Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gipswand verwijderen leidingen verleggen en convector afdoppen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gipswand verwijderen leidingen verleggen en convector afdoppen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gipswand verwijderen leidingen verleggen en convector afdoppen

Draagmuur van keuken na kamer slopen plus balk plaatsen

Ik wil de draagmuur van de keuken deels laten verwijderen. Ook wil ik een H profiel laten plaatsen. In deze muur zitten 2 kasten. Er mag voor deze kasten een gipswand van 80 cm teruggezet worden. Ik weet niet of er elektra leidingen in zitten, maar er zit wel 1 waterleiding in.

Verbouwing

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor een aantal werkzaamheden. * Verwijderen van draagmuur 6 meter breed 2.40 hoog. Hier zit een deuropening van 81 cm en een gedeelte van 1.32 cm dat een gipswand is. * plaatsen van een nieuwe groepenkast ongeveer 8 groepen, mantelbuizen+ kabels trekken doe ik zelf, gaat dus enkel om het plaatsen en aansluiten in de meterkast. * renovatie van de trap, het plaatsen van houten overzet treden, 13 treden. * aanbrengen trapleuning. * isolatie, EPS chips, van de kelder afmetingen 5.40 x 8. 00. * aanbrengen van sierpleister op muren ongeveer 170 m2. * Spackspuitwerk op het plafon ongeveer 75 m2. * plaatsen van hoge overzetplinten ongeveer 60 meter * isolatie van de spouwmuur, betreft hier een hoekhuis de oppervlakte van de buitenmuur zal rond de 50 m2 zijn. * isolatie van de zolder met de afmetingen 5.20 lang x 5.70 breed, schuin dak hoogste punt 2 meter

Gipswand verwijderen, leidingen verleggen en convector afdoppen

29 juni aanstaande krijgen wij de sleutel van ons nieuwe appartement. Wij willen een gipsmuur doorbreken (ongeveer 8,5 m2) om zo de woonkamer te vergroten met een eetkamer. In het midden komt er een keuken. In deze muur zit ook nog een waterleiding en elektriciteit, die moeten worden verlegd. Aan de muur die moet worden weggebroken zit ook een convector, deze kan worden verwijderd en afgedopt. Deze moet denk ik ook worden om gelust vanwege het gesloten systeem?

Deur met kozijn verplaatsen

Huidige deur plus kozijn verwijderen uit een gipswand en de gipswand dichten. Deze deur en kozijn iets verderop in een andere gipswand plaatsen.

Gipswand verwijderen

Het slopen van een gipswand van 8,8 m², met daarbij het stuken en afwerken etc. van plafond en muren.

Slaapkamer creëren

Binnenkort komen ze bij ons de keuken verplaatsen naar een andere ruimte. Wij willen graag in de ruimte waar de keuken stond een nieuwe slaapkamer creëren. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het volgende: -Plaatsen gipswand voor raam, ongeveer 1.50 meter lang, 1.20 meter hoog, stond eerst keuken -Mogelijk een stopcontact plaatsen in deze nieuwe wand voor het raam, alleen afmonteren WCD, draad ligt er al -Plaatsen gipswand op achterste muur kamer, vervangen huidige gipswand ivm verwijderen keuken, ongeveer 3 meter lang, 3 meter hoog, stond eerst keuken -Plaatsen nieuw scheidingswandje, houten frame met demping en gipsplaten tussen 2 bestaande muren, en daarin een nieuw deurkozijn, de deur hebben we al, Dit creëert de nieuwe kamer. Ongeveer 1.80 meter breed en 3 meter hoog -De nieuwe kamer afwerken, kleine timmerwerkzaamheden, kitten o.i.d. -Deze nieuwe gipswanden stuken zoals de rest van de kamer: schatting is totaal: 24 m2 voor de nieuwe gipsplaten, prijs per m2 -Schilderen van deze oppervlakten,prijs per m2 Aanvang werkzaamheden, medio juni.

Asbesthoudende pijpen verwijderen

In ons huis zitten twee vermoedelijk asbesthoudende pijpen welke vroeger fungeerden als ventilatiekanaal voor een badkamer en een andere ruimte. De pijpen zijn elk ongeveer 175 cm lang en zitten nu nog achter een gipswand. Die gipswand wordt binnenkort verwijderd, zodra onze nieuwe dakkapel geplaatst zal worden. Bij de aankoop van de woning vertelde een bouwkundige tijdens een inspectie dat genoemde pijpen mogelijk asbesthoudend materiaal bevatten. Ik laat dit graag beoordelen en een rapport opmaken. Daarna laat ik de pijpen graag vakkundig volgens de regels verwijderen en afvoeren. Ik wil dit het komende half jaar laten verzorgen.

Dragende gipswand verwijderen

Ik wil graag een gipswandmuur/draagmuur verwijderen. Daar ik niet zeker weet of het een draagmuur betreft, eventueel balk plaatsen als dat nodig is.

Nieuwe gipswand maken en stucwerk aanbrengen

Wij hebben een appartement gekocht in Amsterdam. Op een wand van zo'n 6 m2 is nu tegen houtwerk gestuct, waardoor het is gaan scheuren. Het gaat om het verwijderen van dit stucwerk, het maken van een gipswand (indien nodig doen wij dit zelf) en daarna het opnieuw glad stucen. Bij voorkeur op 29-11-2016. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gipswand plaatsen, leidingwerk verleggen en stucen

Ben opzoek naar een vakman. Betreft een bestaande wand van +/- 3 meter welke afgebroken moet worden inclusief een kozijn en waar een nieuwe wand +/- 3 meter geplaatst moet worden zonder deur of iets. Op de bestaande (keuken/hal) wand zit een verwarming en deze moet verwijderd worden (wel zo dat er in de toekomst nog een radiator evt kan worden aangesloten). Daarnaast moet er in de keuken leidingwerk verlegt worden ivm een nieuwe keuken. Tevens moet de volledige keuken (18 m2) en halmuur (12 m2) gestuct worden. Samengevat: - Huidige gipsmuur/ deurkozijn verwijderen - Nieuwe gipsmuur +/- 3 meter plaatsen (hoeft geen nieuwe deur geplaatst te worden) - Verwarming hal verwijderen/ afdoppen - Keuken- en Hal uur glad stuken (totaal 30 m2) - Leidingen verleggen in de keuken middels leidingschema (ivm plaatsen nieuwe keuken) Dit moet gebeuren of 1 of 2 december en anders week 49. Graag iemand met ruime ervaring mbt de genoemde werkzaamheden. Ik wil eerst weten wat dit mij ongeveer gaat kosten. In de bijlage de plattegrond, echter deze klopt niet helemaal maar is om een idee te krijgen. Voor verdere informatie neem gerust contact per mail met mij op.