Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hout log huis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hout log huis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hout log huis bouwen

Hout log huis bouwen

Ik heb een stuk grond en daar wil ik een huis opbouwen van 82.5 m2 en een schuur. Ik wil graag een hout log huis met 1 verdieping. De maximale aantal vierkante meters dat bebouwd mag worden is 82,5 m2, de maximale hoogte is 8 m. Ik wil alles van hout, misschien de onderkant van steen, maar ik weet niet wat het beste is. Of ik een complete of een casco oplevering is, dat is afhankelijk van de prijs. Graag zou ik hier een prijsindicatie en wat info over ontvangen.

Fundering aanleggen voor vrijstaande woning

Huis 7.5 x 15 meter. Type bungalow. Volledig in hout. (Log home) fundering op palen. Ca 5 meter lang.