Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Heien en fundering voor loghouse en kelder bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: heien en fundering voor loghouse en kelder bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: heien en fundering voor loghouse en kelder bouwen

Heien, fundering, beton storten, afvoeren grond.

Betreft een aanvraag om een uitbouw van +- 6m1 x 2,5m1 te funderen - de uitbouw word door een andere party opgebouwd van houtskelet - de werkzaamheden waarvoor we u vragen zijn A- heipalen slaan tot juiste diepte en juiste diameter - graag ook het vooronderzoek doen naar hoe diep de palen moeten. B- fundering uitgraven en afvoeren grond. C- fundering maken van bewapening + broodjes vloer monteren. D- het volstorten van de palen en fundering / vloer tot aan gelijke hoogte binnen kant woning. De woning is aan de Sikkelstraat 49 Amsterdam, het betreft een hoek begane grond woning die vrij toegankelijk is - deur openingen van 90cm. Gelieve een prijs inclusief arbeidsloon en materiaal en btw kosten. Gewenste startdatum in overleg wat ons betreft binnen 8 weken.

Fundering voor nieuw te bouwen houten huis

Wat zijn globaal de kosten bij jullie voor een fundering van een houten woning van 2 etages en een zolder (heien is niet nodig)? De maat van de begane grond is 139 m2. Etage is 121 m2 en er zit een zolder op van 47 m2. Een exacte prijs hoef ik nog niet het gaat echt om een globale prijsopgave.

Fundering heien voor een uitbouw

Ik wil aan de achterkant van onze woning uitbouwen, de uitbouw is ongeveer 4/5 meter lang en 6,50 tot 7 meter breed. Er moeten elektra leidingen naar de uitbouw worden getrokken. Hout en steen valt af omdat wij een schuifpui willen. Ik wil er een soort serre van maken.

Fundering voor een vrijstaand huis maken

Het laten heien, bekisting maken en beton laten storten inclusief kruipluik en sparingen voor nutsvoorziening. Afmeting fundering 12 x 7 meter. Uitvoering tussen augustus en oktober 2018. Tevens een opgave van een tweede fundering, voor de buurman. De afmeting zal misschien afwijken.

Fundering leggen voor containerwoning

Ik wil 4 geschakelde 40 ft containers gebruiken om hier een woning van de bouwen. Ik heb ondertussen een prijs ontvangen voor de fundering maar vindt deze vrij prijzig. Mijn idee is om palen te heien en daar een betonnen balk op te leggen in de breedte van de 4 containers. In feiten 3 stroken, voor, achter en midden van de container. Er kan makkelijk wat groter materieel komen, er wordt op dit moment ook gebouwd.

Fundering heien voor uitbouw

We willen onze woning uitbouwen met 2,4 m. Breedte van de woning is 5,10m binnenwerks. Het betreft een hoekwoning waarbij de bereikbaarheid goed is. Graag ontvang ik een globale offerte. Gaat spelen in april

Fundering met heiwerk voor nieuwe schuur

Fundering en vloer leggen om een nieuwe houten schuur op te bouwen, heien is bij ons nodig. De maten 6.7 meter x 4.0 meter x 3 meter hoog. Voorwerk doe ik zelf. Tuin is bereikbaar.

Heien en fundering voor loghouse en kelder bouwen

Bij een te bouwen loghouse dienen er 5 tot 10 heipalen geplaatst te worden. Onder de woning van 10 bij 10 meter zouden wij graag een kelder laten bouwen met de zelfde afmeting. De kelder dient een ventilatiesysteem te krijgen en elektra dient te worden doorgetrokken. Bovenop de kelder zal een fundering gemaakt moeten worden voor de woning. De bouwvergunning loopt en de bouw van de kelder is hierbij aangevraagd.

Uitbouw aan de achterzijde van het huis bouwen

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van de woning. De maten zijn 4 meter diep en 6 meter breed. De pui met 2 vaste delen en een schuifpui. Lichtstraat. Fundering heien wanneer nodig. Fundering. Electra[lichtpunt en stopcontact. Afvoer. Dak heeft oversteek. Wil weten welke dakbedekking jullie gebruiken.

Achterzijde van het huis uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van 4 X 7 meter aan de achterzijde van ons huis. Inclusief eventueel heien voor fundering en steunbalk in het huis i.v.m. verwijderen van een steunmuur.

Partners

Partners van Casius