Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grote extra etage op dak bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grote extra etage op dak bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grote extra etage op dak bouwen

Dakterras doortrekken en dakterras met grote serre bouwen

Hierbij stuur ik u een beschrijving de bestaande situatie. Ik bezit de 3e en 4e etage van een Amsterdamse woning. Op de 3e etage zit een douche. Daarboven, op de 4e etage zit momenteel een dakterrasje. Deze moet doorgetrokken worden en wil ik graag overdekt (3 x 2,5 meter) hebben. Boven op de 4e etage (licht hellende dak) van het appartement, zou ik graag zo'n groot mogelijk dakterras met serre (3 x 4,50 meter) willen creëren. De ingang wil ik graag door laten lopen via het bestaande trappen huis. Dan heeft de gehele woning een vochtprobleem, waarschijnlijk aan de gehele achter gevel van de woning. Deze moet behandeld worden, zodat er geen schimmmelvorming meer kan ontstaan binnen in de woning. Voor deze laatste klus heb ik een kosten plaatje nodig om dit aan de VVE voor te leggen. Het zou fijn zijn als u langs zou willen komen voor een bezichtiging en doornemen van de mogelijkheden.

Schoorsteen binnen verwijderen

Wij hebben op het dak de schoorsteen al laten verwijderen en vervangen door een modern aluminium geval. De binnen schoorsteen op zolder is ook weg, met alleen een aluminium pijp als rookkanaal voor een open haard op de begane grond. Op de eerste en tweede verdieping zit de schoorsteen nog evenals op de begane grond in de woonkamer. In de woonkamer willen we een alles brander met alleen een eenvoudig rookkanaal in plaats van een grote schouw. Op de 1e en 2e etage idem dito. Graag contact en eventueel een offerte om dit te laten doen.

Dakopbouw maken en etage herindelen

Wij willen een dakopbouw op onze aanbouw beneden plaatsen. De tekeningen zijn gemaakt dus deze kan ik mailen. Het gaat om een opbouw op de 1e verdieping van ongeveer 2,5 x 5 meter. Dak mag plat worden en de buitenkant afgewerkt met of hout rabat of keralit. De bestaande kozijnen eventueel hergebruiken of hier nieuwe voor. Ook zal de binnenkant moeten worden afgewerkt. Er is nu 1 grote kamer deze opdelen in twee kamers met inclusief de opbouw. Wanden en plafonds gestuukt en vloer doorlezen. Er zullen twee nieuwe binnendeuren + kozijnen geplaatst moeten worden. Verder 4 elektra punten en 1 verwarming die er extra moeten komen. Vergunning aanwezig.

Kleine binnenruimte slopen

Slopen niet dragende wanden inclusief glas ca. 50 meter met behoud van een deel van het systeem plafond. Verwijderen linovloer ca. 120 meter. Verwijderen gelijmde tegelvloer vloer in de toiletruimtes ca. 20 m2 verwijderen van 1 toilet heren en 1 toilet dames 4 potten. Verwijderen 2 grote houten kasten verwijderen deel systeemplafond 20 m2 afvoeren al het puin alles op een eerste etage met open ramen om een stortkoker te kunnen plaatsen.

Grote extra etage op dak bouwen

Wij zijn op zoek na een partij die een extra etage kan realiseren op een gebouw van ca 150-200m2 Ook vergunning aanvraag dient aannemer te verzorgen Opdracht zsm in overleg . Schuine kap en/of gedeelte plat Bestaand dakbeschot is hout Bedoeling is ruimte in 6 ruimtes te verdelen en 6 appartementen te realiseren Bedoeling is wind en waterdicht Graag richtprijs Gaat om kleingouw 49 - 48 Nr 49 is woning en 48 schuur er achter

