Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herstellen randen van balkon? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herstellen randen van balkon. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herstellen randen van balkon

Herstellen randen van balkon

Wij hebben een huis gekocht uit de jaren 60. Het balkon begint bij de randen poreus te worden. Materiaal is van trespa. Ben in bezit van foto's. Ik zoek deskundig advies over de mogelijkheden om dit te verhelpen.

Kruipluik herstellen

Mijn kruipluik moet hersteld worden de (ijzeren) randen zijn verroest en brokkelen af. Het luik zelf is nog in goede staat. De afmetingen zijn 73 x 39 CM, gemeten vanaf de buitenzijde van de ijzeren rand. Zie ook de foto's. Graag in zijn geheel herstellen.

Beschadigde muur herstellen

Bij het uitbreken van een muurtje zijn we iets te enthousiast te werk gegaan en is er een deel meegekomen wat dus niet de bedoeling was. Ik stuur foto's mee. Er komt een glazen wand in, maar de aanbieder daarvan wilde dat wij zelf eerst de muur zouden verwijderen, vandaar. Het glas kan pas worden ingemeten als de randen weer goed zijn. Het gaat om de beschadigde rand aan één kant, zie foto. En daarnaast het weer netjes maken of vervangen van de houten randen die wat beschadigd zijn.

Onderhoud aan een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning gekocht en zijn daar inmiddels woonachtig. Bij de aankoop is een bouwtechnisch rapport opgemaakt. Op enkele onderdelen is onderhoud aan de woning nodig. We zijn nu op zoek naar een vakman die de volgende zaken kan aanpakken - op de platte daken de naden, randen en deklijsten van de dakbedekking nazien en zo nodig repareren - het metselwerk van een raamdorpelsteen en overige schade aan het metselwerk van de achtergevel herstellen - divers houtwerk herstellen aan kozijnen en gevelbekledingen - het houtwerk nazien en waar nodig bijschilderen of overschilderen - in de achtergevel extra ventilatieroosters aanbrengen voor het ventileren van de kruipruimte - een deel van de boeiboorden van de aangebouwde berging vervangen - in de badkamer een kleine badkuip verwijderen en afvoeren en daar een inloop douche maken. Wij willen een afspraak maken om het werk hier te bespreken en in te meten. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte per onderdeel, zodat we kunnen besluiten of we alles in 1 keer laten uitvoeren of in delen.

Woning opknappen volgens bouwkundig rapport

Klussen n.a.v. bouwkundige keuring Platte daken - De naden, randen en deklijsten van de bitumineuze dakbedekking(en) nazien en waar nodig herstellen. Kozijnen / gevelbekledingen - Voor algemeen herstel houtwerk is een post opgenomen. Schilderwerk - Het houtwerk nazien en waar nodig bijwerken/overschilderen. Kruipruimte - In de achtergevel (extra) ventilatievoorzieningen aanbrengen. Aangebouwde berging - Rekenen op deels vervanging boeiboorden.

Verzakte fundering van de serre herstellen

Vrijstaande woning met aan de achterkant een serre van ongeveer 4.90 meter diep en 4.50 meter breed. Aan de randen en hoeken van de serre is de fundering aan het wegzakken. Graag wil ik weten wat voor mogelijkheden en kosten zijn om dit te herstellen. De serre is wel gefundeerd, dus ik denk dat de serre op beton staat. Voor meer info graag contact met mij opnemen via email of telefoon.

Betonrot aan de gevel herstellen en schilderen

Ik heb 4 plekken op mijn gevel waar het beton begint te brokkelen/blazen. Ik ben benieuwd naar de herstelkosten, als daarbij gelijk ook de 4 randen (waar dit zich voor doet) van ongeveer 20 centimeter hoog geschilderd worden. De randen zitten op 3 hoogtes, op de pui voor (hoogste op 2e verdieping) en een rand aan de achterzijde. Er kan een foto van gestuurd worden.

Polycarbonaat platen op de serre vervangen

Het betreft het vervangen van in totaal 5 polycarbonaat platen in opaal, van elk ca. 1900 x 940 x 16 mm. van mijn serre dak. Tevens nalopen en waar nodig herstellen / vervangen van kit randen / rubbers van de dakaansluitingen. Ik kijk uit naar uw reactie!

Bouwschade herstellen

Ik heb bouwschade na heftige sloopwerkzaamheden in een appartement boven mij. Overal in mijn appartement zitten scheuren van diverse afmetingen: tussen blokken, langs randen, in muren, in hout, losgekomen tegels. Ik wil graag een offerte voor herstel. Er zijn foto's beschikbaar.

Betonrot herstellen

De randen van ons schuurdak zijn aan het rotten, de bewapening in het beton. Het beton is aan het afbrokkelen en moet behandeld worden. Betonrot moet dus stoppen en daarna een trespa bekisting aanbrengen.