Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houtskelet vrijstaande bouw realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houtskelet vrijstaande bouw realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houtskelet vrijstaande bouw realiseren

Het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen

Ik heb recent een kavel gereserveerd in Almere en ben opzoek naar een aannemer die de gehele woning wilt bouwen. Er is een architect bezig met het ontwerp en regelen van vergunningen voor de bouw. Nu zoek ik nog een specialist die conform de tekeningen een offerte kan opstellen. De bouw betreft een vrijstaande woning à 350 m3 inhoudt, houtskelet bouw, aluminium kozijnen en een goothoogte van 350 cm. Overige oplevering specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Houtskelet vrijstaande bouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een houtskeletbouw kan realiseren. Dit graag met hoge isolatiewaarde en triple glas. \huis 13 x 8.20 + aanbouw met berging en werkkamer. Overige maten et cetera staan in de bijlage.

Uitbouw zijkant woning

Ik wil graag een vrijblijvende offerte op het volgende! We willen een uitbouw realiseren aan de zijkant van ons vrijstaande huis! Vergunningsvrij mogen we tot 80 m2 aan/uitbouwen. Voor de zijkant geldt vergunningsvrij mits 1 m van de voorkant te blijven. Heb zelf de garage al gebouwd van 40 m2 enkel door studie nu minder tijd voor de rest. Ik wil graag als we de uitbouw bespreken kijken wat ik zelf kan doen. Waarschijnlijk zelf fundering/binnenmuren optrekken en opperen met metselwerk of zelf mee metselen indien mogelijk. Het gaat om een uitbouw van 3 m bij 7 m. Onze woning is houtskelet met buitenzijde gemetseld. Dus zal aanbouw vermoedelijk ook in houtskelet terecht komen ivm aansluiting op bestaande gedeelte. Materiaal zal ik zelf verzorgen zodat dit ook de prijs zal drukken. Hoor graag van jullie.

Het gaat om een vrijstaande woning in ...

Het gaat om een vrijstaande woning in Arnhem met een rieten dak en aangesloten garage. Wij hebben een ontwerp van een architect en de bouwvergunning is deze week aangevraagd. We gaan nu bij meerdere aannemers een offerte opvragen. Huis moet wel op traditionele wijze worden gebouwd, geen houtskelet.

Nieuwbouw vrijstaande woning op kavel in ...

Nieuwbouw vrijstaande woning op kavel in Almere. Ontwerp is aanwezig, detailleringen zijn door architect uitgewerkt, maar moeten nog in de aanbestedingsfase afgestemd worden tussen opdrachtgever, aannemer en architect. Uitgangspunten : Heiwerkzaamheden, paallengte wellicht tot 25m Houtskeletbouw Plat dak Buitenafwerking stucwerk op houtskelet en hout Kunststof kozijnen Kunststof dakbedekking (bijvoorbeeld ECB) Warmtepomp en wand/vloerverwarming WTW ventilatieunit Screens of rolluiken in de buitenmuur ingebouwd De aannemer dient ondermeer zorg te dragen voor : Constructieberekeningen Afstemming over detailaspecten Nadere informatie (voorlopig ontwerp, aanzichten e.d.) in overleg beschikbaar.