Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Geïsoleerde serre achterkant huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: geïsoleerde serre achterkant huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: geïsoleerde serre achterkant huis

Woonserre maken achterzijde huis

We willen graag een goed geïsoleerde woonserre met een grote van 4 x 5 m en een muurtje langs de kant van de buren. Wij willen de tuin laten doen, het lijkt erop dat wij iemand hiervoor hebben gevonden, het is belangrijk dat met dat bedrijf wordt overlegt wanneer het handig is om de fundering voor de serre te maken. Onze buren hebben ook een serre, zij hebben geheid, maar wij weten niet of dit nodig is. Wij wonen wel aan een watertje, deze is ongeveer 8/9 m van ons huis af, dus wellicht zijn heipalen wel noodzakelijk. Graag zouden wij de serre van pvc willen, graag direct isoleren. De buitengevel kan blijven staan, wij hebben grote schuifdeur. Geen vloerverwarming in de serre noodzakelijk. Wij hebben gehoord dat er voor een bepaalde grootte geen vergunning nodig is, maar wij weten niet zeker of wij er een nodig hebben. Als wij deze nodig hebben, laten wij dit graag door u regelen. Elektra punten willen wij graag door u laten maken in de serre, de vloer wordt gelijk aan de bestrating, dit kunnen wij waarschijnlijk door de hovenier laten doen. Aan het eind van het jaar zouden wij willen beginnen.

Geïsoleerde serre achter bouwen

Wij willen graag een geïsoleerde serre achter het huis van glas. Het gaat om een serre van 4,85 m breed en 2,50 m diep. Tekeningen hebben we nog niet, wij zoeken ook iemand die dit samen met ons wilt doen, wij willen dit graag zo spoedig mogelijk laten starten. Ik hoor het graag

Een fundering realiseren ten behoeve van een serre

Ik zoek een aannemer die een geïsoleerde fundering met cementdekvloer (en leidingen) kan realiseren in mijn achtertuin. Dit moet ongeveer 4 bij 4 meter groot zijn.

Uitbouw achtertuin een geïsoleerde serre

Wij willen een geïsoleerde serre van glas in de achtertuin, met glazen schuifdeuren en glazen dak. Zijkanten dicht gemetseld met een gedeelte glas. Inbegrepen fundering en insectenhor. Er moet een vloer komen. De muur hoeft niet doorbroken te worden. De serre wordt ongeveer 6 m breed bij 3,5 m diep. Liefste kunststof, maar graag advies over wat het duurzaamst is. Aluminium het liefste niet. Er is waarschijnlijk geen vergunning nodig.Graag met binnenafwerking en met elektra punten. Wij hebben nu een zonneluifel. Wij krijgen een extra verbouwing depot en willen daarvan graag de serre financieren.

Serre plaatsen

Optie 1 voorzijde serre Glaskozijn: Afmeting ca. 1415 mm breed en ca. 2020 mm hoog, voorzien van dubbel draaikiepraam. Glaskozijn HR ++ tweezijdig gelaagd veiligheidsisolatieglas Serredak: Afmeting: ca. 2480 mm breed en ca. 2450 mm diep. Goothoogte: ca. 2020mm hoog en aanzethoogte is ca.  2700mm hoog. Uitgevoerd als lessenaarsdak, verdeeld in vakken. Geïsoleerde zwart aluminium of kunstof Serredak TRIPLE +++(3-dubbel) veiligheidsisolatieglas, zon- en warmtewerend uitgevoerd. Inclusief montage + aan drie zijdes voorzien van lood aan huidige gevel naar serre Optie 2 achterzijde serre Glas vouw kozijn Afmeting: ca. 4200mm breed en ca. 1500 mm diep. De vouwwand is, naar wens, te openen naar links en/of naar rechts en naar binnen of buiten vouwend. Glaskozijn HR ++ tweezijdig gelaagd veiligheidsisolatieglas Serredak: Afmeting: ca. 4200mm breed en ca. 1500mm diep. Goothoogte: ca. 2400mm hoog en aanzethoogte is ca.  2700 mm hoog. Uitgevoerd als lessenaarsdak, verdeeld in vakken. Geïsoleerde zwart aluminium of kunstof Serredak TRIPLE +++(3-dubbel) veiligheidsisolatieglas, zon- en warmtewerend uitgevoerd. Inclusief montage + aan drie zijdes voorzien van lood aan huidige gevel naar serre Alvast bedank voor het antwoord, graag de optie 1 en 2 en de vouwwand apart offeren en als één opdracht.

