Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gelijkvloerse bungalow ( casco )? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gelijkvloerse bungalow ( casco ). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gelijkvloerse bungalow ( casco )

Gelijkvloerse bungalow ( casco )

Ik zou graag wat prijzen met voorbeelden willen van een platte bungalow. Zowel casco en afgebouwd. Graag met 6 (slaap)kamers, 1 woonkamer, 2 badkamers, 1 keuken, 2 toiletten en 1 garage. Verder moet er een fundering in komen en is de rest nog in overleg. Het huis word max 400 m2. De kavel is 6000 m2. Indien nodig kan ik een schets toesturen. Hoor graag van jullie,

Prefab bungalow of woning bouwen

Gelijkvloerse woning van ongeveer 100 m2. De wens is om in ieder geval twee slaapkamers, keuken, badkamer en een woonkamer te hebben. Er mag een zolder op. Het idee is wel om zo klimaat neutraal mogelijk te bouwen. Als ons huidige huis verkocht is kan er direct gestart worden met de bouw.

Aanbouw bouwen aan een gelijkvloerse bungalow

Afmeting van de aanbouw is 5 x 9 meter. Hierin 2 tussenwanden, zodat 3 kamers ontstaan. Aan de lange zijde grote ramen. Geïsoleerd plat dak. Uiteraard ook muurisolatie.

gelijkvloerse uitbreiding van een ...

gelijkvloerse uitbreiding van een bungalow met wolfskap op een perceel van 500m2 met slaapkamer/woonkamer, grote badkamer, wasruimte en bergruimtes tegelvloer met vloerverwarming kleine airco luxe badkamer met bad, toilet, twee wastafel en evt. douche

bouwen van een bungalow cq gelijkvloerse ...

bouwen van een bungalow cq gelijkvloerse woning

Houtskeletbouw gelijkvloerse recreatie ...

Houtskeletbouw gelijkvloerse recreatie bungalow ter groote van ongeveer 75 vierkante meter.

plaatsen dakverdieping op gelijkvloerse ...

plaatsen dakverdieping op gelijkvloerse bungalow: wolfeind of zadeldak met grote dakkapel (lessenaarsdak) en velux dakvensters. Ruimte voor 3 tot 4 slaapkamers en badkamer Begane grond: slopen tussenwanden en verplaatsen open haard. Nieuw buitenkozijnen en deuren. (drie)dubbel glas rondom. plaatsen trap naar eerste verdieping en plaatsen benodigde dragende muren.