Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glazen wand plaatsen in studio appartement nieuwbouw Brussel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glazen wand plaatsen in studio appartement nieuwbouw Brussel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glazen wand plaatsen in studio appartement nieuwbouw Brussel

Renovatie in het voorjaar

Ik ben een grondige renovatie van mijn woning in Voorschoten van plan. Ik zoek hiervoor een passend bedrijf. Ik wil graag een afspraak op vrijdag 8 december of zaterdag 9 december met jullie maken om de plannen te bespreken en de woning te bezoeken. Het gaat om een woning, twee-onder-een-kap met een tuin aan het water. Ik ben het volgende van plan: BEGANE GROND: Nieuwe voordeur. De tegelvloer eruit halen en vervangen door een houten vloer. De gehele entree vervangen, toegang tot de woonkamer verbreden (dragende muur). Toilet geheel vervangen. Houten vloer leggen. Tegelvloer in entree, toilet en keuken. Nieuwe keuken installeren (willen wij in Duitsland aankopen). Doorgang van woonkamer naar keuken aanzienlijke verbreden (dragende muur). Spoelkeuken in de garage installeren die naast de keuken ligt. Doorgang van keuken direct naar spoelkeuken (dragende muur) met schuifdeur. Een serre aan de woonkamer aanbouwen met dezelfde houten vloer. Konijnenhok in tuin en antieke lantaarnpaal in tuin verwijderen. ALLE VERDIEPINGEN: Versterkte geluidsisolatie naar de buren: het huis is oud, de Tussenmuur een enkele laag baksteen: wat zijn de mogelijkheden om dit te moderniseren? Alle muren glad trekken en met pastelkleuren verven. Plafonds witten en bijwerken waar nodig. Kozijnen mat wit lakken. Binnendeuren vervangen waar nodig. 1e VERDIEPING: Bodem vervangen: deels tegel, deels laminaat. Moet hout worden, afgezien van de badkamer. Inschatting van de draagkracht van de vloeren. We hebben een moderne en vrij zware boxspring. Die had je nog niet in 1935 en we willen niet op de begane grond eindigen. Een wasruimte, kleine kamer, wordt kleedkamer: inbouwkasten. Badkamer nieuw inrichten. Douche met glazen wand. Vloer vervangen. ZOLDER VERDIEPING: Vervangen gootsteenblok in iets wat in lijn is met de badkamer op de 1e verdieping. Verven plafond en balken.

Uitbouw met stalen kozijnen en glazen deuren bouwen

Ik wil graag een uitbouw van 6.5 x 3 meter met een gehele glazen, goed geïsoleerde wand met deuren die zover mogelijk open kunnen en zwarte stalen kozijnen.

Glazen wand plaatsen in studio appartement nieuwbouw Brussel

Recent aangekocht, een studio appartement aan in Brussel (bouwheer Ghelamco). Aangezien er geen rechtstreekse lichtinval in de badkamer is, wou ik hier met een glas/staal voor de deur en bovenste deel van de wand werken. Ik kreeg een offerte aangeboden via de courante partner van de bouwheer, maar mocht ook zelf iemand aanduiden. Vandaar mijn vraag: wie kan voor mijn project een interessante prijs/kwaliteit aanbieden? Details in de powerpoint in bijlage. Geschatte oplevering is April 2018 Alvast bedankt!

Beschadigde muur herstellen

Bij het uitbreken van een muurtje zijn we iets te enthousiast te werk gegaan en is er een deel meegekomen wat dus niet de bedoeling was. Ik stuur foto's mee. Er komt een glazen wand in, maar de aanbieder daarvan wilde dat wij zelf eerst de muur zouden verwijderen, vandaar. Het glas kan pas worden ingemeten als de randen weer goed zijn. Het gaat om de beschadigde rand aan één kant, zie foto. En daarnaast het weer netjes maken of vervangen van de houten randen die wat beschadigd zijn.

Woonserre achter aanbouwen

Aan de achterzijde dient er een uitbouw van 6 x 4 meter geplaatst te worden met een glazen dak en een vouwdeur en achterdeur in de nieuwe wand. De achtergevel moet met een I profiel gestud worden over de hele breedte.

