Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Heipalen slaan voor een aanbouw en garage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: heipalen slaan voor een aanbouw en garage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: heipalen slaan voor een aanbouw en garage

Complete vervanging uitbouw

Ik zoek een aannemer die onze huidige aanbouw kan vervangen/repareren. De uitbouw is door een voor ons onbekende partij geplaatst door de vorige eigenaar. Deze uitbouw staat niet op palen, het huis wel. Hierdoor is het huis verzakt en heeft last van optrekkend vocht. Er is al veel geld in deze uitbouw gestoken en ondanks dit krijgen we het niet opgelost. We staan nu voor de keuze: we slaan heipalen onder de uitbouw of we laten een nieuwe uitbouw maken. Het afbreken van de oude uitbouw, heipalen slaan - het huis staat op palen van 7m, het maken nieuwe uitbouw (bespreken mogelijkheden prefab?), de nieuwe uitbouw moet sowieso de volgende eigenschappen hebben:elektra in de uitbouw aan weerszijden aanwezig. Verdere specificaties in onderling overleg.

Stalen heipalen met beton slaan

Er moeten voor een uitbouw van 1.2 meter 4 heipalen/kolommen geslagen worden van 4 meter diep, en 60 x 60 mm in omvang. We willen rond half oktober graag de palen geplaatst hebben. Zie het bijgaande rapport voor de constructieberekeningen.

Palen slaan voor poort

Wij willen een poort plaatsen en hebben daarvoor heipalen nodig voor een later te storten fundering, wij denken aan stalen buispalen of betonnen palen. Ik weet niet wat het beste is, er komen 2 of 3 stuks metselzuilen op te staan, 500 x 500 x 1750 mm, zodat de zuilen later niet gaan wegzakken. Voor de nieuwbouw woning zijn er heipalen van 11000 mm geplaatst, sondering van de woning is aanwezig. Graag zo spoedig mogelijk uw advies en prijsopgave.

Heipalen slaan

Er moeten 2 heipalen geslagen worden binnen het gekleurde gebied. Afhankelijk van de kosten moet er ook een geïsoleerd gewapend betonvloer komen. (Er wordt uiteindelijk een serre opgebouwd). Ik zoek een partij die dit kan regelen voor mij.

Heipalen slaan voor een aanbouw en garage

Het gaat om 6 heipalen van 9 meter voor het funderen van een uitbouw. Zie graag en prijs tegemoet

Heipalen slaan in de tuin

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van heipalen zoals weergegeven op de meegestuurde tekeningen. Onze planning is dat deze werkzaamheden zo snel mogelijk plaats kunnen vinden. Mocht U aanvullende informatie/vragen willen, laat het me weten. Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Heipalen slaan in veengrond

Voor een veranda van 8 x 3,5 meter willen wij 3 heipalen laten slaan. Ons huis is gebouwd op veengrond. Wat zijn de kosten voor het laten slaan van 3 heipalen en waar zouden wij eventueel rekening mee moeten houden.

Heipalen slaan voor een uitbouw

Voor onze aanbouw moeten 4 holle buis palen geslagen worden. De diameter van de palen schacht moet 139 mm worden. De palen moeten tot 15 meter diep geslagen worden. Dit moet plaatsvinden in de achtertuin welke bereikbaar is per 2 meter brede steeg met een poort van 90 cm.

Heipalen slaan voor de bouw van een chalet

Ik wil heipalen in de tuin slaan voor de bouw houten chalet op stalen chassis

8 heipalen slaan

Slaan van 8 houten heipalen (buispalen) van circa 14 meter (het liefst 2 x 7 meter). Dit werk moet uitgevoerd worden met een machine die door een gangpad kan van circa 2 meter. Verder geen voorwerk nodig.