Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herstel van de gevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herstel van de gevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herstel van de gevel

Balkon bouwen, kelder uitdiepen en funderingsherstel

Mijn pand met 3 verdiepingen en aantal woningen is iets verzakt. De begaande grond heeft onder de helft van het huis een kelder. Met herstel van fundering ook aanleg van kelder onder het gehele huis. Ongeveer 80 m2 nog 1,5 meter uitdiepen. Op BG 2,5 meter uitbouwen. Het pand heeft een breedte van 5,5 meter. Graag begin volgend jaar starten met deze klus. Wat meer haast heeft is het realiseren van een balkon, met verankering in de gevel waarvoor geen ontwerp voor nodig is. Ik contact graag een deskundige aannemer die interesse heeft en samen met mij de plannen kan bespreken.

Herstel van de gevel

Het gaat om het herstel van het houtwerk, kozijnen en een muurtje in verband met de auto die tegen gevel is gereden. Het gaat om een muurtje dat eerst een garagedeur was, dus schat dat het zo'n 3 bij 2 meter is.

Onderhoud bij een VvE-complex

VvE in Den Haag (3 appartementen). Wij zetten de opdracht uit vanwege een lekkage (lek detectie rapport aanvraag verkrijgbaar) + onderhoud meerjarenplan. Wij zijn op zoek naar een vakkundige die naar aanleiding van onderstaande punten een volledige offerte kan opstellen. Een bezoek of het ontvangen van foto’s is mogelijk. Zinklijst en dek lijst terras (2e etage) controleren en duurzaam herstellen (ongeveer 4 hoeknaden herstel). Afdek rookgas afvoer netjes aanbrengen tegen de gevel. Muurankers die open staan voorzien van duurzame voeg. Boeideel zijgevel voorzien van kit. De afvoerbuis van het dak moet rechtstreeks aangesloten worden op de bestaande afvoerbuis van de riolering (middelste etage) kapje op schoorsteen plaatsen. Schoonmaken en impregneren bakstenen muur achterkant.

Voegwerk en muur, schilderwerk en dak herstellen

Werkzaamheden aan de voorkant van de gevel: 1. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 2. Schilderwerk aan de dakrand en dakkapel. Werkzaamheden aan de achterkant van de gevel: 3. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 4. Vervangen van 3 kunststof ramen in hard hout, waarbij nu nog het balkonraam, balkondeuren moeten worden; En toevoegen een klein raam in badkamer. 5. Schilderwerk aan de dakrand. Werkzaamheden aan het dak: 6. Vervangen van de dakbedekking. Werkzaamheden aan de binnenkant van de woning: 7. Een interne brandtrap plaatsen vanuit de 2e etage naar het dak

Herstel van betonrot

Het betreft betonrot aan twee balkons op de eerste en tweede verdieping plus een gedeelte van de gevel die gerenoveerd moet worden. Er moet waarschijnlijk een steiger geplaatst worden. Het is geen probleem om bij de tuin van de onderste woning te komen hiervoor.

Balkon renoveren en uitbreiden

Voor een onlangs aangekochte woning zoeken wij een vakman die het balkon kan herstellen. Ook willen we deze graag uitbreiden. Opmeten en de klus bespreken kan vanaf de 3e week van mei. De klus kan vanaf dan ook uitgevoerd worden. Het liefst voor eind juni. Het betreft een woning uit 1938. Het balkon is pandbreed (5 meter) en 92 cm diep. Gemaakt van beton. De ondersteuning/consoles zitten vast in het huis, in de gevel van het onderhuis/souterrain. Deze consoles zijn aan het roesten en tasten de gevel aan. Deze moeten vervangen worden. Metselwerk herstellen rondom de consoles. Als omheining zit er nu ook rondom een gemetseld muurtje met ijzeren hekwerk. Deze gaat weg (doen we eventueel zelf). Waarschijnlijk verder geen betonrot. Verder zouden we het balkon groter willen maken. In plaats van de 92 cm diepte, naar zo'n 2 meter. Hierbij is het de bedoeling dat: - De ondervloer van houten vlonders wordt; - Rondom een houten hekwerk komt; - De steile,stalen trap vervangen wordt door een houten trap; - Extra ondersteuning waarschijnlijk. Wellicht heeft u zelf tips wat handiger is wat betreft de ondersteuning/consoles/uitbreiding. Heel graag! Hierbij de link van Funda zodat u een beter beeld heeft bij de woning en de klus. Foto is gezien van vooraf. Zoals bij de buren (te zien op de foto) is hoe het ongeveer moet gaan worden (met het houten hekwerk) 2e foto van boven af gezien zoals nu. Graag offertes gevraagd voor: alleen herstel balkon (consoles vervangen) en voor de gehele klus. Geschatte kosten.

