Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hele huis verbouwen en renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hele huis verbouwen en renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hele huis verbouwen en renoveren

Renovatie en uitbouw aan tussenwoning

Betreft een uitbouw en renovatie aan een tussenwoning uit de jaren 60 waar lange tijd niets is gedaan. - uitbouw achterzijde huis (6 x 2 m) - eventueel tussenmuur slopen om woonkeuken te realiseren (we zijn er nog niet uit) - vervanging kozijnen hele woning (van hout naar kunststof) - vervanging buitendeuren - renovatie vloer (nieuwe vloer + vloerverwarming) - renovatie trap (28 treden) - renovatie badkamer - schilderwerk - stucwerk - vervanging toilet begane grond Bij voorbaat dank voor reactie.

Verbouwing van de woning en een uitbouw realiseren

Wij zijn bezig met het kopen van een woning. Daar zouden we het volgende willen laten uitvoeren: #Uitbouw achter 6m breed/2,5 m diep. We willen het liefst een complete oplevering, een prefab constructie en ik denk dat een vergunning niet nodig is. #Keuken met eiland #hele huis aanpakken #Isoleren garagevloer en 1 muur #Splitsen slaapkamer in 2 kamers #Splitsen zolder in 2 kamers #Overtegelen benedenverdieping (nu tegelvloer met daaronder vloerverwarming / 66 m2) #badkamer (2 x 2 m) toilet erin en inloopdouche maken #Dakraam vervangen door een soort met een ‘uitstaande knik’. Mei/juni zouden we het liefste starten. Over wie materiaal aanschaft, zoals tegels enzovoort, willen we graag overleggen.

Onderkelderen huis

We hebben kleine kelder waar je net in kunt staan en beschikken over een kruipruimte. We willen graag het hele huis +/-49 m2 onderkelderen. Doel is om extra leefruimte te creëren. Het is een oud huis, bouwjaar ongeveer 1914. Wij weten niet of er een vergunning nodig is, maar denken van wel. Graag een prijs voor een casco- en complete oplevering.

Uitbouw achterzijde tussenwoning

Wij willen een uitbouw aan de woning laten maken van ca. 5 m breed en 3 m diep. Daar moet ook een nieuwe keuken in geplaatst worden, verwarming komen en de muren mooi afgewerkt en een vloer gelegd, dus eigenlijk het hele complete plaatje. Graag ook meedenken met ontwerp en hoe wij de aanbouw zo duurzaam mogelijk kunnen maken (isolatieglas of groendak als dat mogelijk is?). Het moet wel aansluiten bij ons huis, het is een jaren 30 woning met glas in lood ramen. We hebben op de site van de gemeente gekeken en daar staat dat tot 3 m vergunningsvrij gebouwd kan worden. We denken dat er een fundering nodig is, maar we weten niet welke. Alleen in de maand augustus lukt ons niet, voor de rest wel.

Schuin dak recht op trekken

Wij willen graag onze tussen woning verbouwen. Vanaf de eerste verdieping heeft de woning een schuin dak. We willen de eerste en zolder (deels) recht optrekken. We willen wel de punt behouden maar op zolder een slaapkamer creëren met een rechte zijde over de hele gevel. Huis is 5.5 m breed heeft betonnen tussen wanden zonder spouw en betonnen vloeren. Is er iemand die mij een ruwe schatting kan geven om deze casco op te leveren. Afwerking binnen doe ik zelf

Aanbouw van hout realiseren

Graag zou ik een aanbouw willen realiseren van hout. Ik ben me aan het oriënteren naar de mogelijkheden. Deze ruimte zou van veel licht moeten voorzien, zodat je het gevoel hebt deels buiten te zitten. Hij moet 2,7 diep worden en 6 meter breed (over het hele huis). Vergunning is niet nodig. Graag wil ik een offerte voor een complete oplevering en een casco oplevering. Er liggen nu stenen. Het liefst begin ik rond april, mag ook later maar de voorkeur is wel dat het voor de zomer af is.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen een uitbouw aan de achterkant van ons huis realiseren. De afmeting zal ongeveer 2,5 bij 5,5 mtr zijn. We willen graag een glazen schuif pui over de hele lengte en een glazen dak voor de lichtinval. Ingang van het huis zit aan de achterkant dus toegankelijkheid voor zwaar materieel is beperkt. Er is een vergunning nodig, deze regelen wij zelf. De uitbouw wil ik graag van stenen. Onze buren links en rechts hebben een uitbouw van dezelfde afmeting. Wij denken dat er geheid moet worden. Casco oplevering, graag wel wind- en waterdicht.

Uitbouw achterzijde woning en vloer isoleren en vloerverwarming aanleggen

Wij willen ons huis wat ruimer maken en een grotere en luxere keuken en eetruimte creëren. Hierbij willen we ook het huis verduurzamen met isolatie onder de vloer (betonnen vloer) en vloerverwarming (nat systeem aansluiten op de cv-ketel) over de hele begane grond aan laten leggen. Radiatoren verwijderen en muur doorbreken naar de aanbouw. De aanbouw wordt 2 x 6 meter. Geen vergunning nodig. Graag complete oplevering en prefab constructie. We hebben geen plattegrond meer. Fundering zal vermoedelijk schroefpalen nodig zijn. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. De prijs en kwaliteit moeten beide schappelijk zijn.

Uitbouw voorzijde

Ik wil graag een uitbouw over de hele breedte van de voorkant van het huis. Maat 6 x 2 meter. Hal is daarvan 2 meter breed en woonkamer 4 meter. Graag zonder zijramen, casco zonder elektra en stucwerk, een fundering en een gemetselde buitenkant. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw/glazen serre moderniseren

Wij willen een woning kopen maar de serre bevalt niet en die willen we verbouwen. Het idee is het recht deel van de serrevloer te hergebruiken en daar twee muren aan de zijkant bouwen en glas in het midden wat bij de stijl van het huis past. Verder wil ik dat de serre opnieuw gestuct word, en dat er vloerverwarming in komt + in de hele woonkamer. Woonkamer en serre zijn bij elkaar ongeveer 11 x 4 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius