Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten grondvloer vervangen door beton inclusief vloerverwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten grondvloer vervangen door beton inclusief vloerverwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten grondvloer vervangen door beton inclusief vloerverwarming

Houten grondvloer vervangen door beton inclusief vloerverwarming

Balken onder het huis (circa 48 m2) dienen verwijderd te worden en vervangen door een betonvloer inclusief vloerverwarming.

VBI PS renovatievloer leggen

Ik ontvang graag vrijblijvende offertes voor het vervangen van een houten grondvloer (benedenwoning uit 1924) door een VBI PS renovatievloer. Een deel van de woning is aanbouw en heeft al een betonnen vloer. Het te vervangen oppervlak is circa 40 m2. De sleuteloverdracht van deze woning is open ik laat de vloer graag spoedig daarop vervangen, zodat ik daarna met de overige werkzaamheden verder kan.

Houten begane grondvloer inclusief balklaag deels vervangen

Betreft de begane grondvloer van een appartement, met nog 2 bovenliggende woningen. Namens de VvE wil ik graag offertes van de werkzaamheden. Er is geconstateerd dat er aantasting is door bruinrot veroorzakende schimmels in diverse balken inclusief ravelingen. En actieve aantasting door de gewone houtwormkever in diverse balken en vloerdelen. Omdat pas goed te beoordelen is wat er exact vervagen moet worden als de oude vloer verwijderd is wil ik nu graag een offerte voor het verwijderen van de volledige bestaande begane grond vloer, de balken en vloerdelen, en de plaatsing van een nieuwe vloer inclusief balken, hout of beton. Totaal 73 m2. Als het mogelijk is wordt er wellicht voor gekozen om alleen de aangetaste delen te vervagen. Ook moet de bestaande eiken parketvloer, terug geplaatst worden. Hierdoor zal ook 80 meter plint verwijderd en opnieuw geplaatst moeten worden. In de ruimte staat een keukenblok en inbouwkasten Indien het nodig is om het keukenblok en inbouwkasten tijdelijk te verwijderen, dan moet deze zaken ook weer teruggeplaatst worden, de kosten hiervoor moeten ook in de offerte opgenomen worden. Ik wil graag een offerte om deze voor te kunnen leggen in de vve vergadering op 13 september, dan kan ook bekeken worden, door welk bedrijf we een gespecificeerde offerte kunnen laten opmaken.

VBI-vloer aanbrengen

Een vloer renovatie met de vbi semi droge methode uitgevoerd met vloerverwarming op de begane grond, de bestaande houten begane grondvloer word gesloopt door ons, en de vloer word gelegd door u. De woonkamer is 5 x 5 meter, de hal 2 x 5 en de keuken 4 x 5 meter.

Broodjesvloer aanbrengen

Begane houten grondvloer vervangen voor een broodjesvloer in jaren '70 woning. Dit inclusief het aanbrengen van een betonvloer op deze broodjesvloer en eventueel vloerverwarming. Oppervlakte is ongeveer 45 m2. De oude vloer is dan al verwijderd. Het betreft een woning in aankoop, de bouwkundige keuring adviseert vervanging van de vloer, naar verwachting krijgen wij eind december de sleutel.

Houten beganegrondvloer vervangen en uitbouwen

Graag ontvang ik een indicatie voor het vervangen van een houten begane grondvloer van een bestaande woning (6 x 7 m2) voor een geïsoleerde betonvloer. Keuken/toilet hoeven niet behouden te blijven. Graag ook een indicatie voor de realisatie van een uitbouw tw uitbreiding woonkamer 6 x5 m2, bijkeuken 3 x 3m2 en berging 3 x 4 m2 (zie tekening). Uitgangspunten: geïsoleerde betonvloer; geïsoleerde spouwmuur; geïsoleerd dak (hout) met dakbedekking; stelkozijnen (dus geen complete kozijnen); gipsplaten plafond; geen elektra; geen cv; geen stucwerk; geen voegwerk. Omdat funderingsgegevens nog niet bekend zijn vooralsnog exclusief heiwerk.

Houten vloerbalken vervangen

Ik heb een huis uit 1955 gekocht en de houten vloerbalken van de woonkamer (begane grond) blijken op veel plekken verrot. De vloer is +/- 40 m2 groot met 8 balken. De vloerbalken zijn waarschijnlijk verrot door een veel te vochtige kruipruimte, ik vermoed door onjuiste of geen ventilatie. Graag wil ik de begane grondvloer vervangen voor een balken-broodjesvloer, zodat de kruipruimte begaanbaar blijft. Het slopen van de huidige vloer doe ik zelf. Graag ontvang ik uw prijs voor de werkzaamheden. De geplande uitvoering is zo snel mogelijk.

Houten vloer vervangen door beton met vloerverwarming

Mijn huis heeft een begane grondvloer van hout (balken en planken). Deze is niet geïsoleerd. De ruimte tussen de zandgrond en onderkant balken is ca 5cm, De ruimte tussen de zandgrond en onderkant planken is ca 15-20 cm. De vloer is ca 8,5x3,8m=32,3m2 Ik wil deze vloer vervangen door een betonvloer, zonder kruipruimte, op isolatie (Rc minimaal 3,5), met vloerverwarming. De verdeler kan ik zelf aansluiten op de CV-ketel. De bovenzijde van de vloer moet op dezelfde hoogte uitkomen als de huidige vloer. Graag een globale prijs.

Verrotte balklaag herstellen of vervangen

Mijn dochter heeft een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1930. Ik heb daar een deel van de houten vloer op de begane grond losgemaakt, omdat daar beweging in zat. Nu blijkt dat een deel van de houten balken verrot zijn. De verrotte balken moeten worden vervangen ofwel de hele begane grondvloer moet vervangen worden door een geïsoleerde betonvloer. Ik maak graag een afspraak om de vloer te laten beoordelen en een hersteladvies met bijbehorende prijsopgave te ontvangen.

Verbouwing van het woonhuis

In het bestaande woonhuis wordt een vide vloer gemaakt. De bestaande gordingkap draagt af naar 2 spanten ( HEA160 ). Aan dit bestaande spant wordt een stalen ligger en kolom gemaakt waarna de houten vliering vloer afdraagt. De nieuwe ligger wordt een HEA160 welke aan de gevelzijdes afdraagt naar het bestaande spant en in het midden wordt ondersteunt door een buisprofiel ØVliering vloer de vliering vloer is een houtenbalk laag 69 x 244 mm2 h.o.h. 500 mm. Trapraveling: 69 x 244mm2 naast het trapgat dient een dubbele balk gelegd te worden ( 2 x 69 x 244mm2) gekoppeld middels houtdraadbouten. Fundering Tpv de nieuw aan te brengen kolom (Ødient een poerfundering aangebracht te worden. De begane grondvloer moet hier deels worden uitgekapt. Poer: 1000x1000x300 aanleggen op vaste grondslag. Voorzien van een kruisnet #Ø8-150 o/b met haarspelden Ø8-150 rondom. Milieuklasse XC2 - dekking 30mm. De klus is evt. Op te splitsen: staalconstructie zonder plaatsen houten balklaag. Constructieberekening en situatieschets aanwezig.