Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hoekhuis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hoekhuis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hoekhuis bouwen

2e Verdieping bouwen op plat dak, woning isoleren en gevels voegen

Wij willen op toekomstige hoekhuis (zie foto) (begane grond + 1 verdieping met plat dak) een 2e verdieping realiseren. De koopovereenkomst is reeds mondeling overeengekomen. Ik ben benieuwd wat de prijs is als ik het in dezelfde stijl laat doen. Tevens advies betreffende isolatie gehele woning en advies voegen buitenmuren dus graag een Allround-Aannemer die alle-drie de verschillende projecten kan uitvoeren.

Garage aanbouwen

Garage van 6,00 meter lang en 3,00 meter breed aan ons hoekhuis bouwen. Kaal opgeleverd. Met 1 binnendeur naar aangebouwde bijkeuken (is geen draagmuur). Maar exclusief de garage-buitendeur en exclusief het kozijn voor een klein raam. Nog geen vergunning aangevraagd.

Kunststof serre plaatsen

Wij hebben het koopcontract getekend voor ons nieuwe hoekhuis. Daar willen wij een serre laten bouwen. Graag de serre in kunststof met HR+ of HR++ glas uitvoeren. Aan de bovenzijde van de serre versterkt glas ter bescherming van vallende dakpannen. De afmetingen voor de serre: 2,5 meter diep, 5,91 meter breed. Serre wordt geplaatst op veengrond, hiervoor zal fundering nodig zijn neem ik aan. Serre graag plaatsen als een aanbouw (tegen de woning aan geplaatst, muur hoeft hierbij niet te worden doorbroken). Optioneel vloerverwarming. Hiervoor is geen vergunning nodig. Graag horen we van mogelijke andere opties. Voor de aanvraag voor het bouwdepot hebben wij een prijsindicatie nodig. Alvast bedankt.

Dakopbouw op plat dak realiseren

Wij willen graag op een dakopbouw op ons platte dak. Het totaal aantal m2 op te bouwen bedraagt maximaal 11 m2. Ik weet niet zeker of het dak sterk genoeg is, ik vermoed van wel. Vergunning moet nog aangevraagd worden, dit doen we zelf. We zitten wel met de welstandscommissie, of we toestemming krijgen of niet. We hebben een hoekhuis en het gaat om de achterkant. In het verleden hebben we al bij de gemeente geïnformeerd en ze stonden er redelijk positief in. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. We willen een casco oplevering. Over stucwerk en elektra twijfelen we nog een beetje. We denken aan een houten constructie of een prefab.

Aanbouw zijkant bouwen

Aanbouw aan de zijkant van een hoekhuis, ongeveer 3 meter uitbouw. Goed bereikbaar vanaf weg. Fundering moet nog geplaatst worden. Liefst met glazen schuifpui. Tevens bestaand raam in buitenmuur vergroten. Oppervlakte nog niet bekend. Vergunning graag opnemen in de offerte. Graag een casco oplevering, waarschijnlijk met een stalen constructie.

Hoekhuis bouwen

We zouden graag informatie willen over een huis te laten bouwen. Maar zouden wij zelf ook veel willen doen. Wat zijn de opties en prijzen? Het moet een casco hoekhuis van 115 m2 worden met een fundering. De kavel is 411 m2. Verder wil ik dat het huis 3 verdiepingen krijgt, 1 woonkamer, 4 slaapkamers, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, en een kelder. Ik heb nog geen vergunning of bouwtekeningen.

Dakopbouw

Wij willen graag op ons hoekhuis een dakopbouw laten bouwen. Het betreft een oppervlakte van ca 50m-2 (10x5m). Graag hoor ik of dat bij u mogelijk is en of u in de gelegenheid bent om dit te realiseren. De vergunning heb ik al aangevraagd, en ik wil graag dat het compleet opgeleverd word met elektra + leidingen omdat ik er een badkamer en een keukenblok in wil laten plaatsen. Verder moet de buitenkant van steen gemaakt worden en wil ik dat het gestuct en gemetseld word. Bijgevoegd een tweetal foto's en de tekeningen van de architect.

Uitbouw achterzijde woning bouwen

Ik wil een uitbouw van ongeveer 2. 4 diep bij 5 breed laten bouwen. Bestaande pui kan gebruikt worden. Betreft nieuwbouwwoning uit 2016, hoekhuis. Complete oplevering, incl. vloerverwarming, elektra. De ruimte zal worden gebruikt als uitbreiding van de woonkamer.

Zijgevel van hoekhuis uitbouwen

Wij willen een stenen uitbouw aan de zijkant van de woning van 3 meter breed en 1,80 meter diep. Voor en achterkant van de uitbouw hebben een kozijn van 1.20 m breed en dat kozijn loopt tot de vloer (HR++ glas). De lange zijde (parallel aan woning) heeft geen muuropening. Het betreft een nieuwbouwwoning (nog te bouwen) die op palen gebouwd wordt. Waarschijnlijk zal er ook fundering nodig zijn.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Ik wil graag een uitbouw van 3 bij 6 meter ongeveer. Schuifpui moet verplaatst worden en er weer in komen en links en rechts graag opvullen met glas. Zodat voorzijde een glaspartij vormt. Vergunning is niet nodig. Betreft een hoekhuis, goed toegankelijk dus. Moet ook geheid worden. Een aanbouw die zo sterk is dat er bovenop een dakterras mogelijk is.

Partners

Partners van Casius