Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten funderingsbalken in een woonboerderij herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten funderingsbalken in een woonboerderij herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten funderingsbalken in een woonboerderij herstellen

Houten funderingsbalken herstellen

Alle houten funderingsbalken moeten gecheckt en waar nodig hersteld worden. Tevens moet fundering in een deel van de woonboerderij aangebracht worden. Totale woonoppervlakte is 88 m2. Goed bereikbaar.

Tuinhuis laten opkrikken en fundering vernieuwen

Tuinhuis van 20 m2 laten opkrikken. Houten funderingsbalken liggen direct op grond en zijn verrot. Wij willen graag deze vervangen en deze op betontegels en poeren zetten. Hiervoor zou het tuinhuis 30 cm opgekrikt moeten worden. Alle voorbereidende werkzaamheden, als het slopen van de oude vloer en het afgraven rondom, kunnen wij zelf uitvoeren. Opkrikken, poeren en nieuwe balken plaatsen. Er zijn foto's beschikbaar. Op een tuincomplex. Vanaf de parkeerplaats is het via een pad te voet bereikbaar. Er staan karren om spullen op te laden.

Heien, funderingsbalken en betonvloer aanleggen

We willen een woning laten bouwen, er moeten 16 palen onder 12 meter en een BG-vloer, inclusief isolatie en cementdekvloer. Maat van de woning is 8.5 x 13 meter. Er komt een houten huis op de fundering van 32 ton. Is allemaal goed toegankelijk.

Serre repareren

Er is sprake van condensatie vanwege een koudebrug. Fundering loopt ononderbroken door in de woning en houten vloer sluit aan tegen fundering. De buitenzijde van de fundering neemt in de winter de koude buiten-temperatuur op. Warme binnenzijde van de fundering gaat hierbij condenseren. Zowel de houten vloerbalken, de houten vloer en het parket sluit aan tegen de fundering en neemt het condensvocht op. Hemelwater in combinatie met storm kan over de fundering en onder het serrekozijn naar binnen worden geperst. De bovenzijde van de fundering is volledig vlak, er is geen opstand aanwezig die dit water kan weren. Dit binnendringende water raakt direct de vloerbalken of het parket. Een gebrek aan ventilatie onder de vloer van de serre. Er is maar één ventilatiekoker aangebracht, dit is onvoldoende om een vochtig klimaat onder de vloer (kruipruimte) tegen te gaan. Ook moet er een ventilatie trek worden gecreëerd. Kan alleen als in de funderingsbalk van voormalige achtergevel gaten worden geboord, zodat er een trek ontstaat vanuit de fundering onder de serre met de ventilatieopeningen in de voorgevel. Omdat kopers voornemens zijn om de parketvloer te vervangen, kan herstel plaatsvinden. Als het parket is verwijderd, adviseren we om de houten vloer van de serre te verwijderen. Hierdoor is de kruipruimte bereikbaar tussen de vloerbalken. Ook moet de houten balklaag worden geïnspecteerd en indien de balken wat doorhangen, kunnen deze verstevigd worden door ze aan beide zijden op te klampen. Wij hebben de situatie in de kruipruimte niet kunnen beoordelen, maar achten het aannemelijk dat de houten vloer-balken met oplegschoenen aan de fundering zijn bevestigd. Wij adviseren om balken in te korten zodat deze minimaal 50mm vrij zijn van de fundering. Vervolgens de fundering aan de binnenzijde isoleren en de isolatie door te laten lopen achter de balk. Nieuwe houten vloer en funderingsbalken vervangen. Dorpel op buitenkant kozijn plaatsen. Opstaande rand binnenzijde maken.

Ik wil een betonfundering en -vloer ...

Ik wil een betonfundering en -vloer laten plaatsen, waarop ik zelf een houten opbouw kan maken. De fundering moet bestaan uit funderingsbalken (diepte 80 cm -mv, breedte 30 cm). Onder deze balken moeten h.o.h. 1 m betonpaaltjes tot een diepte van 3,3 m -mv worden geplaatst. Daarna moet de bodem goed worden verdicht, moet er een isolatieplatenvoer (dikte 5 cm) worden aangebracht en een betonvloer met een wapeningsnet worden gestort (dikte 10 cm). De oppervlakte van de fundering bedraagt 3 bij 2 m. Op de vloer moet op de lange zijden (lengte 3 m) metselwerk met 4 lagen stenen worden gemetseld, waarop ik zelf de houten opbouw kan plaatsen. Deze lagen aansluiten op het huis respectievelijk de schuur. Geheel zodanig opbouwen, dat in de toekomst ook een gemetselde serre kan worden geplaatst.

Nieuwbouwwoning, willen graag gelijk een ...

Nieuwbouwwoning, willen graag gelijk een serre aanbouwen aan achterzijde. Tussenwoning, beide buren hebben aanbouw van 2.80, dus serre tussen 2 blinde muren. Funderingsbalken van buren te gebruiken (gemeenschappelijk). Op 2.80 (uit gevel) moet nog funderingsbalk (l = 5.5 m.) aangebracht worden. Het gaat dus om voorgevel en glazen dak en plaatsen van een vloer. Verwijderen oude gevel hoeft niet, alleen kozijnen van achtergevel verwijderen. Een verwarming verplaatsen naar de serre. Aanleg electra voor serre. Aanvang werkzaamheden: febr./maart 2005, gelijk na oplevering woning. Offerte graag voor zowel houten serre als kunststof.

Het uitbreiden van de woonkamer met in ...

Het uitbreiden van de woonkamer met in totaal 10m2. De woning (hoekhuis) is goed te bereiken dit ivm transport materiaal etc. De achtergevel (5 meter) moet een tweetal vaste deuren gaan krijgen en twee open slaande dubbele deuren van hardhout of kunststof. Overige werkzamheden zijn: bodemvoorzieningen: ontgraven van bouwput. funderingsconstructies: funderen met gewapende betonnen funderingsbalken. Paalfunderingen: het aanbrengen van stalen buispalen te vullen met gewapend beton. Buitenwanden:met gevelsteen en voegwerk als bestaande werk Binnenwanden/Vloeren Daken: Platdakconstructie met houten balklaag Buitenwandopeningen: twee vaste deuren en dubbele openslaande deuren. Binnenwandafwerking/Vloerafwerking/Plafondafwerking/Dakafwerkingen/Afvoeren/Warmtedistributie/Electrische installatie