Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hoekwoning van een nieuwe fundering voorzien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hoekwoning van een nieuwe fundering voorzien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hoekwoning van een nieuwe fundering voorzien

Zijkant van hoekwoning uitbouwen

Wil een uitbouw aan de zijkant van mijn hoekwoning De maten 3x9 meter met een fundering om evt in de toekomst extra bouwlaag op de uitbouw te realiseren. Ook denk ik nog aan het plaatsen van een prefab kelderbak onder de uitbouw.

Hoekwoning van een nieuwe fundering voorzien

Het huis is een hoekwoning van 90 m2. Graag wil ik de prijs voor een nieuwe fundering weten. Graag een complete offerte met materialen, werkzaamheden en afvoeren.

Uitbouw aan zijgevel

Ik wil graag een indicatie van de kosten van het plaatsen van een gemetselde uitbouw aan de zijkant van een hoekwoning. De zijmuur is een betonmuur en aan buitenzijde opgemetseld. Verder dient er een muur doorgebroken te worden, aan de hand van een te maken berekening en een fundering met palen. Wij willen graag 2 smalle hoge ramen, van vloer tot plafond en ongeveer 50 cm breed, en aan achterzijde kozijn met openslaande deuren. De elektra en de CV dient te worden aangesloten, de afwerking zal ik zelf verzorgen. De uitbouw zal 3 meter breed gaan worden en 5 meter lang. Het is mij nog niet bekend of er een vergunning aangevraagd dient te worden.

Fundering storten

Graag laat ik een houten garage plaatsen van 5.55 bij 3.70 meter. Hiervoor heb ik een vergunning bij de gemeente aangevraagd. De vakman dient voor de garage een fundering te storten. Het betreft een tuin van een hoekwoning die goed bereikbaar is.

Betonnen fundering maken voor schuurvergroting

Wij willen onze houten schuur, 2 x 3 meter, gaan vergroten naar 3 x 4 meter. Huidige schuur staat op een betonnen fundering die dus moet worden uitgebreid. Vraag is uiteraard, wat kost dat? Het betreft een hoekwoning, schuur staat aan de straatkant waardoor het heel goed bereikbaar is. Ik wil er een blokhut op zetten. Graag een prijs voor alleen de fundering dus.

Fundering herstellen

Het huis uit jaren '20 heeft een toenemend probleem met verzakken en scheurvorming. Zeer waarschijnlijk door de slechte ondergrond waarop het is gebouwd. Het gaat om een hoekwoning met een kelder. De kelder lijkt op een harde grond te liggen, maar de woning zelf ligt minder diep en lijkt op een zachte grond geplaatst. De woning is ongeveer 10 bij 7 meter groot. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Fundering voor uitbouw zijkant woning

Wij willen een fundering aan de zijkant van onze woning voor een uitbouw van ongeveer 3.5 meter bij 7 meter. Er moet waarschijnlijk geheid worden. Het is een hoekwoning. Ik zou het fijn vinden wanneer er iemand komt kijken om de opties te bespreken en de situatie te bekijken.

Fundering heien voor uitbouw

We willen onze woning uitbouwen met 2,4 m. Breedte van de woning is 5,10m binnenwerks. Het betreft een hoekwoning waarbij de bereikbaarheid goed is. Graag ontvang ik een globale offerte. Gaat spelen in april

Fundering maken voor tuinberging

We willen een tuinberging (3.16 x 1.56 meter) plaatsen inclusief afdak. Daarvoor moet er een fundering komen (+ 1.50 meter in de breedte) met daarop stoeptegels. Het gaat enkel om het egaliseren (waterpas maken) van de fundering en wat beton/cement storten om de stoeptegels te plaatsen. Het betreft een hoekwoning waar je niet makkelijk aan de zijkant kan staan met wat groter materieel. Wel is er een deur waardoor je makkelijk op de plek komt. Graafwerkzaamheden zullen door ons worden gedaan.

Uitbouw achterzijde van een hoekwoning

Ik woon in een hoekwoning die is gebouwd in 1958 of 1960. Ik wil daar aan de achterzijde een uitbouw laten maken van 3 meter diep over de volledige breedte van 8 meter. Er is op dit moment al een stukje uitbouw van 220 cm waarin een doucheruimte is. Die uitbouw in gefundeerd en 10 jaar geleden gemaakt. Ik zal die uitbouw gedeeltelijk slopen. Een muur en de fundering blijven behouden en kunnen onderdeel worden van de nieuwe uitbouw. Ik wil graag een afspraak maken met een aannemer om mijn wensen en de mogelijkheden hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.