Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garages maken onder nog te bouwen woningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garages maken onder nog te bouwen woningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garages maken onder nog te bouwen woningen

6 garages bouwen

Momentel heb ik 2g arages willen wij groter maken voor 6

Kelder onder de garage maken

Ik wil graag de mogelijkheden horen met betrekking tot de aanleg van een kelder onder de garage dan wel onder de oprij plaats voor de garage. De kelder zal ongeveer 3 bij 6 meter moeten gaan worden met een entree van uit de woning in de trapkast. De 2 onder 1 kap woning heeft geschakelde garages met de buren met enorm veel ruimte om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. De kelder mag casco worden opgeleverd en er zal een vergunning aangevraagd moeten worden.

Garages maken onder nog te bouwen woningen

Het gaat om een woning complex waar individuele garages gebouwd moeten worden van minimaal 6 meter lang en 6 meter breed. Het idee is een ondergronds ringsysteem om het gebied heen te creëren, zodat het makkelijk in en uitrijden is.

Garage vergroten

Momenteel staat er naast de woning een garage van 3 meter breed en 7 meter lang. Nu willen wij deze garage vergroten en daarmee breder maken. De lengte van 7 meter is goed alleen willen we hem 6 meter breed maken. Daarbij willen we een grote elektrische deur erin zetten van 5,5 meter breed. De bestaande buitenmuur aan de lange rechterkant willen we weghalen waardoor de ruimte ook echt 1 ruimte wordt en het geen 2 aparte garages worden. De hoogte van de schuur is nu 2,8 meter en zouden we graag willen verhogen naar 3 meter hoog. Het betreft een bouw enkelsteens.

Fundatie garages in de tuin bouwen

Wij willen 2 garages in onze tuin bouwen en daar moet een fundering voor komen. De een is 8 x 3 meter en de ander is 6 x 4 meter. Het gaat slechts om de fundering maken. Er hoeft niet geheid te worden, maar er moet wel een vorstrand rondom. De vloer wordt 15 cm dik en is dubbel gewapend. Afstorten van de 2. De tuin is goed bereikbaar.

Asbest dakplaten verwijderen en vervangen op een huizenblok

Ik wil graag een asbestsanering aanvragen voor de daken van een blok van 4 woningen met 2 garages uit bouwjaar 1980. Op de daken liggen eternit platen. Wij beschikken nog niet over een asbestinventarisatierapport. Er moet in totaal ongeveer 700 m² platen worden vervangen. We zoeken een totaal-oplossing. Daarmee bedoelen we niet alleen de sanering, maar ook direct het aanbrengen van nieuwe dakplaten. We willen de klus het liefst nog dit jaar laten verzorgen. Dit blok maakt onderdeel uit van 56 woningen hier in de wijk. We hebben getracht een collectief op te zetten voor de aanvraag, maar dat gaat moeizaam. Daarom laten we nu eerst ons eigen blok aanpakken. Mogelijk volgen anderen dan later. We maken graag een afspraak.

Opbouw maken op 2 garages

De buurman en ik spelen met de gedachte om een opbouw met schuin dak op de garage te laten plaatsen. Deze gezamenlijke garage is ongeveer 5,5 meter breed en 8 meter lang. Wat zijn hier nu de mogelijkheden en wat zou dit (om en nabij) gaan kosten?

Deurpost in een dragende muur maken

Ik wil graag een deurpost in een dragende muur, waarschijnlijk moet er ook een draagbalk geplaatst worden van ongeveer 1,20 cm breed. Het betreft een drive-in woning, uit de jaren 70. Wil vanuit de hal naar een bestaande gecreëerde badkamer de deur verwezenlijken, dit waren vroeger twee garages. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Bestaand balkon uitbereiden

Ik wil een groter balkon laten maken aan mijn appartement. Er is nu een kleintje, zodat er al een doorgang is, scheelt in de kosten en werk. en een aanwezige constructie die nuttig kan zijn voor een groter balkon. Er wordt gedacht aan balkon van breedte van ongeveer 3,7 meter, gelijk aan afstand tussen 2 betonkolommen/kamerbreedte, en diepte ongeveer 2,5 meter. Er zal een draagkabel/stang van uiteinde-balkon schuin naar boven/gevel, betonplafond,denk ik. Kolom naar begane grond is in ieder geval geen optie in verband met toegang van garages aldaar, bovenburen, 3, hebben ook nu een zelfde heel klein balkon en dus al deur, zijn ook zeer geïnteresseerd, dus dan 4 balkons boven elkaar. Gaarne daarmee rekening houden in offerte.

Puntdak op de garage maken

Het huidige platte dak moet worden vervangen door een puntdak met pannen. De garage is aan 2 kanten deels " ingesloten" door garages van de buren. Om het hemelwater af te kunnen voeren zal de garage waarschijnlijk een halve meter hoger moeten worden gemaakt. De afmetingen zijn ongeveer 6,5 bij 3,5 en 3,5 bij 2,6 meter. Het betreft een garage in een L vorm. Het is nog niet bekend of men hier een vergunning voor nodig heeft.