Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hoekhuis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hoekhuis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hoekhuis bouwen

Aanbouw zijkant bouwen

Aanbouw aan de zijkant van een hoekhuis, ongeveer 3 meter uitbouw. Goed bereikbaar vanaf weg. Fundering moet nog geplaatst worden. Liefst met glazen schuifpui. Tevens bestaand raam in buitenmuur vergroten. Oppervlakte nog niet bekend. Vergunning graag opnemen in de offerte. Graag een casco oplevering, waarschijnlijk met een stalen constructie.

Hoekhuis bouwen

We zouden graag informatie willen over een huis te laten bouwen. Maar zouden wij zelf ook veel willen doen. Wat zijn de opties en prijzen? Het moet een casco hoekhuis van 115 m2 worden met een fundering. De kavel is 411 m2. Verder wil ik dat het huis 3 verdiepingen krijgt, 1 woonkamer, 4 slaapkamers, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, en een kelder. Ik heb nog geen vergunning of bouwtekeningen.

Dakopbouw

Wij willen graag op ons hoekhuis een dakopbouw laten bouwen. Het betreft een oppervlakte van ca 50m-2 (10x5m). Graag hoor ik of dat bij u mogelijk is en of u in de gelegenheid bent om dit te realiseren. De vergunning heb ik al aangevraagd, en ik wil graag dat het compleet opgeleverd word met elektra + leidingen omdat ik er een badkamer en een keukenblok in wil laten plaatsen. Verder moet de buitenkant van steen gemaakt worden en wil ik dat het gestuct en gemetseld word. Bijgevoegd een tweetal foto's en de tekeningen van de architect.

Uitbouw achterzijde woning bouwen

Ik wil een uitbouw van ongeveer 2. 4 diep bij 5 breed laten bouwen. Bestaande pui kan gebruikt worden. Betreft nieuwbouwwoning uit 2016, hoekhuis. Complete oplevering, incl. vloerverwarming, elektra. De ruimte zal worden gebruikt als uitbreiding van de woonkamer.

Zijgevel van hoekhuis uitbouwen

Wij willen een stenen uitbouw aan de zijkant van de woning van 3 meter breed en 1,80 meter diep. Voor en achterkant van de uitbouw hebben een kozijn van 1.20 m breed en dat kozijn loopt tot de vloer (HR++ glas). De lange zijde (parallel aan woning) heeft geen muuropening. Het betreft een nieuwbouwwoning (nog te bouwen) die op palen gebouwd wordt. Waarschijnlijk zal er ook fundering nodig zijn.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Ik wil graag een uitbouw van 3 bij 6 meter ongeveer. Schuifpui moet verplaatst worden en er weer in komen en links en rechts graag opvullen met glas. Zodat voorzijde een glaspartij vormt. Vergunning is niet nodig. Betreft een hoekhuis, goed toegankelijk dus. Moet ook geheid worden. Een aanbouw die zo sterk is dat er bovenop een dakterras mogelijk is.

Erker bouwen aan huis

Wij willen graag een erker (ongeveer 3 x 1,5 meter) laten bouwen aan ons hoekhuis. Hier moeten we ook nog een vergunning voor aanvragen dus hebben we ook bouwtekeningen nodig om dit te doen. Mijn vraag is even of jullie in staat zijn om én de tekeningen te maken en vervolgens ook de erker te bouwen bij goedkeuring van de gemeente. Er is nu al wel een schets gemaakt van deze erker die ik eventueel kan toesturen (pdf).

Uitbouw aan laten bouwen

Het betreft verbouwen in een hoekhuis meteen brede achterom Wij willen een aantal klussen spoedig gedaan hebben. Realiseren van een uitbouw van 2 x 5.12 meter met daklicht. Beide binnen zijden voorzien van 3 stopcontacten en coax aansluiting. Leidingen in de keuken verleggen voor aansluiting nieuwe keuken. Over de gehele beneden verdieping vloerverwarming en tegels leggen. En de gehele beneden verdieping voorzien van stucwerk.

Uitbouw aan de zijkant bouwen

Wij hebben een hoekhuis en willen graag een uitbouw aan de zijkant. De uitbouw wens is 4 x 3 dus 12 m2. Luxe vinden wij niet zo belangrijk, functionaliteit wel. De ruimte zal fungeren als een bijkeuken. Daar waar wij de uitbouw graag willen is nu verharde tuin met een houten schuur van 2 x 3 meter. De eerste vraag is of het mogelijk is.

Uitbouw aan twee verdiepingen bouwen

Wij willen een uitbouw onze tuin in. Wij wonen in een hoekhuis. Onze keukendeur loopt niet gelijk met de woonkamer vanuit de tuin gezien. Als je dit gelijk zou trekken met een gevel zouden we er ruim 1 meter bij krijgen in de woonkamer. Het stuk wat moet worden uitgebouwd is dus ruim 1 meter de tuin in. En ongeveer 5 meter lang. We willen dit inclusief schuifpui en afwerking. Vloer regelen we zelf. Het is 2 verdiepingen hoog. Er zal ook dus 1 slaapkamer vergroot worden. Dit ook inclusief kozijn. Wat zullen ongeveer de kosten worden. Graag indicatie. Aan de hand daarvan kunnen we eventueel afspraak maken voor een definitieve offerte. 2 foto’s van de binnenkant bijgevoegd voor eventueel beter beeld. Bij het kozijn moet de schuifpui komen. Er hoeft geen elektra te komen. Ik wil dat de uitbouw gemetseld is.