Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grootschalige verbouwing benedenverdieping? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grootschalige verbouwing benedenverdieping. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grootschalige verbouwing benedenverdieping

Verbouwing 2 onder 1 kap

Het betreft een grootschalige algehele verbouwing van een woonhuis. Er komt een aanbouw aan de achterzijde van de woning als kelder, er komt een vergunningsvrije aanbouw aan de zijgevel, er komt een nieuwe keuken,er worden badkamers en toiletten geplaatst, en er komen 3 nieuwe dakkapellen. De klant ontvangt de sleutel in december, start sloopwerk zou dus al dit jaar kunnen. Het gaat om ongeveer 340 m2.

Grootschalige verbouwing benedenverdieping

Wij willen onze gehele beneden verdieping laten renoveren, het gaat hierbij om de keuken, de woonkamer, de hal en het toilet. Wij willen nieuwe vloeren, stuckwerk, sanitair etc. De begane grond loopt in een L-vorm van ongeveer 12 x 10 meter groot.

Complete verbouwing onderverdieping

Dragende muur verwijderen voor vergroting van het woonoppervlak: kamers samenvoegen. Vernieuwing draagconstructie plafond +- 18 m2. Sloop en verplaatsing sanitair. Aanpassing water- en stroompunten en de rioolaansluiting. Storten vloer inclusief plaatsing vloerverwarming +- 60 m2. Kortom een grootschalige, complete verbouwing voor aanpassing onderverdieping woonhuis. Van sloopwerk tot opleveren.

Wij zijn van plan een grootschalige ...

Wij zijn van plan een grootschalige verbouwing uit te voeren op een aan te schaffen pand in Ridderkerk. - vervangen buitenkozijnen hardhout witgegrond kozijn voorkant bg 3,5 meter breed met 1 draaikiepraam kozijn met voordeur 2 meter breed openslaande deuren met zijl en boven lichten aan achterzijde met een breedte van 3 meter. Daarnaast een een klein draaikiepraam van 1,5 meter bij 1,5 meter. kozijnen voorkant en achterkant 1 verdieping 3,5 breed en één van 2 meter breed uitgevoerd met 1 draaikiep raam per kozijn (dus 4 kozijnen). - casco aanbouw 2,5 meter diep 5,68 breed en standaard garage ombouwen tot extra woonruimte (3 bij 7 meter) incl. staalconstructie; excl. binnenmuren en kozijnen en sloopwerk en afvalafvoer Klant heeft tekeningen op internet beschikbaar.

Grootschalige verbouwing, achterstallig ...

Grootschalige verbouwing, achterstallig onderhoud. Sloop plafonds, stucen plafonds en wanden. Twee nieuwe badkamers en keuken. Vervanging electrische installatie. Wegwerken leidingen electra, loodgieter en verwarming. Aanpassen/ verplaatsing verwarming. Herstel houtwerk.