Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gat in een tussenmuur dicht maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gat in een tussenmuur dicht maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gat in een tussenmuur dicht maken

Gat in een tussenmuur dicht maken

Er moet een tussenmuur hersteld worden (gasblokken) tussen de badkamer en de trap. Het te dichten gat heeft een afmeting van 65 × 45 cm.

Muur, schoorsteen of schouw verwijderen

Ik heb een huis gekocht uit 1928, de vloer is hout. In het midden van het huis staat de schoorsteen, en tussen de keuken en woonkamer staat een tussenmuur met een kleine deuropening. Volgens mij is de muur met de kleine opening een dragende muur, mijn wens is om de opening zo groot mogelijk te maken. Weerskanten 40/50 cm overblijft, de opening hoeft niet hoger te worden. De schoorsteen heeft 3 kanalen waarvan er 2 gebruikt worden voor de afzuiging van de keuken en afvoer van de cv, deze kan ik zelf verleggen. De schouw van de schoorsteen en deels van de schoorsteen staat in de woonkamer, deze neemt plek in, als het mogelijk is, moet deze uit de woonkamer verwijderd worden. Als het niet mogelijk is wil ik weten wat de mogelijkheden zijn voor het slopen van de schoorsteen, en het dak waar immers een gat ontstaat. Voor het verwijderen van de schoorsteen is geen vergunning nodig ook te zien is de afzuigschouw in de keuken, deze moet ook weg.

Zolder opknappen

Graag een offerte voor het renoveren van de zolder. De zolder heeft een vloeroppervlak van 25m2 en twee schuine daken. Ik wil 2 nieuwe kantelramen op zolder laten plaatsen, de voorzolder dient afgetimmerd te worden plus nieuwe beplating langs de muur en trap. De gaten dicht maken in een tussenmuur, onder andere een gat van circa 5cm. Op zolder wil ik graag een verlaagd plafond plus verlichting. De schakelaar van de verlichting op zolder (nu een touwtje) verplaatsen. Tot slot de muur en het plafond van de overloop op de 1ste verdieping vervangen, bestaat nu uit plafond en wandplaten.

Tussenmuur plaatsen en opening maken

Er moet een gat worden gezaagd ter grootte van een deur in een tussenmuur en vervolgens netjes worden afgewerkt, hoeft niet perse een kozijn in. Ten tweede moet er een nieuwe tussenwand van gips worden geplaatst, 210 x 255 cm, en aan beide kanten worden gestuukt, behangklaar worden gemaakt. Het betreft een drive-in woning, vloeren, plafonds en zijgevels zijn van beton. Ik vermoed dat alle tussenwanden van gips zijn. De werkzaamheden dienen in de eerste week van augustus uitgevoerd te worden. Er is een plattegrond beschikbaar.

Niet dragende tussenmuur slopen

De werkzaamheden zijn als volgt: Opdracht 1: Het slopen van een niet dragende tussenmuur (gasbetonblokken) tussen slaapkamers op de eerste verdieping, zonder leidingen. Afmetingen 3.62 meter breed en 2.66 meter hoog. Opdracht 2: Het slopen van een niet dragende tussenmuur van gasbetonblokken in de keuken op de begane grond, muur waar nu schuifdeuren inzitten, zonder leidingen. Afmetingen 2.56 meter breed bij 3.09 meter hoog. De muur boven het aanrecht van ongeveer 40 cm mag worden behouden. Optioneel zou ik graag willen weten of er een gat in een muur tegenover de keuken aangebracht kan worden voor herplaatsing schuifdeuren, niet dragend, wel 1x leiding lichtaansluiting. De werkzaamheden dienen inclusief het afvoeren van puin uitgevoerd te worden.

Achterstallig onderhoud woonhuis uitvoeren

Ik heb een aantal klussen die ik graag wil laten uitvoeren: Restauratie tegelwerk in hal benedenverdieping; Opnieuw inhangen achterdeur benedenverdieping (hangt scheef); Wegwerken electriciteits- en waterafvoerleiding op slaapkamer/hal 1e verdieping; Plinten aanbrengen op raamkozijn in badkamer; Nieuwe stang en douchekop aanbrengen in badkamer (materialen in mijn bezit). Zolder/dak: Verhelpen kleine lekkages (puntdak met dakpannen- schoorsteen en loodslabben), verwijderen verwarmingselement, aanbrengen traliewerk rond trapgat, verwijderen verfresten op dakbalken/ schilderen dakbalken, nieuwe vloer (brengen isolatielaag en zeil daarop, aanbrengen (restant) gipsplaten binnenzijde dak, schilderen zoldertrap en traliewerk rond trapgat ; Aanbrengen dakplaat en afvoer op schuurtje in achtertuin; Aanbrengen tochtstrips bij voor-en achterdeur 1e verdieping ; Aanbrengen nieuwe raambeugels op slaapkamerramen achterzijde en werkkamer voorzijde 1e verdieping ; Nieuwe vensterbank in slaapkamer achterzijde ; Schoonmaken zonnepanelen. Afwerken kelder: kastje rondom schakelkast, muren en vloer strak maken (maximaal 5 m2), deur voor gat naar kruipruimte in tussenmuur aanbrengen

Openhaard verwijderen en plafond herstellen

Graag willen wij de open haard in onze woning (bouwjaar 1999) laten verwijderen (zie foto’s). De schouw en de mantel moeten netjes worden verwijderd en het gat in het plafond moet worden gevuld en netjes worden afgewerkt. De haard is geplaatst tegen de tussenmuur naar de buren en de muur van de trapkast. Wij ontvangen graag offertes van bedrijven die ervaringen hebben met bovenstaande werkzaamheden en eventuele voorbeelden (foto’s).

Woning impregneren

We hebben een woning uit 1903. De woning is recent volledig gerenoveerd. Na intrek te hebben genomen in de woning werden wij vrij snel geconfronteerd met schimmels op de plint en muur. Ook het stuc- en schilderwerk begon op sommige plekken los te laten of oneffenheden te vertonen. Wij hebben een bouwkundige ingeschakeld en deze adviseert ons om de muren van binnen te impregneren. Omdat de parketvloer verlijmd is en omdat er via de kruipruimte niet onder de woning gekomen kan worden, zal toegang onder de vloer verkregen moeten worden via een gat in de keldermuur. Dit is volgens de bouwkundige overigens mogelijk. Het gaat om optrekkend vocht in een tussenmuur en in een muur tussen ons en de buren.

Kamers verbouwen

Van 2 kamers weer 3 kamers maken op de eerste etage: - verplaatsen tussenmuur - dichtmaken muur - frasen van gat tbv nieuwe deur - plaatsen kozijnen en afhangen deur - stuccen nieuwe wanden - prijs inclusief materiaal, exclusief deur.

Uitbreken tussenmuur (draagmuur) en plafonds vervangen

Muur (draagmuur) van 2 meter tussen keuken en woonkamer uitbreken en vervangen van de plafonds (wegens muizenoverlast) in de woonkamer en keuken + stucen beneden verdieping (met een vloeroppervlak van ongeveer 7 x 3,5 meter woonkamer plus keuken van 3 x 2 meter). Er is al een stuk uitgebroken met een betonnen latei erboven, we willen het gat groter maken.