Diverse klussen in aangekochte woning

Wij hebben een huis gekocht in Den Haag waar verschillende klussen moeten gebeuren. Een deel komt vanuit het bouwkundig rapport, een deel als extra verbouwing. - Werkzaamheden kruipruimte vloer (onder ander het aanbrengen van ventilatie, herstel balkkoppen, verwijderen puin/rommel); - Controle gasleidingen; - Controle elektrastelsel; - Nalopen CV-leidingstelsel; - Plaatsen nieuwe CV-ketel; - Herstel gevel achterzijde; - Vervangen zink balkon; - Inspectie dak; - Verwijderen stenen vloer (plavuizen) hal, WC, begane grond en keuken; - Verwijderen vloerbedekking trappen (2x) en gang 1e en 2e etage; - Plaatsen van een muurtje (waar nu een deur zit); - Schilderswerkzaamheden. De start voor het uitvoeren van de werkzaamheden is idealiter medio mei.

Betonnen balkon beoordelen en indien mogelijk herstellen

Ik zal als timmerman binnenkort bij een klant van mij nieuwe balkondeuren gaan plaatsen. Daarbij moet ik op een klein balkon gaan staan dat in erg slechte staat is. Namens mijn klant wil ik graag een offerte aanvragen voor inspectie en herstel van dat balkon. Het gaat om een balkon dat op de 1e verdieping aan de achtergevel zit. De balkonvloer is vlak langs de achtergevel gescheurd en het deel dat buiten de gevel hangt is al minstens 1,5 cm gezakt. De wapening is aangetast en er bestaat een groot risico dat het balkon af zal breken. Ik weet niet of het balkon nog te redden is. De onderzijde van het balkon is betimmerd en er is een houten leuning. Ik maak graag een afspraak voor een deskundig advies en uiteraard een zo volledig mogelijke offerte.

Draagconstructie van het balkon renoveren

Aan de achterzijde van onze woning en die van de buren bevindt zich een geschakeld balkon op 3 stalen dragers (een U-profiel 120 mm, flens 55 mm, profiel: IPE140) die in de muur zijn ingemetseld. De draagconstructie is afgekeurd door de gemeente en moet worden vervangen of verbeterd. De draagkracht/stijfheid van de dragers zit ver onder de norm. Ook is een profiel bijna weggeroest bij de muur en een ander profiel vertoont scheuren. Wij willen aannemers die met een dergelijke renovatie bekend zijn graag uitnodigen voor de inventarisatie en om een begroting op te stellen per woning. We laten ons graag adviseren over de mogelijke verbeteropties. Na goedkeuring van de gemeente en beide bewoners kan het werk worden verzorgd. Voor onze woning willen we een offerte voor het herstellen van de randbalk i.v.m. roestvorming, het herstellen van een kleine dilatatievoeg tussen 2 muren daarboven, het waterdicht coaten van de balkonvloer en het herstellen van het metselwerk/ de latei boven het kozijn onder het balkon. Opties voor herstel van de draagconstructie kunnen zijn: Het profiel vervangen door een verzinkt profiel, het profiel versterken door een versterkingsstrip aan te lassen aan beide zijden van de flens, het profiel ondersteunen (alleen toepasbaar als dat nog in voldoende staat is), via een juk op de gevel of door een ijzeren paal die op een betonnen fundering rust. In dit geval dient een schets aan de gemeente overlegd te worden. De buren verhuizen binnenkort. De offerte ontvangen wij graag op korte termijn. Onze buren gaan binnenkort verhuizen. De afstemming van de werkzaamheden kan mogelijk bij nieuwe bewoning.

Dak-, gevel- en kozijnwerk

Wij zijn bezig met het aankopen van een woning, bod is geplaatst. Om verder te gaan met de koop willen wij graag een afspraak maken met een aannemer om de volledige werkzaamheden te beoordelen: - Vervangen van dakpannen en daklatten, loodslabben, goten en eventueel herstel schoorsteen, dak 2 x 12 x 5 = 120 m2 - Vervangen van 7 schuiframen, kunststof, en kozijnen en buitendorpels van de ramen - Herstel voorgevel middels pleisterwerk. De gevel is 4 meter breed, 2 verdiepingen hoog met een puntdak