Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gehele huis verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gehele huis verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gehele huis verbouwen

Gehele huis verbouwen

Het gehele huis verbouwen, dak, glas en vloer isolatie uitvoeren. Een aanbouw 8X4 meter voor het creeeren een slaapkamer en badkamer beneden. Vloer verwarming met tegelzetten. Tevens bestaande badkamer en keuken vernieuwen. Het hele huis moet dus opgeknapt.

Nokverhoging plaatsen

Ik wil een nokverhoging over de gehele breedte van het huis laten plaatsen ( 5 a 6 meter). Graag zonder binnen afwerking. De buitenkant moet wel afgewerkt worden met kunststof kozijnen en kunststof platen aan de zijkant. Hier is ook een vergunning voor nodig. Kunt u deze voor mij aanvragen? Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Een gemetselde dakopbouw realiseren

Wij willen graag een extra verdieping op ons huis realiseren. Het gaat om +/- 50 m2. Het huis is al voorbereid voor een dakopbouw. We hebben al een trap en een gat (3 x 3 meter) in het huidige dak, stroom en elektra is al aanwezig. Rondom het dakterras is er al +/- 120 cm omhoog gemetseld. Dit hoeft alleen nog verhoogt te worden tot en met (het liefst) 2,95 meter. Dan willen wij binnenwanden plaatsten en dak plaatsen. De vloer en leidingen verleggen zijn mogelijk nog nodig. Vergunning moet nog wel aangevraagd worden, maar de bijna de gehele buurt heeft al een dakopbouw. Ik heb een poging gedaan om in een programma een plattegrond te maken, dat is helaas niet gelukt. Wel heb ik een schets van hoe ik wil dat het eruit komt te zien. We hebben een extra hypotheek nodig, mede daarvoor is de offerte nodig. We denken eraan om in twee gevels 2 ramen per gevel te plaatsen en in twee gevels 1 raam per gevel. Houten kozijnen. Dak in eerste instantie volledig dicht, maar in overleg misschien een dakkoepel bijvoorbeeld. Graag een casco oplevering. Rond de zomer willen we graag beginnen.

Dubbelzijdige nokverhoging

Wij willen een dakopbouw (dubbelzijdige nokverhoging) over de gehele breedte van het huis (6 meter). De hoogte hiervan zal ongeveer 1,5 meter zijn. We willen kunstof kozijnen, 4 kiepramen, 2 vaste ramen en 2 dichte kozijnen, zoals ook onze buren hebben. We willen horren voor de kiepramen en screens aan de voorzijde.

Aanbouw realiseren

Hieronder even een opsomming van onze wensen en waar wij een offerte voor willen hebben: Aan de achterkant van het huis de bestaande uitbouw weg halen, de muur (met raam) van de keuken eruit en dan een aanbouw van ± 3 meter (aan de kant van de keuken) en ± 1,30 gemeten vanaf de bestaande uitbouw. Bestaande uitbouw komt in zijn geheel te vervallen. Eén lange ( ± 7 meter) achterpui met 2x dubbele openslaande deuren. De schoorsteen kan niet meer gebruikt worden. Deze moet natuurlijk we opgevangen worden. Een dubbele staalconstructie waar beide achtergevels op kunnen steunen zodat we geen palen of muren in de ruimte krijgen. Een offerte voor een gehele vloer uitgevoerd in schuimbeton met vloerverwarming en een laag anhydriet met daarin vloerverwarming en eventueel andere nodige leidingen doorheen. (incl alle werkzaamheden die hierbij horen). De totale vloeroppervlakte (inclusief aanbouw) bedraagt ± 85 m2. Geschuurd opleveren van het anhydriet, zonder naden, drempels of andere hoogte verschillen in de vloer Het pulsen van de benodigde palen waar de uitbouw op komt te rusten. Leggen van een fundering. Het afvoeren van materialen (grond welke we weghalen t.b.v de aanbouw kunnen we hergebruiken om de tuin op te hogen). Alle werkzaamheden t.b.v Loodgieters werk, Gas en Elektriciteit. Binnen: Verhogen van de bestaande doorgangen van de kamer naar de keuken. Ik hoop je hiermee een behoorlijk beeld van de werkzaamheden gegeven te hebben en hoop dat je met deze informatie een redelijke schatting van de kosten kunt maken. Foto’s en filmpjes stuur ik hier bij. Wij zien je offerte graag tegemoet,

Uitbouw van de woonkamer

Uitbouw woonkamer: Uitbouw van de woonkamer met 2,5 meter. Huis is ongeveer 5 meter breed. Uitbouw met plat dak met bitumen. Evt. voorzien van 2 platte lichtkoepels met zonwering. Harmonica schuifdeuren met ventilatierooster bestaande ut een enkele deur aan de ene en een combinatie deur aan de andere kant in een zwart stalen frame. Metselwerk als constructie Verplaatsen van 2 stopcontacten. Verplaatsen van 2 radiator punten. Verplaatsen van afvoerpunt terras. Verplaatsen en inbouwen in de gevel van buitenkraan. Verplaatsen regenafvoer. Verwijderen van een stuk muur in de woonkamer en verplaatsen van 2 schakelaars. Maat van de te verwijderen muur hoog 2500 mm x breed 650 mm. Evt. stucwerk gehele woonkamer. Het betreft zandgrond, dus de aannemer moet bekijken wat hij met een fundering doet.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren van 2 meter diep, over gehele breedte van het huis. Er zijn heipalen aanwezig, deze is al voorzien tijdens de bouw. Wij willen de bestaande kozijn verplaatsen naar de uitbouw stuk. Dus geen kozijn nodig. Vergunning is niet nodig. Bij voorkeur metselconstructie en complete afwerking.

Uitbouw woning realiseren

Ik wil mijn graag oriënteren voor een aanbouw over de gehele breedte van het huis en de garage 4 meter aanbouwen (dit gaat om 9 m). De eerste 6 m is de achterkant van de keuken en eetkamer, deze moet 4 m uitgebouwd worden. Naast oude keuken en woonkamer, verspringt de woning een deurmeter breed, dit stuk moet ook uitgebouwd worden, hier moet een slaapkamer en badkamer komen, een deel van garage mag opgeofferd worden. Over de gehele breedte uitbouwen. Ik heb een raam bestaande uit 2 delen, linkse gedeelte, kant van de openslaande deuren is een doorzichtig raam. Het rechtse gedeelte is een ondoorzichtige glazenplaat, aan de andere kant zit er een muur voor, het is meer voor de sier. Dat stuk daar mag haaks een muur op komen naar de tuin toe ten behoeve van badkamer/ slaapkamer. Ik weet nog niet of er een vergunning nodig is. Ik heb gelezen dat achter uitbouwt tot maximaal 4 m geen vergunning nodig is. De achtergevel wil een sterke gevel achteren hebben, de zijkanten mogen van mij betreft van houten constructie met tempex platen en een spachtelputz afwerking, maar alleen als dat kan bij de niet dragende delen. Complete oplevering inclusief elektra, leiding- en stukwerk. Ik wil graag een schuifpui en een lichtstraat op het dak.

Dubbele nokverhoging

Ik ontvang graag 2 offertes: Dubbele kunststof nokverhoging over 8 meter en de prijs over 14 meter (gehele huis), zonder afwerking.

Optrekken achtergevel

Wij willen de achtergevel van ons huis optrekken. Dit over de gehele breedte van het huis, ca 9 meter. De binnenkant moet afgewerkt worden met stucwerk en elektra. Hier is een vergunning voor nodig en die moet nog aangevraagd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius