Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houtbouw huis laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houtbouw huis laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houtbouw huis laten plaatsen

Houtbouw huis laten plaatsen

Het gaat in eerste instantie om prijsindicatie voor hypotheek. Gaarne (gescheiden) prijs bouw en fundering. Dit is het idee : zie bijlage (alleen prijs voor huis, dus niet kantoor en veranda) Het zijn huizen van avrame. Com, type trio 75 en duo 57. Brochure : Kavel - 4186: -4189. Pdf Onderstaande postcode is nog niet zeker. Prijsindiciatie hoever ben je heb je de kavel > gereserveerd is de afbeelding wat u voor ogen heeft Afmetingen zijn nog onduidelijk, beperkt budget toestemming aanvragen

Houten vloer verstevigen op 1e etage

Ik wil onderzoeken of het mogelijk is- en hoeveel het kost, om de vloer te verstevigen en egaliseren in één kamer (3.69 x 2.99 meter) van een houtbouw vloer op de 1e verdieping van een huis uit 1967. Doel: kamer op de 1e verdieping, nu op houten vloerconstructie, geschikt maken om gewicht te dragen van vleugelpiano en een loodzware isolerende geluidscabine, samen circa 1227 kg. Voor gebruik van de geluidscabine is het belangrijk dat de vloer extreem vlak is, en nauwelijks hoger wordt dan hij nu is (zodat er extra ruimte blijft tussen plafond en geluidscabine). We dachten bijvoorbeeld aan verstevigen met 2 stalen balken van dragende muur naar dragende muur? We hopen dat dit zou kunnen ofwel in de lengte van de kamer = 3.69 meter ofwel in de breedte van de kamer = 2.99 meter (Tweede bijlage is een plattegrond van de betreffende verdieping; het gaat om de slaapkamer die grenst aan de badkamer). Het gaat om een huis dat te koop staat en waar we op willen bieden. We zouden een globale indicatie van de kosten en mogelijkheden willen hebben, om daar bij ons bod rekening mee te kunnen houden. Helaas is mijn informatie over het huis op het moment nog beperkt, ik weet bijvoorbeeld niet zeker welke muren dragend zijn. Periode: binnen 3 tot 4 maanden.

Dakopbouw op het huis te laten zetten

Ik heb een huis met een plat dak en overweeg een verdieping op het huis te laten zetten. Afmetingen 6 x 8 meter. In de wijk is dit al bij meerdere huizen gedaan in de vorm van een afgeplat zadeldak, houtbouw? Ik zou graag een indicatie wensen van de kosten, zodat ik kan inschatten of dit financieel haalbaar is voor mij.

Huis bouwen

Wij willen Houtbouw plaatsen 10x14 m

Fundering aanleggen voor woonhuis

Betreft een woonhuis in Beneden-Leeuwen. Het gaat om ongeveer 90 m2 vloeroppervlakte fundering. Het huis is een prefab houtbouw woning van ongeveer 230 m3. De woning is begane grond. Welke fundering heb ik nodig voor dit huis? Rekening houdend met de grondsoort in Beneden-Leeuwen, afmeting woning en geschatte gewicht van het huis. Graag zou ik hier een offerte van ontvangen.

Fundering houtbouw huis plaatsen

Wij willen een houten huis realiseren van 14 x 8 meter maar hebben geen enkel idee wat de kosten van een fundering zullen zijn. De fundering zal of een betonnen vloer of een bekisting nodig hebben. Het huidige huis is niet onderheid, of de nieuwe woning wel onderheid moet worden is nog niet duidelijk. Dit ligt bij de gemeente. Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden en advies te ontvangen.

Onderkelderde uitbouw maken

Volgend jaar staat de onderverdeling op de planning. We willen achter ons huis een uitbouw welke onderkeldert is. Onderkelderde uitbouw 8 x 4,5 meter. Ik doe veel zelf, alleen wil ik in dit geval de kelder laten plaatsen. Tevens moet de houtenvloer in de woonkamer en keuken vervangen worden door een geïsoleerde betonmolen met vloerverwarming. De uitbouw wordt een houtbouw uitbouw met veel glas. Indien mogelijk mag de kelder groter zijn dan de uitbouw. Dit is afhankelijk van de kosten. Er is ruimte genoeg. De toegang naar de kelder zal vanuit de huidige keuken ( toekomstige bijkeuken) moeten. Hiervoor dient er een trap aangelegd te worden die door de huidige fundering loopt. Dit moet dus aangepast worden. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.

Split-level aanbouwen

Ik wil graag een aanbouw achter mijn huis van 5 meter breed en 4 meter diep. Ik wacht op de regeling van de overheid waarbij je 4 meter vrij de tuin in mag aanbouwen, dus ik zou graag willen weten met welke kosten ik rekening moet houden als het zover is. Het word een split level 2 keer 2,30 meter hoog, het gaat een meter de grond in. Het onderste gedeelte moet waterdicht zijn en van beton met daarop houtbouw, afgetimmerd met rabbatdelen aan de buitenkant. Aan de achterkant een schuifpui op het hogere gedeelte en 2 ramen op het onderste gedeelte. Alles casco opgeleverd, binnen niets aftimmeren.

Mijn huis is een houtbouw-chalet. Er ...

Mijn huis is een houtbouw-chalet. Er zijn 4 aansluitingen goot-hwa te repareren; en ik wil enkele gevels bekleden met kunststof schroten of panelen.

- Verbouwen inpandige garage in twee ...

- Verbouwen inpandige garage in twee ruimten: Speelkamer en bijkeuken - Diverse stopcontacten plaatsen - In bijkeuken plaatsen van een gootsteen en aansluitingen was- en droog machines - In speelkamer plaatsen van een radiator - Openslaande deuren van garage naar huidige eetkamer (=draagmuur) - Afwerken plafond en plaatsen inbouwspots - Plaatsen kozijn op plek van garagedeur - Maken extra raam (400 x 2300) in buitenmuur (=al een latei aanwezig) - Schuren en lakken bestaande houtvloer (60m2) - Spuiten van gehele woning (= nu stuucwerk) - Douchekamer (1000 x 1500) waterdicht maken en opnieuw betegelen - Fundering plaatsen (6500 x 6500) voor nieuw te bouwen garage en aansluiten op licht/gas net huis - Schilderen gehele nieuwe garage (houtbouw met zadeldak)