Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Heien en fundering voor loghouse en kelder bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: heien en fundering voor loghouse en kelder bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: heien en fundering voor loghouse en kelder bouwen

Heien en fundering voor loghouse en kelder bouwen

Bij een te bouwen loghouse dienen er 5 tot 10 heipalen geplaatst te worden. Onder de woning van 10 bij 10 meter zouden wij graag een kelder laten bouwen met de zelfde afmeting. De kelder dient een ventilatiesysteem te krijgen en elektra dient te worden doorgetrokken. Bovenop de kelder zal een fundering gemaakt moeten worden voor de woning. De bouwvergunning loopt en de bouw van de kelder is hierbij aangevraagd.

Uitbouw aan de achterzijde van het huis bouwen

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van de woning. De maten zijn 4 meter diep en 6 meter breed. De pui met 2 vaste delen en een schuifpui. Lichtstraat. Fundering heien wanneer nodig. Fundering. Electra[lichtpunt en stopcontact. Afvoer. Dak heeft oversteek. Wil weten welke dakbedekking jullie gebruiken.

Achterzijde van het huis uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van 4 X 7 meter aan de achterzijde van ons huis. Inclusief eventueel heien voor fundering en steunbalk in het huis i.v.m. verwijderen van een steunmuur.

Fundering realiseren

Wij zijn op zoek naar een collega vakman voor het volgende. Voor een uitbouw van 5 meter breed en 3 meter diep dient de vakman de oppervlakte uit te graven en de grond af te voeren. Hierna dient hij te heien en de fundering en de vloer te storten. Hierna zullen wij de werkzaamheden verder uitvoeren.

Aanbouw maken aan half vrijstaande woning

Wij wonen in een halfvrijstaande woning en willen aan de zijkant een aanbouw laten maken van 8 x 5 x 3 meter. Het moet een gemetselde aanbouw worden met een plat dak en aan de voorzijde een glazen pui met toegangsdeur. De ruimte zal gebruikt gaan worden als kapsalon en beautysalon. Ik heb al contact gehad met de gemeente en gehoord dat deze afmeting vergunningsvrij gebouwd mag worden. Ik wil graag op korte termijn in gesprek met aannemers die hier tijd voor hebben. Ik wil hiermee vanaf half juni al laten starten. Er is nog geen bouwtekening. Heien is hier niet nodig, een betonnen fundering is voldoende.

Fundering heien voor een uitbouw

Het gaat om heien van 3 of 4 heipalen van 12 meter voor een kleine aanbouw in in Amsterdam West. Graag met kleinere machine. Hoewel de achtertuin goed te bereiken is, naast de straat, moet de machine door een hek/poort.

Fundering heien voor uitbouw

Ik ga een uitbouw plaatsen van 5.2 meter breed en 2.5 meter diep. Hiervoor dienen 2 palen geheid te worden. Via achterzijde woning is 1,40 m pad voor toegang machine. De woning staat in Amsterdam Noord. Graag zou ik hiervoor offertes ontvangen.

Fundering voor tuinmuur storten

Het betreft het heien en storten van een fundering voor later een enkelsteens tuinmuur over lengte 20 meter met 11 poeren van 32 cm. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het opmetselen van de tuinmuur. Deze zal ongeveer 2 meter hoog moeten gaan worden.

Fundering inclusief heiwerk voor een bedrijfspand

Naast ons pand ligt een bouwkavel waar ik het plan voor heb om een nieuw bedrijfspand van 20 x 20 meter te laten bouwen. Het is voor 90 % al rond met de gemeente. Ik wil in deze fase graag een prijsopgave ontvangen voor het uitgraven van de bouwput, het uitzetten van het bouwwerk, het heien van palen van 8 meter en het maken van een randfundering. Op de randfundering wordt een broodjesvloer geplaatst. Het wordt een laagbouw staalconstructie met wandpanelen van 15 cm dik en een houten dakconstructie. Ik ontvang graag uw offerte.

Fundering heien en vloer storten voor serre

Fundering heien & vloer storten onder een bestaande balkon, hoogte 2m, voor een serre. Het gaat om 3 palen rond 168mm 18m lang heien. We willen een Betonvloer van 200mm dik, 15 m2 dubbel net. Ik wil graag een prijs voor 3 palen.