Uitbouw met dakterras bouwen bij een bovenwoning

Ik woon in een pand met 3 woonlagen dat horizontaal gesplitst is in een benedenwoning en een bovenwoning met 2 etages. Ik woon boven en wil er een uitbouw aan de woonkamer en een dakterras laten maken. De vergunning is inmiddels aangevraagd. De 2e etage loopt niet over de volle lengte door en er is daardoor een gedeeltelijk plat dak ontstaan. Ik wil daar een dakterras laten maken met balustrades. Op de zolderverdieping moet een doorbraak komen met een kozijn en kiep-kanteldeur. Ook moet het dakterras worden vergroot/verlengd tot de voorgevel. De woonkamer op de 2e verdieping heeft een balkon, dat willen we bij de woning trekken door de gevel door te trekken. Zo kan een serre worden gemaakt. Voor optimale lichtinval moet er een grote glazen pui in. Idealiter zou de verlening van het platte dak dan ook in beloopbaar glas moeten worden uitgevoerd. De serre dient de lijn te volgen van het schuine dak en vervolgens recht naar beneden te lopen tot de aanzet van de voorgevel. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en sta open voor uw advies. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde prijsopgave.

Funderingsherstel bij een woonhuis

We willen een huis gaan kopen, maar er is geconstateerd door een bouwkundige dat er scheuren en scheefstand is wegens een funderingsprobleem. Ik zal hier onder een stukje kopiëren uit het rapport: Tijdens de visuele inspectie van de woning is zichtbare funderingstechnische schade waargenomen in de voorgevel. Op de 1e etage zijn scheuren en zichtbare scheefstand waargenomen. Aan de hand van de aanwezige en grote gemeten scheefstand van 13 en 25,5 millimeter per meter, kan worden vastgesteld dat de fundering van de voorgevel onvoldoende draagvermogen heeft. De schadetypering voor de grote tot zeer grote scheefstanden is beoordeeld als constructief. De fundering is volgens de bouwtekening opgebouwd uit een betonnen stroken fundering. De voetbreedte onder de voorgevel is volgens de bouwtekening 60 cm. De scheefstand aan de linkerzijde van de voorgevel wordt veroorzaakt door de belastingverdeling boven het grote raam. De belasting wordt door de latei naar links en rechts verdeeld, de fundering kan de belasting niet goed dragen. De zeer grote scheefstand op de eerste etage wordt veroorzaakt door de belasting concentratie van de voorgevel, portaal van de toegangsdeur en de tussenbouwmuur. Het huis is 5.70 x 8.95 meter. Er is nog geen sonderingsonderzoek gedaan. Wij willen opnieuw in onderhandeling met de verkopende partij en zouden graag met spoed een offerte ontvangen!

Uitbouw aan de huiskamer bouwen

Wij hebben al een uitbouw van de huiskamer maar willen graag de 1ste etage uitbouw en misschien ook de 2de etage want we hebben nu een grote terras dat komt ook door de uitbouw van de huiskamer.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij zijn voor een klant op zoek naar mensen die een draagmuur kunnen verwijderen en een balk kunnen plaatsen. Graag ook de constructieberekening erbij voegen. Het betreft een wand van plusminus 3,5 meter breed en 2,5 meter hoog. De bedoeling is om een grote ruimte te creëren door de muur van de keuken te verwijderen. Het dient te gebeuren op de 1e etage. Er zit alleen een zolderverdieping boven waar een appartement gemaakt zal worden. De zoldervloer is van hout.

Balkon ombouwen tot kamer en carport bij de woning trekken

In heb interesse in een woning waarbij ik het dakterras graag wil laten ombouwen tot een extra kamer. Het dakterras is 5 bij 3.65 meter en ligt op de 1e etage. De aanbouw dient van bituum te zijn en de kozijnen wordt een kunststof schuifpui. De ruimte dient te worden aangesloten op bestaande vloerverwarming en de afwerking zal ik zelf verzorgen. De omgevingsvergunning moet nog worden aangevraagd. Daarnaast wil ik voor dezelfde woning een carport bijtrekken bij de keuken. Deze ruimte is 5.50 bij 4.85 meter. Er zal een grote kunststof schuifpui over de gehele oppervlakte aan 2 zijden moeten komen en aangesloten op de bestaande vloerverwarming. De afwerking hiervan zal ik zelf verzorgen.