Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hele boerderij laten slopen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hele boerderij laten slopen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hele boerderij laten slopen

Achterhuis van boerderij verbouwen

Wij hebben een boerderij op het oog, staat ook op Funda. Wat kost het om het achterhuis tot woonkamer te verbouwen? Op foto 30 ziet u een wastafel, vanaf hier moet een muur naar de achtergevel komen, dat blijft dan namelijk fietsenhok. De muurtjes van het kantoor moeten worden gesloopt, waarna dat hele gedeelte, incl het stuk voor de baanderdeuren woonkamer moet worden.

Boerderijdak renoveren en zonnepanelen plaatsen

Op onze boerderij ligt een asbesthoudend dak van 586 m² met daaronder een oud rieten dak. Wij laten de asbestsanering in gang zetten door daartoe bevoegde bedrijven en willen ook het hele dak gaan renoveren. Nadat het asbest is verwijderd, moet ook het oude riet worden verwijderd. We willen er daarna geïsoleerde dakpanplaten op laten leggen met nieuwe dakgoten en hemelwaterafvoeren. Aan de zuidzijde willen we ook 18 of 36 zonnepanelen laten leggen. We maken graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw advies en prijsopgave.

Draagmuur laten slopen

Het slopen van een (deel van een) draagmuur tussen keuken en woonkamer in een oude boerderij met een houten verdieping. Lengte 3.40 meter, de hele muur is ongeveer 8 meter. Er is verschil in hoogte van de plafonds (keuken/woonkamer met sieromlijsting).

Aanbouw met veel glas bouwen

Graag willen wij een offerte ontvangen voor een aanbouw met veel glas. De aanbouw wordt gerealiseerd aan de zijkant. We hebben ideeën voor de aanbouw, zoals een schuifpui over de hele breedte van de woonkamer, kunststof kozijnen, zij aanzicht ook voorzien van glas, buitenkant afgewerkt met, kunststof, houtenlook planken, plat dak met lichtstraat. Omdat we een beperkt budget hebben, willen we graag een offerte waarin aangegeven wordt wat elk onderdeel van de aanbouw kost. Want we willen kijken welke onderdelen we zelf kunnen uitvoeren, bijvoorbeeld de binnenafwerking van de aanbouw of het fundament, et cetera. Hiervoor willen we ook graag een technische tekening en een ontwerpschets. De aanbouw is in 2 delen over de volle zijkant van een 2 onder 1 kap boerderij. Het eerste deel, woonkamer, is 5.05 meter bij 3 meter en voor de beneden slaapruimte 2.50 bij 3 meter hierin komt een panorama raam. De afmetingen moeten nog precies nagemeten worden. Tussen deze 2 ruimtes komt een scheidingswand. Er mag vergunningvrij gebouwd worden.

Boerderij verbouwen

Ik wil graag mijn boerderij laten verbouwen. De boerderij is opgesplitst in twee gedeeltes. Ik wil graag een nieuw plafond, een nieuwe vloer, nieuwe kozijnen, en dakisolatie laten aanbrengen. Eigenlijk moet het hele gedeelte leeggehaald worden en opnieuw opgebouwd worden. Het gaat om een ruimte van 9 bij 8 meter.

Boerderij verbouwen

Wij denken erover een boerderij te kopen die volledig verbouwd en gerenoveerd moet worden. We willen graag een indicatie van de kosten die we daarvoor zouden moeten rekenen. In ieder geval moet het dak worden vervangen en waarschijnlijk moet binnen alles worden aangepakt. Ook alles isoleren. Van de gemeente hebben we al een raming van kosten voor het bewoonbaar maken van de woning. Nu is alleen het voorhuis als woning in gebruik. Totale oppervlakte is circa 22,5 bij 11,5 meter. Wij zouden de hele boerderij bewoonbaar willen maken met hoogwaardige afwerking waarvan we een deel evt. als werkruimte kunnen gebruiken of ruimtes om te verhuren voor worksshops e.d. We kunnen evt. de brochure met meer informatie toesturen.

Hele boerderij laten slopen

We zijn aan het kijken om een nieuw huisje te kopen. Alleen blijkt het huisje in zeer slechte staat te zijn. Onze vraag is of we met slopen goedkoper uit zullen zijn dan met renoveren. Het woonoppervlak is 140 m2, inhoud ongeveer 300 m3. Het betreft een oude, eensteens, boerderij, gedeeltelijk rieten kap.

Veeschuur ombouw naar opslagschuur

Wij zijn op zoek naar een aannemer. Recent hebben wij een boerderij met veeschuur gekocht. Nu willen we de veeschuur 200m2 ombouwen naar opslagruimte voor mijn bedrijf. Het actieplan is: vloer vlak maken, gierkelder dicht storten, vloer van beton sorten en vlinderen, muren en dak isoleren en ramen in het dak maken. Een hele lijst met werkzaamheden. Locatie bezoek op korte termijn is mogelijk.

Wij gaan een hele oude boerderij ...

Wij gaan een hele oude boerderij opknappen. De gehele boerderij bestaat uit 2 woonhuizen; wij gaan ongeveer 1/3 boerderij als woonhuis verbouwen. Nu is het al een woonhuis, maar minimaal 40 jaar niets aan verbouwd, dus in erg slechte staat. Zo goed als alles moet er nieuw in. Het dak is nog in goede staat, de buitenmuren ook, maar dat is zo ongeveer alles.

Het gaat om een karakterestieke ...

Het gaat om een karakterestieke boerderij met een rietendak van 8.10 x 8.75m die we willen gaan kopen. Deze willen wij graag over de hele achterkant verlengen met 3 meter. Zeg maar dat de achergevel schuift 3 meter verder op. Nu willen wij graag een prijsindicatie, een globale schatting wat dit gaat kosten.