Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herenhuis laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herenhuis laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herenhuis laten bouwen

Vrijstaand herenhuis bouwen

Vrijstaand herenhuis (12x8) met garage. Totaal van ongeveer 250m2

Vrijstaande woning in klassieke stijl bouwen

Wij willen een vrijstaande woning bouwen in klassieke stijl. Bouw oppervlakte is 6.90 meter breed en 17 meter lang. Ons budget is 230 k als uitstraling meer een herenhuis. De breedte willen we zoveel mogelijk aanhouden.

Herenhuis laten bouwen

Wij willen op korte termijn op een eigen kavel een symmetrisch herenhuis of notariswoning woning laten bouwen. Een aantal wensen zijn: Hoge plafonds, garage en een 2e badkamer. Geen dakkapellen, enkel dakramen. Kunt u ons een inschatting geven wat de prijs zal zijn en wat de verwachte aflevertijd is?

Fundering voor herenhuis aanbrengen

Funderen van nieuw te bouwen herenhuis: - vrijstaand - vloeroppervlak 9 x 14 m plus een aangebouwde berging,4 x 7 meter - Totale inhoud: 1097 m3, goothoogte: 6,60 meter en nokhoogte: 11,60 meter - Locatie: Rhoon - Indicatie: sondeerbedrijf raadt aan met palen te werken met kopmaat 25 x 25 cm en 22,5 meter lang, sondeerrapport beschikbaar

Casco vrijstaand huis bouwen

Ik wil een vrijstaand huis bouwen op een kavel. Afhankelijk van de prijs kan dit als casco of volledig afgeleverd worden. Ook wil ik een huis met 1 verdieping en zolder (herenhuis). Ik voeg een voorbeeld foto van de buitenzijde erbij voor een indicatie.

Casco rijtjeshuis bouwen

Wij willen voor ons en voor een familielid een herenhuis, rijtjeswoning, bouwen van 7.50 meter breed en 11 meter lang. Het gaat om circa 225 m2 vloeroppervlakte verdeeld over begane grond, 1e en 2e verdieping. Graag zouden we een prijs indicatie van een casco plus woning willen weten, exclusief bouwtekeningen, architectuur en vergunningen, dit is al geregeld.

Vrijstaande woning op een kavel bouwen

Wij hebben in januari een bouwkavel aangekocht van 560 m² en zijn nu de plannen aan het ontwikkelen voor de bouw van een vrijstaande woning van het type notariswoning/herenhuis. Wij zijn nu op zoek naar een aannemer die ervaring heeeft met de bouw van een dergelijke woning en ons vanaf dit punt kan bijstaan in het aanlooptraject. Er bestaan al enkele schetsen. De tekeningen moeten nog worden gemaakt en de vergunning moet nog worden aangevraagd. We willen graag één partij die de totale regie voert. Het gaat globaal om een woning van 12 x 8 meter, op de begane grond uitgebouwd tot 12 x 10 meter. De woning krijgt 3 woonlagen in symetrische stijl. Er komt een keuken in van 4 x 5 meter, een master bedroom met eigen badkamer en 2 slaapkamers en een 2e badkamer op de 1e verdieping. Op de zolder komen 2 slaapkamers. We willen de woning volledig laten afwerken en sleutelklaar laten opleveren, inclusief keuken en volledig afgemonteerde toiletten en badkamers. We maken graag een afspraak voor een kennismaking op korte termijn. Het is onze wens om de bouw binnen enkele maanden te laten starten.

Nieuw te bouwen herenhuis

Ik heb een optie op een bouwkavel in Almere. Er mag daarop alleen een herenhuis worden gebouwd. Het gaat om de kavel: HKW 349. Bekijk aub de kavel paspoort. Graag verzoek ik u mij een offerte te sturen. Ik wil 4 etages bouwen. Elk etage is een apart 'appartement', met eigen keuken en badkamer/toilet. Het gaat om eenvoudige etages voor studenten, mijn kinderen. Op de begane grond wordt het een 2 kamer appartement, op de overige 3 kamer. Het gebouw is officieel niet gesplitst in 4 appartementen, omdat het mijn kinderen zijn die daar gaan wonen. Centrale ingang, met een deur naar de begane grond, de overige appartementen bereikbaar via de trap in de centrale hal, steeds naar eigen verdieping. Afmetingen zijn 8 x 12 meter, misschien met een terras/frans balkon. Graag rekening houden bij het bepalen van de aanneemsom, dat ik mijn buren ook ga vragen om samen te bouwen, scheelt in prijs. Zij hebben ook een kleine budget. Zij hebben mij al gevraagd of wij het heiwerk samen kunnen doen om voordeliger uit te komen. De andere buur heb ik nog niet gesproken, misschien is het ook interessant voor hen. Daar wacht ik mee contact op te nemen, nadat ik de offerte heb ontvangen. Mijn maximale budget voor de woning zelf is €150.000,-, de kavel kosten zijn dan al in een aparte post opgenomen.

Nieuwbouwwoning bouwen

Het bouwen van een nieuwbouwwoning, type herenhuis. 2 rechte verdiepingen met op de derde verdieping een dak van keramische dakpannen. Afmetingen van het huis circa 12 m x 8,40 m. De woning moet voorzien zijn van twee badkamers (incl. sanitair), 5 slaapkamers en een garage. De woning moet voldoen aan de EPC normen 2015. Voorzien van 2 vaste hardhouten trappen en de plafonds en wanden voorzien spack. Vloerverwarming op de begane grond als hoofdverwarming. Voorzien van houten deuren op de begane grond. Er is een foto beschikbaar.

Verbouwing herenhuis naar pand met 6 appartementen

Het betreft een vervallen herenhuis van ca. 320 m2 met een garage op de begane grond en een 3 laags bovenhuis.Het plan is om de garage op de begane grond om te bouwen naar een luxe woning voor de verkoop en op de bovengelegen etages moeten 6 zelfstandige appartementen komen tussen de 30 en 50 m2 voor de verhuur. Het pand dient intern volledig te worden gedaan en extern moet de gevel, waar nodig, worden gerepareerd, net als het dak. Ook wordt er een uitbouw van ca. 20m2 op de eerste etage gerealiseerd en 2 dakkapellen.