Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garage met kelder bouwen en opbouw op woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garage met kelder bouwen en opbouw op woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garage met kelder bouwen en opbouw op woning

Kelder plus stenen garage

Ik wil graag vragen wat het ongeveer gaat kosten om in me tuin een stenen garage plus kelder te laten bouwen de maten zijn ongeveer 260cm breed 600cm lang kelder mag kleiner zijn

Garage onder het huis realiseren

Ik heb een nieuwe woning gekocht maar zou graag een grotere garage willen. Nu las ik jullie suggestie een kelder onder je huis te kunnen laten maken. Mijn idee zou dan zijn om onder het huis in plaats van een kelder een grote garage te bouwen. De garage zou ongeveer 800 bij 500 cm groot moeten zijn.

Kelder- met opbouw t.b.v. uitbreiding woning aan 1 zijde

Bestaande (losstaande) garage plat gooien, in het vrijgekomen grondstuk een prefab-kelder plaatsen met daarop een verdieping aansluitend aan de begane grond van de woning t.b.v. uitbreiding (nieuwe keuken). De binnen-afmetingen moeten 3,6 meter x bij 6 meter worden.

Garage onderkelderen

Voor een garage ben ik geïnteresseerd in een ruwe kostenindicatie voor het onderkelderen ervan. De garage is ongeveer 6 bij 3, gebouwd met een halfsteense muur. De vloer kan verwijderd worden. Een gemeltselde kelder heeft de voorkeur i.v.m. kosten. Ook een indicatie voor aanschaf en plaatsen van een (houten) looptrap is gewenst.

Fundering inc kelder bouwen

Fundering inc. kelderbouw in Amsterdam voor een nieuwbouwwoning van ca 200m2 en kelder 75m2. Wij zijn bezig met de vergunningaanvraag. Wij willen een casco oplevering hebben, de installaties doen wij elders. De kelder komt alleen onder de woning, het doel is om een berging en een garage te creëren. Wij kunnen u de tekeningen toe mailen. Rond juli/ augustus/ september zouden wij willen beginnen, het ligt eraan wanneer wij de vergunning hebben.

Kelder onder drive-in woning

Graag wil ik een kelder onder mn bestaande DRIVE-IN woning realiseren en ontvang graag een kostenindicatie en meer informatie over de mogelijkheden. Mijn huis is een zgn 'drive-in' woning. De begane grond bestaat uit entree/hal en 'garage'/met studio.. de woonkamer/keuken bevindt zich op een verdieping hoger met een balkon eraan vast. Ik wil graag de kelder onder de volledige lengte van woning, (ongeveer 45 m2). Indien u meer informatie wenst dan hoor ik het graag. Alvast bedankt voor uw reactie..

Kelder onder garage

Kelder onder bestaande garage van 3x6m. Garagevloer is grond met stoeptegels, dus geen vloer om uit te breken. Garage en woning is onderheid. Bouwjaar 1983. Kelder wordt hobbyruimte, dus elektra, geisoleerd etc. Toegang zal via een te maken sparing/trapgat in de betonnen vloer vd huidige woning gaan, trap naar beneden, die uitkomt in de zijkant van de kelder. Kelderdak wordt nieuwe garagevloer.

Kelder bouwen

We hebben recent een woning gekocht die wij in de loop van 2020 betrekken. We hebben het plan opgevat om in deze bestaande woning een kelder of een souterrain te laten bouwen. In verband met de aanvraag van de hypoptheekfinanciering voor het bouwdepot hebben we op korte termijn een onderbouwde, maar wel globale inschatting nodig van de kosten van deze verbouwing. Het is een split-level tussenwoning, waarbij er achter de inpandige garage ruimte is (nu nog kruipruimte) om een kelder te plaatsen. De garage bevindt zich dus ook onder de woning. In de buurt zijn meer bewoners die een kelder hebben laten bouwen. Wij willen een ruimte creëren van 6m x 4m met een hoogte van 2,25 meter. Voor zover nu bekend zijn er geen bouwtekeningen van de woning beschikbaar. De woning stamt uit 1973 en volgens de huidige bewoner is de kruipruimte en fundering van de woning al voorbereid voor het inbouwen van een kelder. Kunt u op basis van deze informatie een globale inschatting maken van de prijs van een dergelijke verbouwing (het komt in dit stadium nog niet aan op 5000 euro). Of moet u ter plaatse een kijkje nemen? De huidige bewoner heb ik hierover al geïnformeerd en staat welwillend tegenover het bezoek door een aannemer. Kunt u in de prijsopgaaf het verschil aanbrengen tussen casco-bouw en volledige bouw. Onder casco versta ik dan, naast water en winddicht wel dat buitenramen, leidingwerk, aansluitingen, elektra en freeswerk voor leidingen al wel is gebeurd. Maar het plaatsen van wandjes, kozijnen nog door mijzelf kan worden afgemaakt. Ik overweeg om het afmaken zelf te doen, maar dat is afhankelijk van de kosten. De taxateur voor de financiering heeft in ieder geval een indicatie nodig voor het bepalen van de hoogte van het bouwdepot.

Kelder onder bestaande woning of tuin

Wat zijn globaal de kosten van 1: ruimte bouwen onder huis circa 600 x 500 x 270 cm. Dezelfde ruimte maar dan in de tuin, bereikbaar via de garage.

Kelder onder garage van een bestaande woning

Wij hebben een huis gekocht en wij zouden graag een kelder maken onder de garage. De afmeting zou ongeveer 3,5 x 6,15 meter worden. Doel van de kelder is voornamelijk opslag, mogelijk dat we ook een kamertje zouden willen maken. Vergunning is nog niet aangevraagd en tekeningen hebben we ook nog niet. We zijn ons echt nog aan het oriënteren. We willen elektra en ook de afwerking graag. Er is een pad langs het huis aar de garage. Via achter is het lastiger bereikbaar, maar via voren is dat goed te doen. Kunt u aangeven wat de kosten hiervan zouden zijn? Juli krijgen we de sleutel, vanaf dan zou er begonnen kunnen worden.