Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Heien en fundering tbv tuinkamer uitbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: heien en fundering tbv tuinkamer uitbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: heien en fundering tbv tuinkamer uitbouw

4 stalen buispalen 168 mm van 11.5 meter heien

Graag offerte van 4 heipalen inclusief Afmeting fundering 4,56 x 4,40, vloer op isolatiefundering 400 x 300 mm.

Houten serre achterkant huis realiseren

Wij willen eventueel een soort losstaande serre laten maken. Het gaat om een bovenappartement met buitentrap naar tuin. We willen meer genieten van onze tuin. Afmeting uitbouw: ongeveer 4 breed 5 diep m Het is niet handig om te heien, dus graag iets zonder fundering. Serre graag van hout, met ramen aan de voorkant. Graag kosten voor casco oplevering en een complete aflevering apart op offerte benoemen. We weten niet of er een vergunning nodig is.

Fundering heien voor uitbouw en draagmuur verwijderen

Voor onze uitbouw van 24 m2 in de achtertuin zijn wij opzoek naar iemand die er 4 heipalen in kan slaan. Volgens de constructeur zijn er 4 palen nodig met een lengte van +/- 15 meter. Graag ontvangen we hiervoor een prijsopgaaf voor deze werkzaamheden. Daarnaast zoek ik een vakman die een draagmuur kan verwijderen waar een stalen constructie voor in de plaats moet komen. Ik ben reeds in bezit van constructietekeningen.

Fundering realiseren voor aanbouw plus psi isolatievloer

Heien van 8 buispalen a 6 x 168 rond met voetplaat rond 178 a 2 x buispalen 219 rond met voetplaat 229 rond. Fundering plus psi isolatievloer.

Heien en fundering

De aanbouw die wij gaan plaatsen, vervangen, is globaal 6 X 7 meter. De buren zijn als de dood voor trillingen bij gebruik van holle buispalen. De berekening voor de palen zijn aanwezig. Graag wil ik een advies ontvangen of holle buispalen verstandig zijn of dat dit schroefpalen moeten worden.

Heien en fundering tbv tuinkamer/uitbouw

Ik wil heien en een fundering tbv tuinkamer/uitbouw. Afmetingen ongeveer 2 meter (uitbouw) bij 5,54 (breedte).

Fundering voor onderheid terras

Wij willen bij een nieuwbouwwoning een onderheid terras laten plaatsen van 9,30 x 3 meter. Tijdens het heien voor de fundering van de woning worden er al 4 palen geplaatst voor dit terras. Een deel van het terras gaat op een later tijdstip gebruikt worden voor een aanbouw. Wat zijn de kosten voor de fundering van het terras?

Fundering heien voor uitbouw en betonbak

Ik ben op zoek naar een aannemer die voorbereidswerk voor een uitbouw van tussen 24 à 35 m² kan uitvoeren. Het betreft het uitgraven, heien en het beton gieten van de fundering.

3 Stalen buispalen voor fundering

Ik wil graag 3 stalen buispalen 168 mm van 4 a 5 meter heien. Graag een offerte.

Uitbouw serre aan woning

Wij willen een serre/uitbouw laten plaatsen van 2,5 diep, 2,6 hoog en 5 meter breed. De sloopwerkzaamheden voeren wij zelf uit. De elektra en loodgieters werk worden door ons zelf uitgevoerd. Er moet wel een fundering komen met heien en een stalen bind geplaatst worden. We willen een kunststof serre met hr++ glas.

Partners

Partners van Casius