Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een grote kelder in een tuin aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een grote kelder in een tuin aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een grote kelder in een tuin aanleggen

Een grote kelder in een tuin aanleggen

Wij onderzoeken de mogelijkheden voor een kelder van 40-45m2 in de tuin. Bovenop de kelder komt een praktijkruimte in (licht) houtskeletbouw. Grond is klei. Realisatie tussen 2-6 maanden. Graag een prijsindicatie globaal voor de kelder. Ik ga mij bezig houden met het realiseren van bouwtekeningen en vergunningen.

Kelder onder huis bouwen

Voor een nieuw te bouwen 2-onder-1 kap woning in Vijfhuizen proberen we uit te vinden of volledig onderkelderen een (betaalbare) optie is. We zouden graag een kelder onder ons huis willen bouwen, daarvoor zijn de afmetingen 13x15 m stahoogte met 4 grote koekoeks. Graag alleen casco opleveren. Het betreft een ondergrond van veen, we willen fundering en een betonnen bak. Goed om te weten is ook dat het huis onder zee niveau is gelegen.

Kelder verdiepen en koekoek en trap aanleggen

Van een woning uit 1963 in Nijmegen willen we de bestaande kelder (circa 46 m2.) verdiepen van nu 1,80 meter hoogte naar 2,50 meter hoogte. Ook moet er een vaste trap in komen naar de BG en aan de voorzijde een grote koekoek met daarin een buitentrap naar de voortuin. (De maatvoering van de woning is circa 8 meter lang en circa 6 meter breed). Graag een Aannemer gespecialiseerd in kelderbouw.

Garage onder het huis realiseren

Ik heb een nieuwe woning gekocht maar zou graag een grotere garage willen. Nu las ik jullie suggestie een kelder onder je huis te kunnen laten maken. Mijn idee zou dan zijn om onder het huis in plaats van een kelder een grote garage te bouwen. De garage zou ongeveer 800 bij 500 cm groot moeten zijn.

Grote kelder en een uitbouw

Onder onze jaren-20 woning met grotendeels zand ondergrond willen wij een kelder met woonfunctie; 4 slaapkamers en een douche met wc. Trap naar boven en tevens op de BG een uitbouw waar de woonkamer moet komen met schuifpui naar de tuin. Woning meet momenteel circa 8 meter breed en 11 meter lang. Er is geen achterom. Graag een prijsopgave en advies van een ervaren kelderbouwer.

Grote verbouwing; dakopbouw, badkamer op 1e, vloer BG en doorbraak BG

We hebben de aankoop van een woning zo goed als rond en zijn mondeling al accoord. Net als de buren zouden we graag een opbouw willen plaatsen. We zijn benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en wat dit doet qua kosten. We zouden in ieder geval willen gaan voor een afgewerkte opbouw, niet casco. Via Funda zijn de foto's te vinden. Het gaat om een opbouw van ca. 10 meter x bij 4,50 meter. De Badkamer op de 1e verdieping moet ook gerenoveerd worden en iets vergroot (ten koste van een inbouwkast in de slaapkamer ernaast). Op de BG zit naast de huidige oude keuken een werkkamer die moet worden uitgebroken t.b.v. een te vergroten nieuwe keuken. De Kelder is door een vorige eigenaar ooit verhoogd naar sta-hoogte waardoor de woonkamervloer gedeeltelijk met 30 cm. omhoog is gekomen met een opstap. Wij willen dit weer ongedaan laten maken en op de gehele BG een compleet nieuwe vloer laten aanleggen.

