Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gestorte kelder bouwen onder bestaand huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gestorte kelder bouwen onder bestaand huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gestorte kelder bouwen onder bestaand huis

Onderkelderen van onze bestaande aanbouw

Aan ons huis is een aanbouw waar nu de keuken en een deel van de woonkamer is. Het is vrijwel 1 ruimte met 1 draag muur op de helft. De hele keuken en vloer mag eruit zodat alleen de wanden nog staan. We willen deze ruimte laten uitgraven om er een kelder onder te maken. Op de nieuw gestorte vloer komt daarna onze nieuwe keuken. Oppervlakte van de ruimte is ongeveer 60 m2. Hoe kunnen we tot een vrijblijvend gesprek/offerte komen?

Gestorte kelder bouwen onder bestaand huis

Wil graag een offerte voor een kelder in een bestaande schuur. Ongeveer 2400 meter diep en 6000 mm breed bij 9000 mm lang.

Fundering maken voor een vrijstaande woning

Ik ben plannen aan het ontwikkelen voor het realiseren van een vrijstaande houten woning van 8 x 12 meter met een garage en bijkeuken van 12 x 4 meter. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor een paalfundering met kruipruimte en geïsoleerde vloer onder de woning en een gestorte funderingsplaat onder de garage/bijkeuken. Ook wil ik de mogelijkheden bespreken van een kelder onder een deel van de woning. Voor verdere vragen kunt u contact met mij opnemen.

Kelder onder de nieuwbouwwoning

Middels zogenoemde catalogusbouw wil ik een woning bouwen in Nuth (Zuid-Limburg). Deze woning wil ik graag realiseren incl. kelder, echter behoort dit niet tot de mogelijkheden van de catalogusbouwer. Hieromtrent ben ik op zoek naar een partij die voor mij een kelder naar wens kan realiseren die voldoet aan de eisen van de aannemer van het hoofdgebouw. Het betreft een kelder onder de woning voor zowel het hoofdgebouw (15.30 meter * 8. 71 meter) alsook de garage (8.41 * 7.29 meter). Onder de serre is niet direct vereist. Voor een plattegrond zie bijlage. De eisen aan de kelder: - Volledige geïsoleerd (buitenzijde) met een RC van minimaal 3.5; typisch middels XPS platen van 12 CM; daarnaast ook voorzien van koudebrug isolatie. - Kelder afgedekt middels kanaalplaatvloeren (zonder isolatie) met een dikte van 275 mm vanwege deels gebruik als garagevloer; incl. afstorten rondom en naden. - Kelder dient volledig waterdicht opgeleverd te worden, incl. overgang tussen kelderwand en kanaalplaatvloer afgeplakt middels foamglas. - Uitsparing voor een keldertrap in de kanaalplaatvloer. - Kelderwand dikte 38 cm, gelijk aan de dikte van volledige spouwmuren bovenbouw. - Fundering middels gestorte gewapende keldervloer over volledige oppervlak. - Binnenwand tussen twee kelderdelen en langs de keldertrap. Onderbouw klaar voor start metselwerk binnen/buiten van begane grond. Verder hebben we nog de volgende wensen: - Gewenste plafondhoogte rond de 260-265 cm. - Een 4-tal licht schachten (dubbelglas kiepraam, +/- 60*100 cm). - Een pompput. - Omtrent de serre (2.36 * 4.53 meter), deze dient gefundeerd en van geïsoleerde (Rc >3.5) kanaalplaatvloer voorzien te worden. Of ook middels onderkeldering, mocht dit niet te veel schelen in prijs. De realisatie van de kelder dient plaats te vinden rond Q1 2017. Er is een plattegrond beschikbaar.

Kelder bouwen

Wij zitten in het aankooptraject van een woning, die medio september wordt opgeleverd. Wij willen die woning slopen en daar een nieuwe woning gaan bouwen. In deze fase ben ik mij aan het oriënteren op de bouwkosten van een kelder van 75 m² onder de woning. Ik ga er vanuit dat de fundering van de huidige woning gehandhaafd blijft en gebruikt zal worden voor de nieuwe woning. Ik ontvang graag een globale prijsindicatie voor het maken van een prefab kelder en van een gestorte kelder.

Fundering aanleggen voor een schuur

Stap 1 is de aanleg van een fundering voor een nieuw te bouwen tuinschuur met afmeting van +/- 10 x 4 meter. de fundering kan worden geplaatst op huidige zandgrond en moet +/-1 meter hoog worden = toekomstige kelder van de tuinschuur. Stap 2 is het ophogen van de grond erom heen met een meter tot de bovenkant van de fundering = soort talud dat aansluit bij het nabijgelegen talud Stap 3 is de aanleg van de tuinschuur zelf, op de nieuw aangelegde fundering = kruipkelder van +/- 1 meter hoog, nu "ingebed" in de nieuw gestorte grond. De offerte aan vraag betreft stap 1 en eventueel stap 2. Er is een tekening van de beoogde schuur, die kan ik u mailen. De locatie is goed bereikbaar, er kan een kleine graafmachine komen. Binnen nu en een aantal maanden uitvoeren

Aan de achterkant van het huis plan ik ...

Aan de achterkant van het huis plan ik een kelder van ong. 6m breed, bij 4,5m lang, bij 3m diep. (in de breedte van het huis). Eventueel een prefab danwel gestorte kelder. Absoluut waterdicht! Op de fundamenten van deze kelder wil ik de beneden verdieping(woonkamer) uitbreiden. De bestaande achtergevel wordt dus 4,5m de tuin in geplaatst. Het dak van de kelder en dus de vloer van de woonkamer moet een betonnen vloer worden i.v.m. geluidsisolatie. In de zijwand van de aanbouw komt een buitendeur. Naar de kelder komt een trap. De bedoeling is dat de betreffende aannemer het casco bouwt, verdere afwerking neem ik voor mijn rekening. Ik kan via het internet een ruwe tekening van de huidige en eventueel aanstaande situatie sturen, waarnaa een ruwe prijsindicatie gegeven kan worden. Mijn dank.