Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hoekwoning realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hoekwoning realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hoekwoning realiseren

Uitbouw achterzijde nieuwbouw

Wij willen een uitbouw realiseren voor ons nieuwbouw van 1,2 m lang (binnenmaat) bij 5,1 m breed (binnenmaat). De hoekwoning heet ook een uitbouw dus moet het op dezelfde grens zijn. Hij moet op dezelfde manier afwerkt worden. Graag ook met binnenafwerking en een fundering.

Een dakopbouw aanleggen op een hoekwoning

Wij willen een uitbouw realiseren van de zolder van circa 5,3 meter breed bij 3 a 3,5 meter lang. De woning heeft een platdak. De zolder moet uiteindelijk uit 2 kamers gaan bestraan. De opbouw graag woon-klaar opgeleverd en het betreft een hoekwoning.

Dakopbouw op plat dak van 1e verdieping

De sleuteloverdracht is 20 augustus 2020. Het gaat om het realiseren van een opbouw op het platte (houten)dak van een hoekwoning bestaande uit begane grond en 1 verdieping. Er zijn meerdere woningen in de straat reeds op deze wijze vergroot. Vergunning moet nog worden aangevraagd maar dit zal geen probleem zijn. Voor- en achterzijde schuin pannen dak met nok in het midden (nokpannen dienen evenwijdig te lopen aan de voor- en achtergevel) en dakkapel. Tevens het aanleggen van een vaste trap met trapgat. Vloeroppervlakte van de nieuwe opbouw circa 35 m2. Ook een dakdoorgang/voorbereiding voor leidingwerk.

Dubbele nokverhoging met geïntegreerde zonnepanelen

Ik en mijn gezin wonen in een hoekwoning, we willen graag een dubbelen nokverhoning realiseren met zonnepanelen ipv dakpannen. De wens is van schoorsteen tot schoorsteen, ongeveer 5 meter plus. We willen graag kijken wat de mogelijkheden hierin zijn. We zouden graag een prijsindicatie willen en weten wat u hierin kan aanbieden. Er is nog geen vergunning voor aanwezig.

Serre achterzijde

Wij zouden graag een serre achter onze hoekwoning willen realiseren. Graag advies en prijs. Afmetingen circa 5 meter breed en 3 meter diep. Er is namelijk een bestaande verhoging met ongeveer deze maten. Aan 1 zijde is al een bestaande muur dus de lange zijde moet van glas worden en de andere korte zijde willen we ook van steen.

Een eenzijdige nokverhoging plaatsen

Ik zoek een specialist die een enkelzijdige nokverhoging kan realiseren. Dit graag van kunststof en circa 450 cm breed. Dit moet aan de achterzijde van mijn hoekwoning.

Dakopbouw Platdak

Wij willen een dakopbouw op een platdak realiseren. bij onze nieuwe woning. Het is een bestaande woning, en we willen daar een opbouw van 20M2 realiseren. ER zijn in de buurt geen andere opbouwen. Het doel is een extra kamer realiseren. Het betreft een hoekwoning. En we zouden dan graag 1 december met de opbouw beginnen.

Extra verdieping realiseren op hoekwoning

Via deze mail zou ik graag meer informatie vergaren over de mogelijkheden van een extra verdieping/ dakopbouw. Ik ben woonachtig in Nijmegen-Oost en woon hier in een nieuwbouwhuis. In de bijlage heb ik enkele impressie tekeningen toegevoegd van hoe mijn huis eruit ziet. Ook mijn buren hebben mogelijk interesse in een dakopbouw. Het zal op de extra verdieping gaan om kamers en mocht terugbouw noodzakelijk zijn, mogelijk met een terras gedeelte. Mijn vragen aan jullie: Het zal gaan om een derde verdieping, is dit mogelijk ivm de hoogte? Is het mogelijk om hier een vergunning voor de krijgen denken jullie? Hoe gaat de procedure van het aanvragen van een vergunningen wat zijn de bijbehorende kosten? Helpen jullie bij deze aanvraag? Wat zijn de geschatte kosten, als ik op mijn volledige dak een dakopbouw zou plaatsen (het gaat alleen om kamers). Is prefab hier mogelijk? Dit ivm de kosten. Kunt u mij een offerte toesturen van de goedkoopste versie? Ik heb nu zonnepanelen op het dak liggen, kunnen deze dan op de dakopbouw geplaatst worden? Overige opmerking: Om een effect van een 'toren' te creëren is mijn hoek iets opgehoogd (muurtje), zodat ik hoger lijk dan de omringende huizen. Verder is het een plat dak. Bijlage: plattegrond alle verdiepingen, voor inzicht trap en m2. Kan u nog meer foto's doorsturen, maar vond geen email adres op uw site. Bij vragen, mail gerust. Alvast bedankt voor uw reactie. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Een enkelzijdige nokverhoging realiseren

Wij willen het zolder laten verhogen zodat het gebruikt kan worden als kamer en niet gebukt hoeft te worden. Dit moet gebeuren door middel van een enkelzijdige nokverhoging aan de achterzijde van mijn hoekwoning.

Eenzijdige nokverhoging of dakkapel plaatsen

Ik zoek een specialist die aan de achterzijde van mijn hoekwoning een dakkapel of een eenzijdige nokverhoging kan realiseren. In beide gevallen zou dit 5 meter breed moeten zijn. Afwerking aan de buitenzijde graag van kunststof. Afwerking binnenzijde doe ik zelf.

Partners

Partners van Casius