Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garage onder het huis realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garage onder het huis realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garage onder het huis realiseren

Bouw van losse garage

We willen graag onze huidige losstaande houten garage laten vervangen door een stenen garage met fundering. De huidige garage laten wij zelf weghalen en afvoeren. Wij denken aan 4,00 meter breed en 6,00 meter lang. We willen de garage graag in dezelfde stijl als onze woning. De steensoort die voor het huis zijn gebruikt, zijn Accentsteen LT-060, Gevelsteen NT-045.

Huis sleutelklaar laten bouwen

We hebben een stuk grond in Blauwestad Groningen en willen een vrijstaand huis laten bouwen voor €150000-€200000 sleutelklaar (gasloos, zadeldak & bijkeuken of garage) Vookeur voor hoogbouw, maar ook geïnteresseerd in andere opties. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden.

Uitbouw aan achterzijde huis

Wij willen een aanbouw laten plaatsen aan de achterzijde van het huis van +/-4,5 bij 5 meter, i.p.v. de huidige serre. Deze komt dan gelijk met de achterzijde van de garage en de aanbouw van de buren, voor het nieuwe kozijn zou ik graag zo veel mogelijk glas hr++ hebben met 2 openslaande deuren de huidige achter gevel zou ik ook graag laten slopen zodat het een geheel word, de huidige keuken en serre sloop ik voor die tijd in eigen beheer.

Garage aanbouwen

Ik wil een garage laten bouwen tegen de zijgevel van ons huis 6,5 meter lang en 3,5 meter breed 2,8 meter hoog met een plat dak. De garage moet casco opgeleverd worden, en hoeft geen fundering te hebben.

Garage laten bouwen

Ik heb net een nieuwe woning gekocht zonder garage, dit is wel onze wens ivm stalling auto en motoren (2x). en het liefst een klusruimte. Garage met puntdak zou wenselijk zijn. In de omgeving ook garages met puntdak. enige twijfel garage links dan wel rechts te plaatsen (foto bijgevoegd), tegen het huis, zitten wel twee kleine ramen aan de zijkant van de gevel.

Garage laten bouwen

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Leersum. Dat huis wordt momenteel gebouwd. Naast dat huis willen we een garage laten bouwen. Prefab mag. De maten zijn lang 6 m, breed 3,5 m en hoog 3,25 m. Voorzien van sectionaal deur aan voorzijde en aan rechter zijmuur een loopdeur van 2 m x 1 m op ca 3m van de voorzijde. Plat dak met afwatering naar regenafwateringssysteem.

Garage bouwen

Ik wil een gemetselde garage laten bouwen naast het huis van 18 m2. Lengte: 6 m en breedte 3 m. De garage moet compleet opgeleverd worden met een fundering. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Ik ontvang graag een offerte.

Garage aanbouwen

Graag zouden wij een garage willen laten bouwen die aanhef huis grenst. De garage zelf zou 6 x 4 moeten worden en even hoog en geïsoleerd als onze standaard uitbouw vanuit de bouw. Ons huis is een nieuwbouw uit 2016. Compleet/casco is in overleg. Er moeten wel elektra aansluitingen in komen, en een fundering. De buitenkant moet gemetseld zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Aanbouw achterzijde, verbinding met bestaande garage

Wij willen graag de bestaande garage achter de woning verbinden door middel van een aanbouw met opbouw. De bestaande garage is 9 meter breed, en 5 meter diep. De te bouwen ruimte tussen de garage en het huis is ook 9 meter breed en 5 meter diep. Op dit stuk moet een bovenverdieping komen, die boven verbonden wordt met het huis. De garage moet ook aangepast worden met twee doorgangen naar de nieuwe aanbouw. Elektra moet over het geheel worden aangelegd, net als vloerverwarming, water. Stucwerk optioneel. Een extra aparte offerte waarbij slechts een laag van de aanbouw wordt berekend, zou fijn zijn om te vergelijken.

Garage onder het huis realiseren

Ik heb een nieuwe woning gekocht maar zou graag een grotere garage willen. Nu las ik jullie suggestie een kelder onder je huis te kunnen laten maken. Mijn idee zou dan zijn om onder het huis in plaats van een kelder een grote garage te bouwen. De garage zou ongeveer 800 bij 500 cm groot moeten zijn.