Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garage onderkelderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garage onderkelderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garage onderkelderen

Garage onderkelderen

Voor een garage ben ik geïnteresseerd in een ruwe kostenindicatie voor het onderkelderen ervan. De garage is ongeveer 6 bij 3, gebouwd met een halfsteense muur. De vloer kan verwijderd worden. Een gemeltselde kelder heeft de voorkeur i.v.m. kosten. Ook een indicatie voor aanschaf en plaatsen van een (houten) looptrap is gewenst.

Een woning onderkelderen

We gaan verhuizen naar een vrijstaand huis en zitten er aan te denken om een kelder te laten bouwen. Dit zou onder de garage kunnen of in de tuin. Idealiter willen we de kelder van binnenuit kunnen bereiken (in de bijkeuken/ garage de deur, onder de tuin de kelder?) wat zou hier het voordeligste kunnen zijn voor een kelder van 10 tot 20 m2 met een doorloophoogte van +-200 cm.

Nieuwbouwwoning onderkelderen

Graag laat ik mijn nog te bouwen nieuwbouwwoning geheel onder kelderen. De diepte komt op ongeveer 2.85 mtr, de kavel ligt ongeveer 1.50 mtr hoger dan de waterstand van de wijk er naast. Doel is om een deel van de kelder te gebruiken als garage, een deel om apparatuur neer te zetten en een deel als opbergruimte. Ik weet niet of er vergunning nodig is. Of er een fundering moet komen weet ik ook niet. Graag een complete oplevering.

Garage onderkelderen

Ik wil mijn (nog te bouwen) garage laten onderkelderen. Het betreft zandgrond en het grondwater ligt op op 3 meter. Het zou gaan om een kelder van ongeveer 50 vierkante meter (maximaal 6 x 8 meter). Je kan er makkelijk bij komen met niet al te groot materiaal. Na de bouwvak gaat er gestart worden met de bouw van de garage ,dus zaak dat de aanleg van de kelder voor deze tijd wordt gerealiseerd.

Garage onderkelderen

Een kelder van ongeveer 5.50 meter x 2.50 meter x 2.20 meter onder mijn garage bouwen. Het betreft een garage van 7 meter x 3 meter die op zand gebouwd is (op staal heet dat volgens mij?). Er is nog geen vergunning en nog geen tekeningen. Klant is nog in een oriënterende fase. Graag advies wat mogelijk is.

Kelder en garage bouwen

Wij zijn voornemens om een nieuwbouw woning aan te kopen bij de Houkepport in Sneek. Omdat het projectbouw betreft wil de aannemer niet meewerken aan het onderkelderen van de woning. We willen nu graag de mogelijkheden onderzoeken om een prefabkelder in de tuin te plaatsen. Graag vernemen wij de kosten van verschillende formaten. Naast onze woning willen we een garage te laten bouwen zodat je vanuit deze garage in de kelder kunt komen. Hij hoeft niet geïsoleerd te worden, een enkelsteens gemetselde garage. De fundering voor de garage neemt de aannemer eventueel mee. Afmeting garage +/- 7,5 x 4 meter. Mocht er meer informatie benodigd zijn, of telefonisch contact dan hoor ik dat graag!

Garage laten onderkelderen

Wij hebben een vrijstaande woning met aangebouwde garage. Wij hebben de wens om onder onze garage een kelder te laten maken. De ruimte is ongeveer 8 x 5 meter en er zit nu een kruipruimte van circa 50 cm diep. Het huis is gefundeerd met heipalen, het bouwjaar is 2002. Wij ontvangen graag een prijsindicatie.

Woning onderkelderen

Het zou gaan om het onderkelderen van een tussen woning op staal gefundeerd. Het grondwater staat laag, op 4 meter. De totale oppervlakte van de ruimte is 45 m2. Tevens moet de voortuin afgegraven worden om zo een inrit naar de kelder te verschaffen, de kelder moet als garage te gebruiken zijn. Er zijn nog geen tekeningen of onderzoeken uitgevoerd.

betreft uitbreiding nieuwbouw woning: - ...

betreft uitbreiding nieuwbouw woning: - voorzijde woning: carport van ca. 20 m2 - achterzijde woning: - isoleren buitenmuur garage - verlenging garage met ca. 2-3 mtr - aanbouw achter bijkeuken ca. 8 m2 - in achtergevel woonkamer vervangen deur door metselwerk + raam Totale uitbouw onderkelderen en indien mogelijk onder terras ook onderkelderen. Aanvang werkzaamheden: juni/juli (evt. uit te stellen tot september)