Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe gezinswoning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe gezinswoning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe gezinswoning bouwen

Nieuwe gezinswoning bouwen

Wij willen graag een vrijstaande woning laten bouwen van circa 600/650 m3. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar een T-kap, maar budget is hierbij wel leidend. We horen graag van u. ??vragen aan user: fase: We hebben een optie voor een kavel, maar voordat we definitief beslissen moeten we weten of we het echt kunnen betalen. We zijn ons dus aan het oriënteren op de kosten en de beste mogelijkheid. kavel: de kavel wordt in maart vrijgegeven. oplevering: we willen de oplevering zo casco mogelijk, elektra en stucwerk is ook niet nodig. fundering: het is zandgrond, heien zal waarschijnlijk niet nodig zijn. Vroeger heeft er misschien een sloot gezeten, mogelijk dat grondverbetering nodig is. constructie: onze voorkeur gaat uit naar prefab, maar budgettechnisch is dit waarschijnlijk te duur. Daarom denken we aan houtenskelet bouw.

Nieuwe gezinswoning bouwen

Wij hebben een stuk grond op het oog, en hier willen we een houtskelet woning laten bouwen. De kavel is 723 m2, en het huis word 600 m3. Ik wil graag dat het huis compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering, 2 verdiepingen, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 keuken, en een berging. Het moet een schuin dak hebben. Ik heb nog geen bouwtekeningen of vergunningen aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

het bouwen van een gezinswoning op eigen ...

het bouwen van een gezinswoning op eigen grond. grond is al in bezit. Het komen tot een begin door het aangeven wat we willen en het zoeken naar het juiste bedrijf of juiste vorm van bouwen. Dus wat gaat het kosten en wie kan dit voor mij maken. Ook nog een keuze tussen traditionele bouw of prefab.