Serre uitbouw achterkant woonkamer

Serre moet een aanbouw zijn dus uitbouw van mijn huidige woonkamer. Geveldoorbraak en fundering is niet nodig. Fundering is al geplaatst en grote raamkozijn wordt alleen verwijderd. Het gaat om een geïsoleerde serre van 3 diep en 5 breed die ik wil laten plaatsen met een vouwwand en glazen dak alles geïsoleerd.

Prefab serre realiseren

Wij zijn opzoek naar een prefab serre, de afmetingen van ongeveer 3 x 5 meter. Om dit te realiseren zal er natuurlijk eerst een fundering gerealiseerd moeten worden en de buitenmuur worden opengebroken. Het moet een geïsoleerde serre worden. Daarnaast willen wij hier een mooie vloer in realiseren. Fundering

Aanbouw Serre

Beschrijving: •Nieuwbouw huis wordt naar verwachting midden April opgeleverd. Serre moet uiterlijk midden Mei zijn opgebouwd. •Serre wordt geplaatst tegen de buitenmuur van de uitbouw van de buren •Afmeting serre ongeveer 2.4 x 5.7 = 13.7 m2 (we moeten nog meten) •HR++ glas. Optie: glas met roedenverdeling (m.u.v. dak) •Geïsoleerde betonvloer •Geen extra's (vloerafwerking, zonwering enz.) •Geen extra verwarming in de serre •Geen muurdoorbraak (alleen ramen/deuren verwijderen) •Glazen serre: volledig glas (geen opgaand metselwerk) en dak van glas •dak: licht afschot •Hout •Gespecificeerde offerte: beton vloer en serre apart specificeren Vragen: •Aansluiting met buitenmuren: hoe voorkomen we koudebruggen? Moet buitenmuur toch verwijderd worden? •Kunnen de bestaande ramen/deuren gebruikt worden in de serre (met als doel natuurlijk een goedkopere serre)? Of is er inruilkorting mogelijk voor de bestaande ramen/deuren?

Vergroten van woonkamer door serre te realiseren

Vergroten woonkamer middels een aanbouw. Woning is vrijstaand, goed bereikbaar en biedt voldoende werkruimte om het huis. Omschrijving van de opdracht* 1. Maat serre 4,75 x 2,5m. 2. Uitvoering hout. 3. Fundering op palen 4. De serre aan onze woonkamer staat vrij vd buren. Meenemen bestaande houten kozijn (=verdiepingshoogte, woningbreedte met openslaande deuren). 6. 1 zijde vd serre uitvoeren in een geïsoleerde gemetselde muur, andere zijde met groot raamkozijn hoogte begane grond. De andere zijde willen we de huidige pui in zetten, met twee openslaande deuren en twee kamerhoge ramen. Het dak uitvoeren met een grote lichtstraat (serre noordzijde dus behoefte aan extra lichtinval). 7. De woning is van 2006 en heeft volgens mij HR++ glas. 8. Wij hebben ook een convectorput (4 x 0,5m) waar we vanaf willen. Dichtmaken en een meerprijs voor vloerverwarming woonkamer en keuken, 35 a 40 m2 9. Aanbrengen 8 licht spotjes binnen aan de rand vd lichtstraat (voeding aanwezig, vanuit gevel doortrekken). 10. Dakoverstek 70 cm voorzijde serre inclusief 4 licht spotjes (voeding aanwezig, vanuit gevel doortrekken) 11. Dakoverstek +- 25cm zijkant serre rechts (zijde kozijn) 12. Kozijn zijkant gelijk trekken met binnenmuur in plaats van buitenmuur. 13. Aanbrengen 1 dubbele wcd (verlengen vanaf huidige wcd 2 m1 afstand) en verplaatsen lichtschakelaar Extra info: - Het is mij niet duidelijk of de achtergevel op een latei rust. In prijs rekening houden met het aanbrengen van een stalen balk. - Prijs inclusief plafondafwerking (stucwerk) en zijwand behangklaar aanbieden. Een hele lijst maar volgens mij ben is de omschrijving redelijk gedetailleerd. Graag ontvang ik een offerte op maat. Indien nodig kan ik u foto’s vd situatie mailen. We willen na het broedseizoen beginnen, ik denk zo rond juni.

Serre bouwen op veranda

Graag willen wij op de huidige veranda een geïsoleerde serre laten plaatsen. uitgangspunt is veel glas, opslaande deuren of schuifpui. Huidige veranda is op kleef geheid. Zie foto's om het geheel wat duidelijker te maken. Ik kan maar 1 foto toevoegen, maar de veranda is dus wel verhoogd, heb eventueel dus meerdere foto's. De serre zou ongeveer 6,5 m breed en 3 m diep worden. De serre komt aan de achterkant, dus dan is er geloof ik geen vergunning nodig. De serre wordt denk ik van aluminium of van kunststof. Graag een casco oplevering.