Grote uitbouw met daaronder een gezonken kelder

We willen graag een casco uitbouw met veel lichtinval door dakkoepels en glas (triple) van 6,25 breed en 7 meter diep. Tevens moet de wc verplaatst worden. Daaronder een geïsoleerde kelder (prefab of niet maakt niet uit, wat het meest betaalbaar is ). De kelder is bestemd als kantoor dus hier moet ook daglichtinval aanwezig zijn door middel van koekoeks. De uitbouw is ter behoeve van een grote leefkeuken. Voor de uitbouw hebben we als het goed is geen vergunning nodig, voor de kelder wel. Deze moet nog aangevraagd worden. Er moeten 3 gevels gemaakt worden, we willen de voorste gevel voornamelijk van glas, de onderste halve meter denken we eraan om dat te metselen en vanaf daar alles triple glas ramen tot aan de dakrand. Aan de zijkant komen ook ramen. Het huis is uit 1925, dus er zal aan de bovenkant van de uitbouw ook wel veel met hout worden gewerkt. We willen een casco oplevering. De kelder willen we ook casco opgeleverd. Op internet hebben we het een en ander uit proberen te zoeken, maar daar zijn de meningen behoorlijk uiteenlopend wat betreft de goedkoopste oplossing. Wij willen daarom graag weten wat de meest betaalbare optie is en of dat ook mogelijk is. Wij lazen over de mogelijkheid om de kelder ook gelijk als fundering voor de uitbouw te laten fungeren en wij zouden dit graag willen. We hebben een oprit van twee meter.

Tuinkelder plaatsen

Graag wil ik uw advies en de prijzen die daarbij horen. Wij hebben een 2 onder 1 kap woning met een grote tuin. Hier willen wij een kelder in (de tuin). Deze moet over het huis heen worden gehesen door een kraan. De breedte van de kelder mag max 2.9 meter zijn en de lengte ligt aan de prijs graag uw advies hierin. Wij willen graag een gat in de hoek van het dak van de kelder om daar met een trap te kunnen afdalen de kelder in. Het betreft een huis in de polder. De kelder mag casco worden opgeleverd.

Ondergrondse garage of kelder bouwen

Ik wil een nieuwe woning bouwen op een grote of twee grote betonnen (kelder/grage) bakken, waar ik vervolgens het huis op wil bouwen. De bedoeling is dat de kelder/ garage als fundering dient van de woning. Hoe groot kunnen die bakken zijn? Ze komen op zandgrond en ik graaf zelf de grond uit, ik zou alleen moeten weten hoe diep ik moet graven. Het zou gaan om een totale oppervlakte van 10 bij 10 ongeveer. Het huis hoeft niet in deze offerte meegenomen te worden. De kavel heb ik al. De garage/kelder hoeft niet met leidingen enzovoort opgeleverd te worden, dat doe ik zelf, de kelder moet alleen wel waterdicht opgeleverd worden. De ruimte moet minimaal 2,70 meter hoog worden. Vergunning moet nog. Ik ben me nu aan het oriënteren wat dit gaat kosten.

Aanbouw + grote verbouwing

De verbouwing betreft het volgende: - Aanbouw achterzijde 5 meter breed en 1,5 - 2 meter diep, voor 2 verdiepingen. Hiervoor dienen 2 muren te worden doorgebroken en een balk te worden geplaatst. Bijzonderheden: Het moet casco opgeleverd worden (zonder elektra en stucwerk), en er bevindt zich een betonnen balkon. Mogelijk dient deze opgenomen te worden in t.b.v. behoud van constructie. Dit balkon is ongeveer 1,5 meter diep en zou dus kunnen dienen als plafond voor de BG en als basis van de vloer voor de 1e verdieping. Op de foto is de huidige situatie te zien, hierbij is echter ook nog een houten constructie aanwezig op het balkon. Deze zal worden gesloopt. We zijn in bezit van een pui voor de BG. Op de 1e zouden we graag een schuifdeur willen over de breedte van de woning. - plaatsing (stalen) balkon tegen de uitbouw van de woning van 5m breed en 1,5 - 2m diep. Inclusief trap naar de tuin. - beton storten vloer kelder; (dit is aan de achterzijde van de woning de BG) nader te bepalen hoeveel m3. - volledige verbouwing badkamer 3,75m x 1,8m. Plaatsen bad, douchewand, toilet, wastafel, betegelen. In overleg met eigen producten of die van de aannemer; - vervangen leidingwerk naar keuken en badkamer; - plaatsing van nieuw kozijn en raam badkamer; - aanbrengen van mechanische ventilatie badkamer en toilet; - traprenovatie hal --> 1e verdieping.

Partners

Partners van Casius