Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grote kelder bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grote kelder bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grote kelder bouwen

Grote kelder bouwen

Onder een jaren '20 tussenwoning willen wij graag een grote kelder van 80 tot 100 m² laten bouwen. We willen een afspraak maken met bedrijven die hier ervaring mee hebben en ontvangen daarbij graag uw plan van aanpak en offerte.

Kelder maken in de achtertuin

Ik ben voornemens een kelder te plaatsen onder de achtertuin. De bedoeling van de kelder is 1 grote ruimte om meerdere dingen te kunnen doen. Ik wil er een fitness apparaat neerzetten, een aantal spel spullen, darten, tafelvoetbal, game/ bioscoop hoek en als het kan een sauna met douche en verkleedhokje. Ik wil er ook een bed neerzetten om te kunnen slapen. Dus met die gedachte wil ik een kelder plaatsen. Mijn achtertuin is 12 meter diep en 7 meter breed Ik zat zelf aan een oppervlak voor de kelder te denken van ongeveer 6 meter breed en 10 meter diep. Ben benieuwd naar de kosten en eventuele andere adviezen.

Kelder bouwen onder bestaand huis

Wij willen graag een prijsindicatie krijgen voor de volgende verbouw-plannen: Wij willen in een bestaand huis een kruipruimte uitdiepen en een splitlevel met een souterrain aanleggen onder de achterkamer (hoogte 3.10 meter). De breedte van de kamer is 3.50 meter. De lengte van het souterrain moet ongeveer 8.00 meter worden. Er moet een waterdichte betonnen bak worden aangelegd. De kruipruimte is ongeveer 1.20 meter. De fundering is 2.20 meter en het grondwater zit op 2.10 meter diep. Naast het aanleggen van deze waterdichte kelderbak dient er ook een nieuwe houten splitlevel te worden aangelegd en een diverse aansluitingen voor elektra, en aanvoer en afvoer voor een toekomstige keuken bovenop de splitlevel. Verder moet aan de achterkant een nieuw hardhouten pui worden geplaatst (van 3.20 bij 2.80 meter) richting de tuin waarbij daglicht in het souterrain komt (de vloer van de splitlevel zit 70 cm boven het maaiveld) en boven de splitlevel een grote schuifdeur (van ongeveer 2.20 meter hoog). We kunnen indien u interesse heeft bouwtekeningen gemaakt door een architect en een bouwbeschrijving opsturen. Goede referenties stellen wij op prijs.

Asbestplaten verwijderen van een groot plafond

Wij hebben het voornemen om een vrijstaande bungalow te kopen uit bouwjaar 1955. Er is daar onder de woning een grote bedrijfsruimte/kelder, waar een systeemplafond in zit van ongeveer 250 m². Bij een bouwkundige inspectie is gezien, dat er boven het systeemplafond asbestplaten zitten tegen het hoge plafond daarboven. Die platen zijn er vermoedelijk tussen 1968 en 1972 aangebracht. Het is ons onbekend of de huidige eigenaar in het bezit is van een asbestinventarisatierapport. Wij willen graag in contact komen met een asbestsaneringsbedrijf dat ons een globale indicatie kan geven van de kosten van de benodigde asbestsanering van dat plafond. Wij kunnen er dan bij de financiële kant van de aankoop rekening mee houden, en komen er later bij u op terug voor een officiële offerte. Er staan gegevens van de woning op Funda.

Grote betonkelder onder renovatieproject

Wij hebben een oude boerderij van 11 x 24 meter, die waarschijnlijk gesloopt gaat worden om opnieuw op te bouwen. We willen dan een kelder onder het geheel, dus ook 11 x 24 meter, die meteen als fundering moet dienen. De kelder zal ingedeeld worden in 2 ruimtes en de hoogte zal 2.40 meter worden. De elektra dient te worden aangelegd en de bouwgrond is zand. Kunt u aangeven wat een betonnen kelder zou gaan kosten, zowel prefab als gegoten ter plaatse?

Kelder bouwen in de voortuin

Wij zijn geïnteresseerd in een halfvrijstaande woning uit bouwjaar 1906 die in ons dorp al enige tijd te koop staat. Of we daadwerkelijk een bod gaan doen hangt af van het feit of we de woning kunnen uitbreiden met een kelder in de grote voortuin. Die tuin is 20 x 8 meter en we willen daar een grote prefab kelder laten plaatsen van ongeveer 12 x 4 meter. We willen een toegang tot de kelder in de woonkamer. Bovendien willen we aan de andere zijde van de kelder een pedicure-ruimte van 4 x 2 meter gaan bouwen, die ook een toegang via de kelder heeft. Eventueel willen we er ook een badkamer in. Het is een historisch pand en ik heb bij de gemeente al begrepen dat er geen bezwaren zijn tot het bouwen van een kelder. De ondergrond is daar zandgrond. Ik ontvang hiervoor graag een globale kostenberekening.

Grote betonkelder op een bouwkavel bouwen

Heer/mevrouw, wij gaan mee dingen bij een loting voor de aankoop van een kavel grond van 400 m². Ons idee is om op deze kavel een nagenoeg kavelgrote betonkelder te laten maken, die gedeeltelijk als fundering van een woning zal dienen. In de kelder willen we een woon-/leefruimte dus deze moet voldoende geïsoleerd zijn. We ontvangen graag een prijsindicatie per m² en m³.

Woningen samenvoegen en onderkelderen

Wij willen onze woning door een kelder vergroten. Met circa 45m2. Dit in het kader van het samenvoegen van twee woningen. Dat zal vanaf augustus kunnen. Wellicht willen we een stukje van de tuin mee onderkelderen. Ik beschik over tekeningen van de bestaande situatie. Wilt u a.u.b contact met mij opnemen? Ik ben telefonisch lastig te bereiken maar als u mij mailt dan maken we een belafspraak. Ik zoek een hoofdaannemer die vanaf voorlopig ontwerp met ons mee denkt en ervaring heeft met de bouwbegeleiding van dit soort grote projecten.

Aanbouw met dakterras maken

Het maken van een aanbouw van ongeveer 35 m2 (5 meter lang en 7 meter breed) met dakterras en een tuinafscheiding (stenen muur - verlenging van de aanbouw). Daarbij het slopen van een buitenmuur en terugplaatsen van een nieuwe pui. Ik heb een huis met een plat. Onder het huis heb ik een grote kelder. Het wordt een uitbouw van de kelder, de kelder is niet helemaal ondergronds. Er zal wel een deel afgegraven moeten worden.

Draagmuur laten slopen

Bij binnenkomst is er een hal. Als je links afslaat kom je in de eetkamer. Als je rechtdoor gaat in de woonkamer. Op de foto kan je zien dat tussen de eet- en woonkamer een trap zit. Onder de trap zit nog een mini kelder die 1 meter onder de grond gaat. De muur aan de linkerkant van de trap, muur van de eetkamer, loopt door naar de eerste verdieping en de kelder. Muur aan de rechterkant van de trap, woonkamer, houdt op bij de eerste verdieping. Wij hebben zelf geen idee of het om een draagmuur gaat. Graag willen we de trap en de muren tussen de eet- en woonkamer slopen om samen een grote kamer van te maken. De muur is ongeveer 3 meter x 2,60 meter. Graag ontvangen wij advies over het sloopproject en de offerte.