Serre aanbouwen

Graag laat ik mijn informeren over het aanbouwen van een serre. Het gaat om een serre aan de voorkant van het huis. De voorgevel wordt opengemaakt zodat er een ruimte ontstaat waar de keuken en eethoek komt, deels in het huis, deels in de serre. De zijkanten wil ik graag dicht hebben, de voorkant moet voorzien worden van de helft dichte glazen wand, de andere helft een glazen schuifpui. Omdat het de ingang van het huis betreft, moet de glazen schuifdeur voorzien zijn van een gedegen slot. Afmetingen: 3 meter breed, 2,5 meter diep en 2,5 meter hoog. Inclusief montage en de benodigde bevestigingsaccessoires. Graag ook rekening houden met een goede fundering en isolatie (dubbel glas). Qua smaak gaat onze voorkeur uit naar antraciet en modern, onderhoudsvrij (kunststof) en met een scherpe prijs (het moet goed en stevig, maar wij hechten geen waarde aan de meest luxe materialen). Kunt u met deze informatie een grove schatting van de kosten maken? Zijn uw serres geschikt om een echte leefruimte/keuken van te maken? Indien mogelijk ook het uitbreken van de voorzijde van de bungalow meenemen in de offerte (schatting)

Kleine badkamer maken op zolder

Een verbouwing van de zolder waarbij een kleine badkamer wordt gerealiseerd (douche, wastafel en eventueel toilet). Er zit al een cv en wasmachineaansluiting dus betekent het dat er al een waterleiding bevindt op zolder. Deze wil ik wel uitgebreid hebben. Er moeten dus wanden aangelegd worden en een inloopdouche met een glazen wand. Deze wand moet 90 cm breed zijn en de hoogte moet besproken worden afhankelijk van de plek waar de douche geplaatst wordt, het is namelijk een schuin dak.

Woning van achteren uitbouwen

Wij willen een uitbouw van 5,7 bij 3,3 meter. Plat dak slaapkamer met inloop douche scheidingswand douche en slaapkamer wordt glazen wand niet in begroting meenemen evenals een gietvloer niet meenemen in begroting

Gipsmuren verwijderen

Ik overweeg om 2 kleine gipsen wandjes in mijn nieuwe woning te laten vervangen door een mooie glazen harmonicadeur. Het gaat dus niet om een dragende muur, wel zit er een schakelaar in. In de bijlagen vindt u de plattegrond en een plaatje van de harmonica deur. Het gaat om de beneden verdieping. De muurtjes en deur, dichtst bij de trap wil ik eruit voor meer ruimte/ licht. Dus het halletje blijft bestaan net als de wand voor de douche. Indien mogelijk hoor ik ook graag hoe realistisch dit plan is, indien u ervaring heeft met binnenhuisarchitectuur. Mogelijk moet de deur van de douche ook omgezet worden, zodat hij niet tegen het glas openslaat. Hoeveel zou dit gaan kosten? En is het mooi af te werken of blijf je het toch wel zien dat er iets uit is gehaald? Ik heb een laag budget en zou het mogelijk zelfs in fases willen ondernemen, bijvoorbeeld eerst de muur eruit en vloer opnieuw leggen, later pas nieuwe deuren erin, is dit mogelijk? Kan ik zelf meehelpen, met slopen/ afval wegruimen om kosten te besparen (ik ben wel handig)? Vanaf 6 juli krijg ik de sleutel en ik heb tot 13 juli, om te verhuizen. Ook zal ik eerst officieel akkoord moeten aanvragen via de SSH (Stichting Studenten Huisvesting). Het is een eigen woning. Het is een soort uitstroomwoning van deze vereniging met een huurcontract voor onbepaalde tijd. Verwachting is, dat ik wel vlot (1 werkweek) duidelijkheid kan krijgen voor een ja/nee, indien ik een duidelijk voorstel heb onderbouwd met kosten en risico's. Graag hoor ik van u terug.

Extra etage op een plat dak bouwen

Graag een prijs voor een opbouw op de bestaande studio, die stenen muren heeft met dwars staalbalken die liggen op kolommen. Stenen muur is 25 cm breed en is rond om. We zouden een houten opbouw willen hebben van 4 meter hoog waar de laatste 50 cm gebruik wordt voor het dak terras. Aan de voorzijde zouden we een totale glazen wand willen hebben. Aan de zijkanten komen ramen ter hoogte van de bestaande 6 ramen. Achter willen we een dakkapel met loopdeuren, naar een klein balkonnetje. Materialen in overleg maar kozijnen moeten van hout zijn. We houden niet van plastic. De afwerking aan de binnenzijde: casco.