Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Heien en fundering voor loghouse en kelder bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: heien en fundering voor loghouse en kelder bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: heien en fundering voor loghouse en kelder bouwen

Funderingen maken

Ik krijg rond 1 december 2017 de sleutel van mijn nieuwe woning. Het betref een bungalow, gelijkvloers. Dus 1 woonlaag hoog. Ik wil in eerste instantie het groene stuk aanbouwen en 1 of 2 heipalen hebben aan de voorzijde voor een overkapping. Het gaat dus om het heien en de fundering maken. Ik weet nog niet hoe lang de palen moeten worden en ben de tekeningen van de bestaande woning aan het opvragen bij de gemeente. De groene aanbouw is rond de 20 m2, 8 x 2,5 meter. Omdat de achterkant niet bereikbaar is via een achterpad zal het materiaal over het dak getild moeten worden. En als de prijs meevalt wil ik proberen om gelijk de palen van het blauwe stuk ongeveer 40 m2, 7,5 x 5,5 meter, laten boren/drukken. Ik ben er alleen nog niet uit of het funderingen met of zonder kruipruimte moeten worden. Dus of direct beton storten voor de vloer of werken met prefab vloerdelen. Het beton zal ook over het dak of door het huis moeten worden aangevoerd. De afstand vanaf de weg zal naar het groene stuk ongeveer 20 meter zijn en naar het blauwe gedeelte ongeveer 40 meter.

Aanbouw plaatsen

Ik zoek iemand die een aanbouw kan plaatsen aan een bestaande aanbouw (keuken). Er staat nu een overkapping. Door timmerman geplaatst, deze moet hergebruikt worden. Er moet; twee buitenmuren uit en vervangen voor steunbalk en overkapping dichten met 2 tuindeuren. Er moet een fundering gestort en binnen afwerken (vooral links naar de bijkeuken en rechts naar de bestaande keuken) en aftimmeren. Heien is niet nodig, woning is ook niet geheid.

Kiosk bouwen

Wij hebben een kiosk die helemaal opnieuw gebouwd moet worden. De maat zal 6 x 6 meter worden. De fundering (heien) moet nog gemaakt worden. We hebben tekeningen van een architect. Bouw met metselwerk en grote kozijnen en een plat dak. Mogelijk willen we er ook meteen een kelder onder laten maken. Dit graag als optie opnemen. De oude kiosk hoeft niet afgebroken te worden. Deze halen we zelf opzij als de nieuwe gebouwd gaat worden. We zijn een boorbeeld voor andere Kiosken in Den Haag. Alle kiosken moeten binnen een bepaald aantal jaren verbouwd/vernieuwd worden. De gemeente en lokale tv zender geven er nu en straks aandacht aan.

Fundering heien voor uitbouw

Het betreft een aanvraag om een uitbouw van ongeveer 4 meter diep en 6 meter breed te funderen: - De uitbouw wordt in eigen beheer opgebouwd van houtskelet en de fundering moet geschikt zijn voor de houtskelet opbouw en het platte dak gaat gebruikt worden als dakterras; - De werkzaamheden waarvoor we u vragen zijn het slaan van heipalen tot juiste diepte en juiste diameter waarbij we ook graag het vooronderzoek gedaan willen hebben naar hoe diep de palen moeten. Daarnaast willen we een fundering laten maken van bewapening + broodjes vloer monteren. En als laatste het volstorten van de palen en fundering / vloer. De woning is een tussenwoning/appartement met deur openingen van ongeveer 90 cm. Gelieve een prijs inclusief arbeidsloon en materiaal en btw kosten. Gewenste startdatum in overleg maar gelieve starten begin december.

Heien, funderen, beton storten en grond afvoeren

Het betreft een aanvraag om een uitbouw van ongeveer 6 meter bij 2.50 meter te funderen: - De uitbouw wordt door een andere party opgebouwd van houtskelet - De werkzaamheden waarvoor we u vragen zijn A- heipalen slaan tot juiste diepte en juiste diameter - graag ook het vooronderzoek doen naar hoe diep de palen moeten. B- fundering uitgraven en afvoeren grond. C- fundering maken van bewapening + broodjes vloer monteren. D- het volstorten van de palen en fundering / vloer tot aan gelijke hoogte binnen kant woning. De woning is aan de, het betreft een hoek begane grond woning die vrij toegankelijk is - deur openingen van 90 cm. Gelieve een prijs inclusief arbeidsloon en materiaal en btw kosten. Gewenste startdatum in overleg wat ons betreft binnen 8 weken.

Fundering voor nieuw te bouwen houten huis

Wat zijn globaal de kosten bij jullie voor een fundering van een houten woning van 2 etages en een zolder (heien is niet nodig)? De maat van de begane grond is 139 m2. Etage is 121 m2 en er zit een zolder op van 47 m2. Een exacte prijs hoef ik nog niet het gaat echt om een globale prijsopgave.

Fundering heien voor een uitbouw

Ik wil aan de achterkant van onze woning uitbouwen, de uitbouw is ongeveer 4/5 meter lang en 6,50 tot 7 meter breed. Er moeten elektra leidingen naar de uitbouw worden getrokken. Hout en steen valt af omdat wij een schuifpui willen. Ik wil er een soort serre van maken.

Fundering voor een vrijstaand huis maken

Het laten heien, bekisting maken en beton laten storten inclusief kruipluik en sparingen voor nutsvoorziening. Afmeting fundering 12 x 7 meter. Uitvoering tussen augustus en oktober 2018. Tevens een opgave van een tweede fundering, voor de buurman. De afmeting zal misschien afwijken.

Fundering leggen voor containerwoning

Ik wil 4 geschakelde 40 ft containers gebruiken om hier een woning van de bouwen. Ik heb ondertussen een prijs ontvangen voor de fundering maar vindt deze vrij prijzig. Mijn idee is om palen te heien en daar een betonnen balk op te leggen in de breedte van de 4 containers. In feiten 3 stroken, voor, achter en midden van de container. Er kan makkelijk wat groter materieel komen, er wordt op dit moment ook gebouwd.

Fundering heien voor uitbouw

We willen onze woning uitbouwen met 2,4 m. Breedte van de woning is 5,10m binnenwerks. Het betreft een hoekwoning waarbij de bereikbaarheid goed is. Graag ontvang ik een globale offerte. Gaat spelen in april

Partners

Partners van Casius