Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Heien en fundering voor loghouse en kelder bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: heien en fundering voor loghouse en kelder bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: heien en fundering voor loghouse en kelder bouwen

Heien en fundering storten

Voor onze nieuwe woning zijn wij op zoek naar een aannemer die de fundering van onze woning kan plaatsen. De woning heeft een buitenmaat van 10 bij 9 meter. Aan de woning komt een garage van 7 x 3 meter. Op dit moment worden de eerste tekeningen van de woning gemaakt.

Uitbouw achterzijde huis

Wij zouden graag aan de achterzijde van onze woning een uitbouw willen laten plaatsen. Deze zal 4.30 meter breed en 3 meter diep moeten gaan worden, inclusief heien en een fundering. De elektra dient te worden doorgetrokken en voor de verwarming twijfelen wij nog tussen een radiator en vloerverwarming. Ook zouden wij graag het verschil willen zien tussen openslaande deuren of een schuifpui. De wanden en het plafond willen wij laten stuken en er is een achterom. Voor deze uitbouw hebben wij geen vergunning nodig.

Aanleggen fundering plus heipalen

Ik wil een fundering laten maken van beton. Er moet worden uitgezet, uitgegraven, vervolgens moet er ophoogzand aangebracht worden, funderingsstroken gebruiken om alles aan te vullen, rijplaten plaatsen, heien, snellen en opruimen van 26 stukken heipalen van 6,5 meter lang bij 220 x 220 mm. Ook moet er dan een funderingsbalk gestort worden van 450 bij 350 mm. Deze moet gewapend zijn. Vervolgens moet er op de begane grond een druklaag worden geplaatst. Daarna moet de zijkant van de vloer na geïsoleerd worden. Met XPS van 100 bij 230 mm.

Fundering maken voor de houten uitbouw

Het maken van een geïsoleerde fundering, inclusief twee palen heien voor een uitbouw van hout. Ik wil een serre, maar het moet wel passen bij de jaren '30 woning. De fundering moet ongeveer 4 x 3.5 meter worden.

Heien en funderingbalken plus betonvloer aanleggen

Ongeveer 17 heipalen van 10 meter slaan. Betonfunderingsbalken aanbrengen voor schuur van 12 x 7 meter met daaraan een carport van 6 x 7 meter en een tussenbouw naar de woning van 2,75 x 2,15 meter. Gevlinderde betonvloer in garage/schuur. Tussenbouw en carport alleen betonvloer. Schuur en tussenbouw geïsoleerde fundering en vloer.

Fundering laten maken voor aanbouw

Wij willen zelf een aanbouw plaatsen, maar de fundering laten doen. De maten zijn 10 X 4 meter en 4 X 4 meter, L vorm om de woning heen. Tekeningen en berekeningen zijn aanwezig en we hoeven niet te heien. Leveren van materialen in overleg.

Heien en fundering aanleggen

Graag vrijblijvende indicatie offerte voor heien en fundering van één laags houtskelethuis. BVO is 6x20=120m2. Locatie: Oosterwold Almere

Offerte voor heien en fundering

Graag ontvang ik vrijblijvend een globale offerte voor de heien en betonnen fundering van een 1 laagse houtskeletwoning in Oosterwold Almere. De afmetingen zijn ongeveer 6 meter x 20 meter en het huis is ongeveer 3 meter hoog, dus 1 verdieping. Gemiddelde paallengte 14 meter.

Uitbouw maken op een aanwezige fundering

Ik wil aan de achterzijde van onze woning graag een uitbouw van 6 x 2 meter laten maken. Ik woon naast mijn ouders en heb toen zij een veranda lieten maken, bij mij al laten heien en een betonnen fundering met zijmuren laten maken. Ik wil omstreeks maart de uitbouw laten maken. Daarbij moet een dak worden geplaatst en de bestaande pui uit de achtergevel moet worden verplaatst naar de uitbouw. Daarbij moet de huidige achtergevel worden aangepast met een steunconstructie. Ik wil een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen en mij te adviseren. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Garage bouwen

Bouwen van een garage aan het huis. Een aanbouw aan het huis dus met 1 zijmuur en een voor en achterkant. Tegen het huis aan dus. Muren moeten gemetseld worden in de kleur van de stenen van het huis. Ik weet welke steen het is. Er moet aan de voorkant een elektrische sectionaaldeur komen en aan de achterkant een houten loopdeur. De vloer mag gewoon een ruwe beton vloer zijn. De afmetingen zijn als volgt: 3 meter bij 7 meter bij 2,5 hoog. Mag verder kaal opgeleverd worden. Plat dak. Heien niet nodig, fundering wel uiteraard.