Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garage bij nieuwbouw huis maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garage bij nieuwbouw huis maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garage bij nieuwbouw huis maken

Woning, garage en schuur slopen

Wij gaan een nieuwbouw huis realiseren op de plek van onze bestaande woning. De aannemer heeft een aanvraag omgevingsvergunning en bestektekening al ingediend bij de gemeente. Wij willen de bestaande woning in april/mei 2018 laten slopen. De afmeting van de woning zijn ongeveer 9 x 13 meter plus een garage van ongeveer 35 m2. Het gaat om een gemetselde bungalow met een pannendak. Daarnaast is er ook een houten schuur met betonnen vloer, afmeting ongeveer 3 x 2 meter, te slopen. Nadat alles gesloopt is dient het puin te worden afgevoerd.

Nieuwbouw vrijstaande woning met grote garage

Wij hebben interesse in de bouwkavel en hebben daarop een optie. Nu zijn we aan het berekenen of het financieel haalbaar is om daarop een casco vrijstaande woning met garage te laten bouwen in traditionele bouw. We willen hiervoor graag uw prijsindicatie ontvangen. In de bijlagen staat een voorbeeldhuis zoals we op internet hebben samengesteld. Zo zouden we het ongeveer willen hebben. Wilt u de volgende punten in de berekening meenemen. - Casco opleveren. - woonhuis 8,5 x 11 meter - Garage breedte 5,5 meter buitenmaat - Plafondhoogte garage min. 2,8 meter - Kunststof kozijnen - Kunststof overstek en goten - Binnenmaat zolder het liefst min. 2,2 meter - Volgens sonderingen ongeveer 9 m heipalen - Graag met hoogglans dakpannen mits het de prijs niet te veel verhoogd. Als u ideeën hebt, wat prijstechnisch interessant is hoor ik dat graag. Kunt u ook aangeven wanneer u zou kunnen beginnen, wat de bouwtijd is en hoe en wanneer er moet worden betaald. Mail even dan stuur ik nog meer gegevens. Als u nog meer informatie nodig hebt hoor ik het graag.

Uitbouw verlengen, badkamer en toilet renoveren

Graag wil ik met u de mogelijkheden bespreken om de huidige aanbouw, aangebouwd bij nieuwbouw 1988, te verlengen om op die manier de woonkamer te vergroten. Het betreft een hoekwoning waar nu al een aanbouw/zijkamer + garage reeds aanwezig is. Door de achtergevel van de uitbouw te verplaatsen naar de achter gevel van de woonkamer, ongeveer 3 meter, willen we de leefruimte in de woonkamer vergroten. Daarnaast willen we de badkamer op de 1e verdieping en het toilet op de begane grond renoveren. De badkamer en het toilet zijn 30 jaar oud en wij willen graag de mogelijkheden bespreken. We zijn heel nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wat dit dan gaat kosten.

Garage laten bouwen

Graag een offerte voor een nieuwbouw garage. Het project mag ergens in het voorjaar van start gaan.

Nieuw te bouwen garage

Ik zou graag een vrijblijvend offerte ontvangen voor het laten bouwen van een garage. Wij zijn bezig met een nieuwbouw-project in Swalmen en wil daar een garage naast de woning laten plaatsen. De afmeting van de garage ± 8 meter lengte 3 meter breed en hoogte ca 2,5. Plat dak. 1 raam en 1 deur aan de achterzijde garage, 3 stroompunten, muren en vloeren afgewerkt en geïsoleerd. Er is geen fundering aanwezig.

Garage bouwen

Het betreft het plaatsen van een gemetselde nieuwbouw garage. De afmetingen zijn ongeveer 4.30 meter breed en 8.50 meter lang. De garage dient te worden voorzien van een garagedeur, 2 loopdeuren en 2 ramen. Graag ontvang ik een offerte voor een garage met een plat dak en één met zadeldak. Te gebruiken buitensteen betreft type oud rieme m50 van wienerberger. Voor zo ver wij weten mag de garage vergunningsvrij geplaatst worden.

Geheel huis verwijderen

Een geheel huis verwijderen. Het huis is 359 m2 bestaand uit 3 woonlagen. Gebouwd in de jaren zestig. Met veel herbruikbare onderdelen, denk aan 13 dakkapellen van kunststof en dubbel glas. Koperen dakgoten (12 meter) en pijpen, stalen dakconstructie, delen van de aanbouw, delen van de garage, zonneschermen, dakpannen, et cetera. De aansluitingen voor gas, water en elektra moeten bewaard blijven, want er zal later nieuwbouw op gezet worden. Fundering ook slopen, daar komt een nieuwe fundering voor terug. De bruikbare onderdelen wil ik tegen een vergoeding aan u overdoen. Uitvoering rond eind van het jaar of in het nieuwe jaar. Ik kan er wat foto's van sturen.

Fundering voor een huis maken

Het betreft nieuwbouw in Amstelveen. 200 m2 garage op een diepte van 1 meter onder het maaiveld en daar op een huis. Het huis heeft ook een oppervlakte van 200 m2 per verdieping. Wat zou het kosten om de garage te laten graven. Er zijn nog geen tekeningen gemaakt. Ik ben al geholpen met een globale prijs/indicatie.

Volledig slopen en afvoeren van een vrijstaande woning

Wij hebben een vrijstaande woning uit bouwjaar 1955 gekocht, die wij volledig willen laten slopen inclusief de fundering, een kleine kas en een kleine houten overkapping in de tuin. Na de sloop moet het perceel geschikt zijn voor nieuwbouw. De woning is asbestvrij, er is een asbestinventarisatierapport aanwezig. De geplande sloopdatum is begin september 2017. De inhoud van de woning is ongeveer 761 m³, de woonoppervlakte 172 m² (NEN 2580) en de overige inpandige ruimte(n) 32 m². De garage meet 18 m².

Kelder en garage bouwen

Wij zijn voornemens om een nieuwbouw woning aan te kopen bij de Houkepport in Sneek. Omdat het projectbouw betreft wil de aannemer niet meewerken aan het onderkelderen van de woning. We willen nu graag de mogelijkheden onderzoeken om een prefabkelder in de tuin te plaatsen. Graag vernemen wij de kosten van verschillende formaten. Naast onze woning willen we een garage te laten bouwen zodat je vanuit deze garage in de kelder kunt komen. Hij hoeft niet geïsoleerd te worden, een enkelsteens gemetselde garage. De fundering voor de garage neemt de aannemer eventueel mee. Afmeting garage +/- 7,5 x 4 meter. Mocht er meer informatie benodigd zijn, of telefonisch contact dan hoor ik dat graag!