Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gehele huis verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gehele huis verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gehele huis verbouwen

Huis verkoopklaar maken

Vrijstaande woning is bijna leeg en moet verkoopklaar gemaakt worden. Veel diverse werkzaamheden door de gehele woning. De zolder moet deels afgetimmerd worden en afgewerkt en een stuk van de verwijderde schoorsteen (wat op zolder is achtergelaten) afvoeren. Van sommige muren dient het behang verwijderd te worden, andere muren moeten alleen gesaust worden. Kozijnen en deuren binnen/buiten schilderen en van sommige muren plaatselijk het stucwerk herstellen/repareren. Het slot van de berging moet vernieuwd worden. De tuin moet opgeruimd worden. Elektra en water allemaal werkend. Vrij parkeren op eigen garagepad.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw over de gehele breedte van ons huis 5,40 meter breed x 3,70 meter diep. Fundering is nog nodig. We willen graag een casco oplevering met de leidingen erbij. Voorkeur voor een gemetselde aanbouw.

Uitbouw achterzijde + zijkant van hout

Wij krijgen eind volgend jaar de sleutel van ons nieuwe huis. Nu zouden wij graag een aanbouw van hout eraan willen om een extra ruimte te creëren. De uitbouw willen ongeveer 2 meter naar achteren uitbouwen en de lengte van de uitbouw is dan ongeveer 8 à 10 meter lang over de gehele breedte van de tuin. Die 10 meter bestaat deels uit woonkamer maar we willen ook graag een bijkeuken daar realiseren. Gaat in totaal om 25 m2.

Gehele woning van nieuwe kozijnen voorzien

Wij hebben een oud huis gekocht, waarvan de kozijnen slecht zijn. Ik wil deze graag laten vervangen. Op de bovenste etage heb ik vier raamkozijnen en een dakraam. Op de eerste verdieping heb ik er vijf.

Nieuw huis gekocht, buiten schilderwerk, badkamer, vloer schuren

- Het buitenschilderwerk in zijn geheel uitvoeren (houtwerk, niet de bakstenen). Deels rekenen op het aanbrengen van een geheel nieuw schildersysteem (kaal maken hout). De glaslatten van de ramen in de keuken zijn aangetast door houtrot, mogelijk de ramen zelf ook. Houtrotreparaties verrichten aan de kozijnen. 2 gewone deuren, openslaande dubbele deur naar tuin. 4 ramen. Zie ook foto's bij link. - Twee ruiten met condensvorming in de spouw, deze vervangen. Bovenramen in de slaapkamer. -Enige kleine barsten en gaatjes in het voegwerk ter plaatse van de douchehoek, geeft vochtproblemen. Vervangen tegels. Er is een verhoogd vochtpercentage gemeten in de vloer van de douchehoek. Herstel/vernieuwing kitwerk badkamer/douche. Het is een kleine badkamer. - Het schuren en oliën/lakken van de houten vloer van de gehele bovenverdieping (ong 40m2). Mocht dat niet meer kunnen, dan overweeg ik nieuwe vloer, maar is een houten vloer. Beneden verdieping hoeft niet. 31/08 is de sleuteloverdracht, 1 september ben ik de hele dag aanwezig. Leifst alles maar in ieder geval de vloer moet gedaan zijn voor de verhuizing op 25 september. Foto's van het huis, en plattegrond beschikbaar. Telefonisch contact niet altijd mogelijk in verband met werk.

Verbouwing boerderij en stal in 2 woonhuizen

Een boerderij en stal splitsen in twee (kleine/middelgrote) woningen. Volledig isoleren (vloer/dak/spouw/nieuwe kozijnen met dubbel glas, achterkant nieuwe openslaande deuren met dubbel glas) en verduurzamen (zonnepanelen, zonnecollectoren, warmtepomp). Duurzame uitbouw middels bijvoorbeeld houtskelet of hennepblokken. Houten overkappingen. Begane grond huis is 55 m2, wordt 72 m2 (zonder overkapping). Begane grond stal is 55 m2, wordt 77 m2 (zonder overkapping). Eerste verdieping huis geen uitbouw. Eerste verdieping stal: grote dakkapel over bijna gehele breedte. Per woning: nieuwe keuken, badkamer, toilet en trap. Vraag: wat zijn de kosten per woning om bovenstaand te realiseren?

