Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garage bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garage bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garage bouwen

Stenen opbouw op garage laten bouwen

We willen graag een stenen opbouw boven de garage met een plat dak laten bouwen. Afmeting die erbij komt is 3 × 3 meter. Raam zorgen we zelf voor en ook de plaatsing ervan. Wij zijn nu nog aan het sparen en willen graag weten wat de prijs hiervan is.

Betonvloer in de garage laten storten

Ik laat een garage bouwen van 7,5 x 4 meter. Daar wil ik graag een betonnen vloer in laten storten.

Uitbouw aan zijkant woning

Wij willen graag weten wat de richtprijs is van een uitbouw aan de zijkant van onze woning. Hier is ruimte om eventueel een garage te bouwen maar wij willen dit dan bij ons huis betrekken. Het zou dan gaan om een afmeting van 3 meter breed en 5 meter diep. Er komen dan alleen maar ramen aan de voor en achterzijde. De wanden en plafond dienen te worden gestuukt en een houten vloer gelegd. Ook de elektra dient te worden doorgetrokken. De zijgevel zal moeten worden verwijderd en opgevangen met een steunbalk. Tevens willen wij het prijsverschil weten als het om een afmeting van 2 x 5 meter gaat? Het is nog onbekend of er een vergunning aangevraagd dient te worden.

Opbouw op garage bouwen

Wij willen graag weten wat de kosten zullen zijn van een opbouw op de garage om zo de woning te vergroten. Er moeten dan twee slaapkamers gerealiseerd worden. De bestaande groter gemaakt en een nieuwe, waar tussen nog een toilet geplaatst moet worden. De woning zijn wij nu aan het kopen. De afmetingen van de opbouw zijn 2. 87 x 10. 56. Er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden, omdat meerdere deze opbouw al geplaatst hebben. Graag ontvangen wij een offerte wat dit ongeveer zou kunnen gaan kosten. Samengevat. Een opbouw recht toe recht aan boven op de garage. Deze hebben meerder mensen al laten plaatsen. Van een bestaande kamer een grotere kamer maken en een nieuwe kamer in de opbouw. Tussen de kamers moet aan het einde van een gangetje een toilet komen. Hoop dat ik nu genoeg informatie gegeven heb en jullie bij een offerte kunnen geven wat dit ongeveer zou gaan kosten.

Garage bouwen

Het betreft het plaatsen van een gemetselde nieuwbouw garage. De afmetingen zijn ongeveer 4.30 meter breed en 8.50 meter lang. De garage dient te worden voorzien van een garagedeur, 2 loopdeuren en 2 ramen. Graag ontvang ik een offerte voor een garage met een plat dak en één met zadeldak. Te gebruiken buitensteen betreft type oud rieme m50 van wienerberger. Voor zo ver wij weten mag de garage vergunningsvrij geplaatst worden.

Dakopbouw realiseren

Wij overwegen in de toekomst ons huis uit te bouwen op de eerste verdieping door middel van een uitbouw op de aangebouwde garage en keuken of door een verdieping boven de zolder te bouwen. Voorlopig is dat nog niet aan de orde, dus ik vraag niet om een offerte, mijn vraag is vooral of die laatste optie wel mogelijk is. Ons huis is namelijk niet symmetrisch en heeft aan de voorkant een schuine kant op de eerste verdieping en zolder, en aan de achterkant alleen bij de zolder. We hebben een 2 onder een kap woning. Het liefst zou ik van de huidige zolder wen volledige verdieping maken en daarboven een bergzolder met schuine kanten. Verwacht u dat dit qua constructie mogelijk is? Ik begrijp dat het absoluut niet mogelijk is om daar een prijsindicatie van te geven, maar als ik verwacht dat zoiets tussen de 50.000 en 100.000 euro kost, heb ik dan een realistische verwachting?

Bijgebouwen en garage woonklaar maken

We zijn aan het overwegen om net over de Duitse grens (Limburg) de bijgebouwen van een huis inclusief de garage, (gedeeltelijk) af te breken en opnieuw op te bouwen zodat het woonhuis kan worden. Afhankelijk van de kosten hiervoor willen we het huis wel of niet kopen.

Aanbouw bouwen en garage verbouwen

Muur achtergevel (7 meter) huis moet worden doorgebroken. De uitbouw verbindt het huis met de reeds bestaande stenen dubbele garage. Van de ene helft van de garage wordt een gastenslaapkamer met hele kleine badkamer gemaakt. De uitbouw van 11 x 4.80 meter (deels naar de zijkant van het huis om bij de garage aan te sluiten) krijgt over de volledige breedte ramen (glas in staal). Daarnaast moet er een lichtstraat komen over de volledige breedte van de uitbouw boven de keuken/eettafel (circa 7 meter). De oude keuken wordt weggehaald. De vloer van de bestaande begane grond en de vloer van de uitbouw worden samen voorzien van een gietvloer.

Tussendeur van de gang naar garage maken

Ik zou graag een offerte willen om een deur in te laten bouwen tussen de garage en het huis. We hebben een garage aan ons huis vast en willen graag een deur die uitkomt in de garage zodat we binnendoor naar de garage kunnen in plaats van buitenom. Het afval wordt door de vakman weggegooid en de werkplek is goed bereikbaar.

Bijgebouw op heipalen bouwen

Graag zou ik aan de zijkant van het huis een aanbouw laten realiseren. Voor de fundering zijn 4 heipalen nodig. Het huis staat op 9 meter heipalen. De aanbouw dient geïsoleerd te zijn en voorzien te worden van vloerverwarming, een raam en deur aan de voorzijde. Aan de achterkant dient er een groot kozijn in te zitten met een draaikiepraam en een openslaande deur. Verder dient er aan de voorzijde een ontvangstruimte aanwezig te zijn en toiletruimte. Het bijgebouw komt tussen de woning en de garage van de buren. De totale lengte zal 7 meter zijn en de breedte 3.10 meter en mag vergunningsvrij geplaatst worden.