw aanbouw van ongeveer 100 m2 in Amsterdam Noord aan een bestaande dijkwoning. De tekeningen van de architect, bouwvergunning, funderingstekeningen en berekeningen en dergelijk zijn aanwezig. De onderste laag zal 3 slaapkamers bij gebouwd krijgen, op dijkniveau zal de woonlaag vergroot worden plus een terras en in de nok, puntdak, dient de dakconstructie doorgetrokken te worden. De afwerking mag in overleg uitgevoerd worden.

Uitbreiding badkamer met houtskeletbouw

Timmer-gigant Graag uw offerte voor een uitbreiding van onze badkamer met 5 m2 houtskeletbouw. Bijgevoegd de tekening. Het bovenste deel op tekening wordt aan de bestaande badkamer toegevoegd. Heb dus drie wanden en een vloer en een dak nodig in hsb.

Opbouw garage en tussenbouw

Ik wil een opbouw over ongeveer 50 m2 laten maken op mijn woning. Hier moeten 2 kamers en een badkamer komen. De opbouw moet in de stijl van mijn huis. Ook wil ik water en elektra leidingen aanleggen zodat er later een keukentje gemaakt kan worden als mijn kinderen ouder worden. Ik wil dat het goed geïsoleerd wordt voor geluid. Ik wil geen gemetselde opbouw omdat het te zwaar is. Dus het moet of met prefab of met houtskeletbouw maar daar twijfel ik nog over. De vergunning is nog niet aangevraagd. Ik wil in de stijl van het huis blijven dus dan moet ik een schuin dak hebben maar dan heb ik nog steeds niks aan de extra ruimte. Ik wil hier graag over overleggen.

Opbouw op bestaande aanbouw maken

Maten 5 meter bij 3,5 meter. Opbouw op bestaande aanbouw achter. Ik wil een opbouw maken op de bestaande aanbouw. Deze moet 5 bij 3,5 meter worden. Ik wil dat het houtskeletbouw wordt. Er moet elektra naartoe getrokken worden. Deze aanbouw moet casco worden met alleen daken plaatsen en er moet eventueel ook ramen verwijderd worden van de muur.

Houtskeletbouw specialist gezocht

Houtskeletbouw delen zetten voor 16 vakantiewoningen. 96 Stuks, 6 per woning, 4 wanden en 2 dakdelen.

Verbouwingswerk in de woning

Wij hebben recentelijk een huis aangekocht in Lisse en zijn op zoek naar een aannemer die ons kan helpen met verbouwingswerkzaamheden. We zouden graag een afspraak willen maken om de mogelijkheden door te spreken. Alles wat gedaan moet worden staat nog open, er staat namelijk helemaal geen plan. Wij willen gewoon iemand die enig verstand van zaken heeft van wat er allemaal veranderd moet worden. Het is een houtskeletbouw woning. Ik wil wel in elk geval de badkamer verbouwen. Onder de oude badkamer zit een vochtplek.

Woonkamer uitbreiden met een uitbouw

Wij willen graag de woonkamer uitbreiden. Deze moet 4 meter langer worden. Ik weet nog niet wat voor type uitbouw ik wil, heb het gemetselde gezien en dat zag er wel mooi uit, ik wil wel weten hoe prefab en houtskeletbouw eruitziet. Ik wil graag water- en elektraleidingen naar de uitbouw toe getrokken hebben. Ik wil een plat dak hebben.

Aanbouw bestaande woning vervangen

Mijn partner en ik hebben ons oog laten vallen op een koopwoning te zien op Funda.nl. Dit betreft een dijkwoning. Wij zouden graag uit willen breiden aan de achterzijde. Momenteel staat er een uitbouw welke verwijderd zou moeten worden en er een onderheide, meerdere verdiepingen, aanbouw ervoor terug te plaatsen. Aanbouw zal dan de volledige breedte van het huis, 7.11 meter en 5 meter diep moeten worden. De uitbouw zou 3 verdiepingen moeten worden met een dak aangrenzend aan bestaande puntdak. Wij zouden kiezen voor gehele afwerking, zoals genoemd op uw site. Kunt u een kostenplaatje maken op basis van bovengenoemde informatie? Kunt u tevens een kostenplaatje maken op basis van 2 verdiepingen met een platdak? U geeft aan op uw site dat houtskeletbouw goedkoper is dan gemetselde muren, ik zou u graag willen vragen wat uiteindelijk de verschillen zijn tussen beide.

Extra laag op bestaande woning bouwen

Het idee is om een extra bouwlaag op de bestaande woning met houtskeletbouw te realiseren. De bestaande woning bestaat uit twee lagen traditioneel bouw (steen) met plat dak van kanaalplaat. Het gaat om totaal om c.a. 42 m2 met wat scheidingswanden, trapgat in bestaande kanaalplaat-dakvloer en een houten trap. Het plan is nog niet ingediend bij de gemeente.

HSB uitbouw maken

Wij willen graag een uitbouw aan de zijkant van onze woning. Wij hebben een houtskeletbouw woning waarvan de begane grond steen is. De bovenbouw is van hout. De uitbouw wens is 4 bij 4 meter met een plat dak. Onderlaag 50 cm steen en de rest horizontaal houten planken. Aan de voorkant 2 openingen voor de deuren (voordeur en een extra deur) en aan de achterkant een schuifluik van circa 3 meter. Graag ontvang ik hiervoor een offerte. Er moet voor de fundering waarschijnlijk geheiijd worden.