Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Heipalen slaan voor tuinkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: heipalen slaan voor tuinkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: heipalen slaan voor tuinkamer

Heipalen slaan voor tuinkamer

Ik wil graag een tuinkamer laten aanbouwen van 6,5m breed en 3,5 m diep. Hiervoor heb ik een goede fundering nodig dat ook goed is geïsoleerd. Het gaat niet om een serre, daarom komt geen vloerverwarming in de vloer. De tuinkamer zal wel voorzien zijn van dubbel glas en een schuifpui. Ik weet niet wat voor fundering in nodig heb (beton of hout), maar er moet wel geheid worden.

Drie heipalen slaan

Wij willen graag drie heipalen laten slaan. Doel: fundament voor een terrasoverkapping van Tuinmaximaal.nl Dit model lijkt erop, maar ons model heeft zwaarder glas: https://www.tuinmaximaal.nl/terrasoverkapping/moderne-terrasoverkapping-in-mat-antraciet-van-8-06-x-3-5-meter-met-opaal-polycarbonaat. Wij wonen op veengrond. De tuin is daarom gevoelig voor verzakking. Om een terrasoverkapping te kunnen aanbouwen, moeten er daarom eerst (drie) fundamenten worden geheid. De overkapping, die aan de muur van het huis wordt bevestigd, moet precies op die drie fundamenten aansluiten. Graag een offerte hiervoor. Het gaat om veengrond.

Twee heipalen slaan voor hekwerk

Ik wil voor het plaatsen van een elektrische poort aan mijn oprit, een fundering creëren. Zoals ik heb begrepen zouden 2 palen voldoende moeten zijn.

Heipalen slaan

Ik wil graag 3 stalen heien buispalen laten slaan van 168 mm en 18 meter.

Funderingspalen ter behoeve van garage

Graag laat ik 5 maal funderingspaal t.b.v. garage slaan. Formaat is 2,5 m x 11 m. Een zijde van de garage zal aan de fundering van de woning komen te hangen. Woning wordt gebouwd op 12 meter palen. Sonderingsrapport is beschikbaar. Het is een kavel waar het huis opgebouwd wordt. Verder ga ik zelf de garage ondernemen en oriënteer ik mij of ik het op heipalen of boor- en schroefpalen laat realiseren. De garage krijgt een hout skelet, maar een betonvloer wat het meeste gewicht zal zijn.

Uitbouw realiseren compleet

We zijn voornemens om een uitbouw van 3x 5 meter te doen. Hierbij heb ik bij de bouw van de woning ( 9jaar geleden) 3 heipalen mee laten slaan. De fundering kan dus vrij makkelijk gerealiseerd worden. Omdat wij op dit moment een hogere isolatiewaarde beoogen zouden wij hiervoor een houten skelet willen waarvan de muren geisoleerd worden. Daarnaast willen wij een vloerverwarming realiseren. Het is ook de bedoeling dat de deuren en kozijnen van de huidige muur worden doorgetrokken naar de nieuwe wand.

Heipalen slaan voor uitbouw of tuinkamer

We willen een tuinkamer/uitbouw maken achter onze garage. Ivm de veen (?) grond is het nodig om te heien. We willen een uitbouw van ca 5 bij 4 meter maken. De opbouw zal van hout zijn met plat dak. De wanden zullen dicht zijn en de voorkant is een glaswand. De ruimte is bereikbaar via onze poort of door de garage.

Heipalen slaan voor een aanbouw

Aanbouw aan de woning voor keuken 44 m2 Waarschijnlijk zijn er 8 heipalen nodig van 12 meter. Tevens moet er ongeveer 19 meter fundering en 44 m2 vloer gestort worden. Als dit binnen uw werkzaamheden past mag dit ook geoffreerd worden.

Fundering heien voor uitbouw en draagmuur verwijderen

Voor onze uitbouw van 24 m2 in de achtertuin zijn wij opzoek naar iemand die er 4 heipalen in kan slaan. Volgens de constructeur zijn er 4 palen nodig met een lengte van +/- 15 meter. Graag ontvangen we hiervoor een prijsopgaaf voor deze werkzaamheden. Daarnaast zoek ik een vakman die een draagmuur kan verwijderen waar een stalen constructie voor in de plaats moet komen. Ik ben reeds in bezit van constructietekeningen.

Heipalen slaan voor uitbouw

Ik heb twee of drie heipalen nodig voor uitbouw, ik ga 3 meter uitbouwen. En ik ben benieuwd naar wat dit kost.