Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hoekwoning realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hoekwoning realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hoekwoning realiseren

Uitbouw zijkant hoekwoning realiseren

Wij willen een uitbouw aan de zijkant van onze woning, deze zou 8,30 x 2,30 meter moeten worden. De uitbouw mag hout skelet bouw worden en moet wel onderheid worden, vergunning moet ook nog aangevraagd worden, graag in overleg wie dit gaat doen. Tekeningen moeten ook nog. Graag zou ik het verschil in prijs willen weten tussen een complete oplevering en casco oplevering. Elektra en stucwerk hoeft niet meegenomen te worden.

Hoekwoning realiseren

Graag laten wij een hoekwoning tegen een rij huizen aan bouwen. We hebben een kavel, alle vergunningen zijn rond, dus in principe kunnen bouwen. Het huis moet gebouwd worden naar het finale ontwerp van de architect. Het brutovloeroppervlak is 168 m2. De oplevering hangt af van de prijs is. Er moeten schroefpalen komen, omdat eromheen is geheid. We willen het huis van kalk-zandsteen met kanaalplaten vloeren.

Nokverhoging realiseren

Wij willen een nokverhoging van hout van ongeveer 5 meter en aan 2 kanten van het dak. Ik heb een hoekwoning (rijtjeshuis gewoon model) met een schuin dak en dakpannen. Graag het oude materiaal afvoeren. De kleine zolderruimte is laag, het is niet mogelijk om er te staan, daarom wil ik een nokverhoging. Ik denk dat er een vergunning nodig is. Graag de oplevering casco, betimmeren kan ik zelf.

Uitbouw achter/zijkant woning

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterkant/zijkant van de woning achter de garage. Als het goed is zijn hiervoor tijdens de bouw al palen voor geslagen. De maten zijn 3,6x 4,90 hoekwoning. Wij willen de buitenkant compleet van een stenen buitenkant, casco binnenkant. Het liefst een houtenskelet, maar staan ook open voor metsel skelet.

Aanbouw zijkant

Wij willen een casco aanbouw aan de zijkant van onze hoekwoning realiseren, de maten zullen rond de 9x7meter moeten wordeworden, dit is afhankelijk van de vergunning die nog aangevraagd dient te worden. Er dienen openslaande deuren in te komen met 2 smalle raan zuilen ernaast. Ook dient er aan de andere kant een raam te komen van ongeveer 30 a 40 cm hoog en 7 meter lang. (Met tussen latjes). Verder dient er electra en cv aangelegd te worden.

Een uitbouw achter een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze hoekwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet ongeveer 5 bij 2 meter groot worden en een gemetselde constructie hebben. Daarnaast zouden we graag willen dat er een lichtstraat in het dak zit en de uitbouw woon-klaar wordt opgeleverd. Er zijn al heipalen aanwezig op de locatie waar de uitbouw moet komen.

Een uitbouw achter een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die achter mijn hoekwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 250 bij 460 cm groot worden en een gemetselde constructie hebben. In de uitbouw zouden we graag een pui met openslaande deuren hebben. De uitbouw moet een dicht dak hebben en er moet ook nog een fundering voor gemaakt worden. Verder bespreek ik graag met de aannemer wat er moet gebeuren.

Een dakopbouw realiseren op een uitbouw

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op mijn bestaande uitbouw. Dit moet ongeveer 360 bij 235 cm. De opbouw moet waarschijnlijk een houten constructie hebben en daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. De opbouw moet woon-klaar worden opgeleverd en het betreft een hoekwoning.

Opbouw nokverhoging

Graag zou ik een opbouw van ongeveer breed 500 x 350 cm laten realiseren. het is een hoekwoning, dus ik denk dat er een vergunning nodig is, deze graag door vakman gedelgd. Graag de opbouw van hout en steen, graag prefab. De fundering moet de opbouw kunnen houden, we staan op duingrond. Het doel van de opbouw is om meer woonruimte te creëren. Graag de oplevering compleet. Er zitten zonnepanelen op het huidige dak, deze wil ik graag op het nieuwe dak. De oude dakpannen kunnen weg, deze kan ik zelf afvoeren. De nieuwe koop ik zelf.

Uitbouw zijkant woning over de hele hoogte

Ik heb een hoekwoning en de wens is om een uitbouw van 1,80 x 8 meter te realiseren met een hoogte van twee verdiepingen. Hiervoor hoeft geen vergunning te worden verkregen volgens mij. Het doel is om slaapkamer te creëren en de woonkamer te vergroten. Graag een indicatie met een betonnen fundering, leidingwerk en de mogelijkheid voor een erker.