Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garages en bedrijfsgebouw bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garages en bedrijfsgebouw bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garages en bedrijfsgebouw bouwen

Garages en bedrijfsgebouw bouwen

We willen op een stuk grond van 60 x 16 meter bouwen. Tenminste 16 garages van 3 x 5,50 of 3 x 7,00 meter en aansluitend aan de laatste garage een bedrijfsgebouw van 12 x 16 meter. Hoogte garages ca 2,50 meter, Hoogte bedrijfsgebouw 3,30 meter. Ook dient de fundering geplaatst te worden. De nutsvoorzieningen zijn voor een deel al aanwezig. Er is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig, en casco of complete oplevering is nog even in overleg.