Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Heien funderingsbalken en betonvloer aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: heien funderingsbalken en betonvloer aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: heien funderingsbalken en betonvloer aanleggen

Heien, funderingsbalken en betonvloer aanleggen

We willen een woning laten bouwen, er moeten 16 palen onder 12 meter en een BG-vloer, inclusief isolatie en cementdekvloer. Maat van de woning is 8.5 x 13 meter. Er komt een houten huis op de fundering van 32 ton. Is allemaal goed toegankelijk.

Uitbouw aan de woning realiseren

Graag willen wij passende offertes ontvangen t.b.v. Het bouwen van een uitbouw/aanbouw. Huidige situatie: Onze woning betreft een woning in jaren 30 stijl gebouwd en opgeleverd in 2015. Onze woning is een tussenwoning met aan weerszijden uitbouwen met een diepte van 2.40 meter. Ter voorbereiding is reeds gezorgd voor alle benodigde funderingsbalken. Heien is dus niet van toepassing. Gedurende de komende 4 jaar is het aanvragen van vergunningen en of toestemming van buren niet benodigd. De uitbouw zal 4.80 bij 2.40 meter gaan worden en de huidige schuifpui zal worden gebruikt in de uitbouw. Hiernaast dienen er kozijnen geplaatst te worden. De ruimte wordt gebruikt als woonkamer en de elektra dient te worden doorgetrokken. De afwerking dient separaat vermeld te worden.