Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

4 garages bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 4 garages bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 4 garages bouwen

Garage laten bouwen

Ik heb net een nieuwe woning gekocht zonder garage, dit is wel onze wens ivm stalling auto en motoren (2x). en het liefst een klusruimte. Garage met puntdak zou wenselijk zijn. In de omgeving ook garages met puntdak. enige twijfel garage links dan wel rechts te plaatsen (foto bijgevoegd), tegen het huis, zitten wel twee kleine ramen aan de zijkant van de gevel.

Kelder in de achter in de tuin bouwen (storten of in kleine delen opbouwen)

Ik wil een kelder achter in de tuin aanleggen van 6 x 3 meter en 2,3 tot 2,5 meter hoog met trap toegang vanuit de tuin, voorkeur voor verzonken trap met toegang klep/deur naar de kelder. Vergunning zou aangevraagd moeten worden waarbij ik graag ondersteuning krijg. Electra in de kelder alsmede beperkt daglicht door middel van koekoek. Veel afwerking zal ik zelf doen, maar dit graag in overleg houden. Waterleidingen zijn misschien nodig, maar ik denk van niet. De tuin is 10 meter diep en hij moet achter in de tuin, er is geen achterom en er staan achter een aantal garages. De woning met bovenburen bestaat uit 4 woonlagen met puntdak/zolder. Eventuele prefab wanden dienen over de woning heen te gaan of klein genoeg te zijn om door de hal te kunnen. Ik denk dus aan een de opties: storten van een betonnen kelder door middel van skelet bouw, of opbouwen met delen die via de hal kunnen. Hoor graag wat de mogelijkheden en kosten raming zou zijn.

4 garages bouwen

Een van mij klanten overweegt achter op een perceel van 17,5 meter breed, 4 garages naast elkaar te bouwen voor de verhuur. De garages moeten gemetselde buitenkanten hebben, en moeten casco opgeleverd worden met alleen elektra en een fundering. Ik weet niet zeker wat de maten zijn, en of hier een vergunning voor nodig is. Welke maatvoering, uitvoering adviseren jullie en wat zijn de kosten hiervoor? Reactie graag per mail.

Ondergrondse garage

Ben opzoek naar een garage die half onder de grond komt met daarbovenop een twee onder een kap woning, inclusief elektra, fundering etc. Het geheel moet nog gebouwd worden. De afmeting van het gehele is 15 mtr breed en 23 mtr lang. Wat zou het kosten om twee garages naast elkaar half onder de grond te bouwen met een afmeting van ca. 7 x 23 per garage, dus totale breedte van 15 x 23.

Garages en bedrijfsgebouw bouwen

We willen op een stuk grond van 60 x 16 meter bouwen. Tenminste 16 garages van 3 x 5,50 of 3 x 7,00 meter en aansluitend aan de laatste garage een bedrijfsgebouw van 12 x 16 meter. Hoogte garages ca 2,50 meter, Hoogte bedrijfsgebouw 3,30 meter. Ook dient de fundering geplaatst te worden. De nutsvoorzieningen zijn voor een deel al aanwezig. Er is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig, en casco of complete oplevering is nog even in overleg.

Bouwen/plaatsen garage

Ik ben op zoek naar een aannemer die 2 garages kan bouwen van 4 bij 8 meter voor een dijkwoning. Dit moet inclusief grondwerk zijn. De garages mogen prefab zijn en de afwerking mag casco zijn. Ik wil dat iemand alles voor ons regelt.

6 garages bouwen

Momentel heb ik 2g arages willen wij groter maken voor 6

Garages maken onder nog te bouwen woningen

Het gaat om een woning complex waar individuele garages gebouwd moeten worden van minimaal 6 meter lang en 6 meter breed. Het idee is een ondergronds ringsysteem om het gebied heen te creëren, zodat het makkelijk in en uitrijden is.

Fundatie garages in de tuin bouwen

Wij willen 2 garages in onze tuin bouwen en daar moet een fundering voor komen. De een is 8 x 3 meter en de ander is 6 x 4 meter. Het gaat slechts om de fundering maken. Er hoeft niet geheid te worden, maar er moet wel een vorstrand rondom. De vloer wordt 15 cm dik en is dubbel gewapend. Afstorten van de 2. De tuin is goed bereikbaar.

Fundering maken voor garages

Wij gaan 4 garages bouwen en daarvoor is nodig ongeveer 85 m2 betonnen vloer. Ik kan eventueel tekeningen sturen en een foto van de huidige situatie.