Uitbouw achterzijde nieuwe woning

Wij willen een uitbouw realiseren in ons nieuw gekochte huis van 3 meter diep en over de gehele breedte (aan de achterzijde waar nu de keuken zit) Bijgaand de plattegrond. Voorkeur voor casco oplevering met stucwerk. Constructie nog niet bekend.

Serre afbreken en uitbouw plaatsen

Graag willen wij in ons nieuwe huis de huidige serre vervangen voor een degelijk uitbouw. De uitbouw is moet 3 x 6 meter worden. In de uitbouw een lichtstraat Huidige gevel opvangen met balk. Openslaande deuren. Huidig balkon overleggen wat daar mee moet gebeuren. Zelf niet onhandig en graag meewerken Graag info over hout- of steenbouw. Naast bovenstaande klus ook nog een nieuwe vloer over gehele beganegrond en dakkapel van 3 meter op zolder. Wij zijn erg benieuwd wat jullie kunnen bieden. Dakkapel kan vanaf januari 2021 Uitbouw start op 1 mei 2021

Zolder verbouwen

We willen graag een tweede badkamer 'en suite' op zolder realiseren met wastafel, douche en bij voorkeur ook een toilet. We willen een dakkapel laten plaatsen om de ruimte voor de badkamer te creëren. En waardoor tevens een rechte (kasten)wand gerealiseerd kan worden in de slaapkamer. Zodat een kleedruimte ontstaat tussen de slaapkamer en nieuwe badkamer (walk-through closet). De dakkapel zal dus zowel in de badkamer als in de aangrenzende slaapkamer komen. De badkamer komt gedeeltelijk in wat nu een was/technische ruimte is, er moeten dus wanden verplaatst worden waarin leidingwerk en elektra verwerkt moeten worden. Bovendien willen we graag geadviseerd worden in het isoleren (van binnen) van het dak (twee schuine kanten) over de gehele zolderverdieping en het eventueel realiseren van een plafond, waardoor extra bergruimte in de nok ontstaat. Hoewel het een nieuwbouw woning betreft (bouwjaar 2002) is de temperatuur op zolder toch flink seizoensafhankelijk. De zolder is een vaste tweede verdieping met vaste trap waar zich op dit moment een (ouder)slaapkamer en een was/technische ruimte bevindt. Het huis heeft een zogenaamd klapdak. Afmetingen: Huidige slaapkamer - breedte van knieschot tot knieschot: 4,5 meter - lengte 5,5 m Huidige was/technische ruimte heeft een L vorm: - breedte van knieschot tot knieschot: 4,5 m - lengte: 2,65 m tot 3,2 m Tussen de slaapkamer en wasruimte is de kleine overloop van 1 x 1 meter. In de nieuwe situatie zou de afmeting van de badkamer ongeveer zijn: - 1,7 m x 2 m Een schets/voorbeelden van onze wensen en foto's van de huidige situatie zijn op aanvraag beschikbaar. In welke stijl heb je interesse? Modern Wat moet er gebeuren? Isoleren, dakkapel plaatsen, plafond plaatsen, badkamer of keuken installeren, gyprocwerken, elektriciteitswerken

Rotte vloerbalken vervangen

Helaas heb ik last van water onder het huis en daardoor zijn er balken verrot. Ik weet niet om hoeveel balken het gaat of dat de gehele vloer vervangen moet worden. Volgens mij zijn er tussen de balken broodjes gelegd en daarover zwaluwplaten waar een dekvloer met vloerverwarming overeen is gekomen. Graag zou ik een inspectie van de vloer willen en de mogelijkheden willen uitzoeken voor herstel:) Hoor graag!

Partners

Partners van Casius