Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevolgschade van lekkage herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevolgschade van lekkage herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevolgschade van lekkage herstellen

Gevolgschade aan stucwerk van lekkage verhelpen

Stucwerk, kromgetrokken koof en 2 vochtplekken herstellen. In eerste instantie offerte nodig voor de verzekering en vervolgens schadeherstel.

Gevolgschade van een lekkage herstellen

Ik heb een lekkage in mijn inpandige trappenhuis, met schade aan muren en plafonds. Hierdoor gevolgschade: laminaat krom getrokken, verf en muur schade en schimmelvorming. Bypass leiding door de vorige reparateur niet volledig afgewerkt en de badkamer tegels zijn niet teruggeplaatst. De waterleiding hoort achter de betegeling waardoor een groot gedeelte opnieuw betegeld moet worden. Is dit niet mogelijk, dan volledige badkamer opnieuw betegelen.

Lekkage en gevolgschade repareren

We hebben in onze woning in Amersfoort een lekkage in het toilet. Er is al een lekdetectie gedaan en deze vermoedt dat het lek achter een koofje in het toilet zit. Er komt water onder de vloer/tegel vandaan als je er op gaat staan. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het verhelpen van de lekkage en het herstellen van de bijkomende schade.

Gevolgschade van een lekkage herstellen in de keuken

Wij hebben een lekkage gehad in de keuken door een cv ketel. De lekkage is inmiddels verholpen, echter zitten wij met de gevolgschade. De keuken dient in zijn geheel opnieuw geverfd te worden. Hier en daar bladert de verf. De vochtplek als gevolg van de lekkage is ongeveer 2 m2. Het totale oppervlak wat geverfd moet worden is 15,14 m2.

Gevolgschade van lekkage herstellen

Bij ons in de keuken is lekkage ontstaan, de wand en plafondplaten zijn hierdoor beschadigd (gips). Ook is de houtafwerking beschadigd. Eerst moeten we het dak nog laten repareren voordat we de gevolgschade laten repareren.

Waterschade door lekkage bovenburen laten herstellen

Ik wil waterschade door lekkage bij de bovenburen laten herstellen. Door waterinsijpeling is er vocht ontstaan in de binnenmuur en aan de buitenmuur in de keuken aan het plafond, de linkerzijde van de wand en een hangend keukenkastje. De breedte van de schade betreft ongeveer 2 meter in de breedte en 2,5 meter in de lengte. Er zit een scheur in het stucwerk in de pleistermuur van ongeveer 30 cm. De lekkage is bij de bovenburen verholpen door RRS, maar nu zitten wij met de gevolgschade. Het water is opgedroogd, maar er is sprake van schimmelvorming. Graag ontvangen wij online een globale indicatie voor het herstellen van de linker keukenmuur (naast de waterboiler), het plafond, het verwijderen van de schimmel, en het vervangen van het (Bruynzeel) keukenkastje waarin schimmel is ontstaan. Wij wonen in Rijswijk.

Gevolgschade van lekkage herstellen

GEVOLGSCHADE BINNEN en IN HET DAK. Om alles BINNEN en IN HET DAK weer in de oude staat terug te brengen zal het volgende gedaan moeten worden: Kamer 1: - 5 m² melamine en Agnesplaten. - Het verwijderen van 3 Agnes wandplaten van het plafond van de dakkapel. - Het verwijderen van de Agnes lijsten/plinten van het plafond van de dakkapel. - Het verwijderen van de melamine platen, die nu nog onder de Agnes platen zitten en onderdeel uitmaken van het dak van de dakkapel. Dit is de onderzijde van het dak. - Het verwijderen van en opnieuw goed aansluitend aanbrengen van isolatie 120 mm (±160 x ±120 cm) in het dak van de dakkapel. - Het afvoeren van de oude materialen. - Het opnieuw aanbrengen van dampremmende folie en deze aftapen. - Het opnieuw aanbrengen van 10 mm melamine plaat. - Let op dat de dampremmende folie niet doorboord wordt. Ook niet bij aanbrengen Agnesplaten. - Tussen de naden van het melamine plaat lijmende niet scheurende, elastische kit aanbrengen. - Tussen bestaande betonnen plafond en melamine plaat niet scheurende, elastische kit aanbrengen. - Het geverfde vinylbehang (b 10 cm x h 3 cm op gipsen muur) lijmen, er is water achter gezakt. - Het opnieuw aanbrengen van 3 Agnes wandplaten tegen het plafond. - Het afwerken met Agnes lijsten/plinten. - Het afwerken van de overgang Agnes platen, betonnen plafond met haakse lat in structuurverf gelijk aan betonnen plafond. - Lat afkitten. Kamer 2: - 4 m² melamine - Het is nog niet duidelijk of de melamine platen (er zitten hier geen Agnesplaten) vervangen moeten worden. - Het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de melamine platen - Het verwijderen van en opnieuw goed aansluitend aanbrengen van isolatie 120 mm (±160 x ±120 cm) in het dak van de dakkapel. - Het opnieuw aanbrengen van dampremmende folie en deze aftapen. - Het opnieuw aanbrengen van 10 mm melamine plaat. Let op dat de dampremmende folie niet doorboord wordt. - Het afvoeren van de oude materialen inc

Gevolgschade van lekkage herstellen

Ik wil graag de gevolgschade van een lekkage in het platte dak van de buitenberging laten verhelpen. De gevolgschade bestaat uit een houten plaat onder het dak die is gaan schimmelen en rotten door het vocht van de lekkage. De houten plaat heeft een omvang van 160 x 220 centimeter.

Lekkages en gevolgschade repareren

Ik heb lekkage aan mijn dak sinds gisteren . Het lekt op verschillende plaatsen met als gevolg dat er ook schade is aan het dakbeschot, stuc- en schilderwerk. Graag ontvang ik een uitgebreide offerte voor de reparatie of vervanging. Het dakvlak is ongeveer 6 bij 6 meter. En dat aan beide zijden. De schoorsteen moet denk ik ook gevoegd worden en tevens is er een lekkage bij het velux dakraam.

Lekkage in badkamer verhelpen en gevolgschade herstellen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor een waterschade in de woning van mijn ouders. Er is in de badkamer een lekkage, vermoedelijk via de voegen van het tegelwerk of via het kitwerk daar. Door die lekkage is er schade ontstaan aan het plafond in de entree van ongeveer 2 x 4 meter. Ik wil graag een afspraak maken om de badkamer te laten nazien. Het is op dit moment onduidelijk of er nog steeds lekkage is. Ik laat dit graag door een vakman nazien en ontvang daarbij graag advies over de noodzakelijke reparaties en de kosten daarvan.