Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herindeling kamers? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herindeling kamers. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herindeling kamers

Herindeling kamers

Begin juli ontvang ik de sleutel van mijn nieuwe woning. De ruimtes op de begane grond en de eerste etage zou ik graag opnieuw in willen delen. De woning heeft een woonoppervlakte van 168 m2. Er zal ook leidingwerk aangepast moeten worden. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken en een offerte te ontvangen?

Zolder herindeling

We would like to divide our Zolder into 2 rooms - a study room and a bed room. Please give us a estimated cost for the same. Wij willen graag de zolder verdelen in 2 kamers. De ruimte is ongeveer 7.28 meter lang en 5.42 meter breed. Er zal een scheidingswand met 2 kozijnen en deuren geplaatst moeten worden. Daarnaast dient de elektra en de verwarming doorgetrokken te worden.

Herindeling zolder

Het gaat om een kleine verbouwing van de zolderverdieping, van 4 naar 2 kamers (tussenwandjes verwijderen) en globale afwerking/timmerwerk. Tevens een verwarming verplaatsen.

Verbouwing hoekhuis

Gehele huis: Vervangen elektriciteit en CV en voegwerk vervangen. Begane grond: Vergroting aanbouw achterzijde / aanbouw keuken en bijkeuken / uitbouw voorzijde en verkleinen van de entree / verplaatsen WC / reparatie cq. vervangen houten kozijnen / aanbrengen daklicht in aanbouw / maken erker aan voorzijde. 1e verdieping: Verplaatsen badkamer / herindeling kamers. 2e verdieping: Maken volledige dakopbouw (eventueel prefab). Voor alle constructieve werkzaamheden zijn volgens de klant geen vergunningen nodig omdat deze binnen de vergunningsvrije marge vallen of omdat er een soortgelijke aan-, uit- of opbouw al in de straat is uitgevoerd.

Wij hebben een dubbele benedenwoning uit ...

Wij hebben een dubbele benedenwoning uit 1915. De badkamer, boven, moet verbouwd. Daarnaast willen wij boven graag een kamer bij laten maken. Wij denken aan een herindeling van de bovenverdieping, waarbij de badkamer wordt verplaatst naar het midden van de verdieping (tussen de twee huidige kamers in) en de ruimte waar nu de badkamer is (achterkant huis) een nieuwe kamer wordt. Dit zou ook een aanpassing aan de twee huidige kamers betekenen (nieuwe wanden en verplaatsing van deuren in een draagmuur), en waarschijnlijk ook een aan de cv-installatie (ketel bevindt zich in huidige badkamer).

woonhuis: aanbouw achter van 1,5 meter ...

woonhuis: aanbouw achter van 1,5 meter diep ( huidige aanbouw is 1,5 m.) + een verdieping erop van 3 meter diep over totale breedte huis, extra raam in woonkamer, muur in woonkamer gedeeltelijk doorbreken naar keuken, keuken en bijkeuken, 1e verdieping: badkamer verplaatsen en totaal vernieuwen, herindeling van kamers

Het betreft een huis uit 1930. De ...

Het betreft een huis uit 1930. De keukenmuur is een steunmuur naar de woonkamer en moet weggebroken worden. Openslaande deuren naar de tuin inbouwen. Toilet pot vervangen muren betegelen. 1e etage verwijderen gipsplaat en herindeling kamers. In alle kamers inpandige kasten. Plaatsen bad in badkamer en betegelen. Vlizo trap naar zolder vervangen voor vaste trap. Zolder isoleren en verbouwen tot kamer, loopvloer maken en plaatsen dakkapel. Het gehele huis binnen en buiten schilderen alsook stucken van muren en plafonds. Vervangen rotte dakpannen en herstel aanwezige dakkapel.

Herindeling van bestaande ...

Herindeling van bestaande benedenverdieping. Van 2 kamers 1 woonkamer maken (Wand doorbreken). Badkamer verplaatsen. Toilet verplaatsen. Nieuwe keuken plaatsen. Denk dat hier wat sloopwerk aan te pas komt evenals: metselwerk, tegelwerk, loodgieterswerk (leidingen) en wat timmerwerk. Als het mogelijk is zou het plaatsen van een open haard wenselijk zijn. Ik heb wel een idee hoe e.e.a zou kunnen worden maar ben op zoek naar een deskundige (Architect) die kan helpen om de bestaande ruimte zo optimaal mogelijk te benutten en een plan van aanpak te maken.

Herindeling van eerste verdieping (2 ...

Herindeling van eerste verdieping (2 kamers) dmv tussenwand met eventueel schuifdeur en vaste kasten. Efficient gebruik van ruimte en licht, in de sfeer van het pand (herenhuis 1890). Vervanging van plat dak in serre-achtige constructie van woonkamer naar binnenstads-tuintje.