Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten uitbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten uitbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten uitbouw

Een aantal grote verbouwklussen bij een woning realiseren

Ik zoek een aannemer die een aantal grote klussen kan uitvoeren bij mijn woning. Het gaat om een gemetselde uitbouw van 2 bij 5 meter kan creëren. Hier zou ik graag houten kozijnen in hebben. Daarnaast moet de uitbouw casco worden opgeleverd. Ook zou ik aan de zijkant van de woning een aanleunwoning willen creëren. Hier wil ik een extra slaapkamer, keuken, toilet en douche in willen hebben. Dit is momenteel 5 bij 2,6 meter maar moet nog een stuk groter worden. Daarnaast zou de carport hierbij betrokken kunnen worden. Ik bespreek graag met een aannemer de exacte aanvraag.

Uitbouw achterzijde

Wij hebben een andere woning gekocht en willen de woonkamer iets meer de tuin in laten bouwen, zodat we meer ruimte krijgen voor een eethoek. De uitbouw moet 5,49 meter breed en 2,5 meter lang worden. Complete oplevering is in overleg. Verder moet er elektra in komen, een fundering en een houten constructie. Stucwerk kunnen wij zelf. Graag een offerte.

Uitbouw incl kelder

In december krijg ik een woning opgeleverd, hier wil ik een uitbouw van 4 meter met een overspanning in de gevel van 8m realiseren.. De woning is gefundeerd op staal. Bij deze uitbouw wil ik direct een maximale kelder +/- 4 x 8 m2. De begane grond is op dit moment 100m2 en zal met broodjespatroon vloerverwarming nodig hebben. Op dit moment zit er een houten vloer moet worden verwijdert, verder zijn er 2 vloeren van beton die ingevreesd moeten worden met afmetingen van 6m2 en. 20m2

Uitbouw achterzijde woning plat dak

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. De opbouw moet een hout skelet hebben en dient ongeveer 6 bij 3,5 meter groot te worden en moet casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag kunststof of houten kozijnen terug in de opbouw. Vanuit de opbouw moet het mogelijk zijn om naar het bovenliggende terras te gaan. Daarnaast zijn er al ontwerpen aanwezig die door een architect gemaakt zijn.

Een uitbouw ontwikkelen achter een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn hoekwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet ongeveer 4 bij 3,5 meter groot worden. Het moet een gemetselde uitbouw worden die woon-klaar moet worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouw. De achterzijde van de woning is goed bereikbaar.

Uitbouw achterzijde in rijtjes huis

Ik wil graag een aanbouw serre met een dak 5.00 m br bij 4.00 lang. Er is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met stucwerk, elektra, een fundering en een houten constructie.

Uitbouw achterkant tot keuken

Wij denken erover na om een houten uitbouw te realiseren van de woning voor een keuken. De maten zijn 2.5 m bij 2.5 m. Het moet casco opgeleverd worden. Misschien moet er geheid worden maar dat is nog niet zeker. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Een uitbouw realiseren aan de achterzijde van een woning

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze woning een uitbouw kan realiseren van 350 bij 350 cm. De uitbouw moet woon-klaar worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouw. De tuin is niet bereikbaar per achterom. De bovenburen zouden wellicht hun terras vergroot willen hebben na de uitbouw. Ook wil ik graag een lichtstraat in de uitbouw hebben.

Een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op een hoekwoning. Het gaat om een toekomstige 4e verdieping. De uitbouw moet 5 bij 8 meter groot zijn, een houten constructie hebben en casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Er is nog geen vergunning aanwezig.

Uitbouw achter de woning

Wij willen een erker/uitbouw realiseren van 2 x 5 meter aan de achterzijde van de woning. Dat deel van het huis heeft een plat dak (bouw 2001) met kanaalplaten die niet stenen op de weg te breken wand. (foto rechterdeel van het huis). Er is geen vergunning voor nodig. Het moet compleet opgeleverd worden met een fundering, kunststof kozijnen, een houten dak en een houten gevel. Graag een offerte.

Partners

Partners van Casius