Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garage aanbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garage aanbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garage aanbouwen

Nieuwe garage bouwen

Stenen Garage van 7m×7m aanbouwen tegen schuur zie foto. Graag 2 elektrische kantel deuren met 4 afstandsbedieningen.

Garage aanbouwen

Garage aanbouwen van 10. 3 x 3. 5 meter

Garage met puntdak bouwen aan een hoekwoning

Wij willen aan de zijgevel van onze hoekwoning graag een casco gemetselde garage met een puntdak laten aanbouwen van ongeveer 8 x 4 meter. Ik wil op de verdieping boven de garage een slaapkamer realiseren en daarom de gevels 1 meter laten doorlopen boven de begane grond. In het garagedak wil ik 2 dakramen. Er moet hier geheid worden. Op dit moment staat er een schuur, die zal ik zelf slopen. Ik wil een afspraak maken met een aannemer om de klus hier te bespreken. In de schuur ligt een betonnen vloer op zand en ik wil even weten of ik die er ook helemaal uit moet halen. Ik wil de garage goed laten isoleren. De binnenafwerking verzorg ik zelf. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Aanbouwen en uitbouwen

Huis 1960, huidige garage in de tuin afbreken. Ik wil graag een uitbouw: begane grond 6 x 4 meter uitbouw, 1ste verdieping uitbouw 6 x 2 meter en langs uitbouw/huis garage bouwen van 6 x 3 meter. Offerte mag mag zowel ruwbouw als afgewerkt zijn. Maar voorkeur voor ruwbouw. Eind dit jaar ontvang ik de sleutel, maar ik kan eerder ook de woning met u doorlopen.

Garage aanbouwen

Garage van 7 x 5 meter hoogte 3,3 meter. Geïsoleerd. Openslaande deuren voor en achter. Geen ramen. Plat dak met Epdm.

Garage aanbouwen

Ik heb zo'n 3 meter grond naast mijn woning en zou hier graag een geïsoleerde garage van 3 × 6 meter aan willen bouwen. Het liefst met een schuin dak tegen het huis op, zodat er een vliering gemaakt kan worden. Verders wil ik er graag 230 Volt aansluitingen willen en een kleine radiator om de vorst tegen te houden. De vergunning is nog niet aangevraagd. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken met de vakman.

Kelder achter de woning bouwen

Ik wil graag zelf een uitbouw aan de achterzijde van de woning maken. Wij hebben een lange garage, daar willen we de aanbouw aanbouwen en hieronder wil ik graag een kelder. De garage is ongeveer 15 meter lang en 5 meter breed. De garage heeft een spits dak. We willen een aanbouw van 3 meter diep en 13 meter lang en daaronder willen we graag een kelder laten bouwen. Betreft de ruwbouw van de kelder. Wij hebben geen vergunning nodig.

Uitbouw aan de zijkant aanbouwen

Wij zouden graag uit willen bouwen aan de zijde van de woning met garage en eventueel een bovenverdieping. Met de maten 3. 5 hij 7.5

2e garage en tuinhuis aanbouwen

Wij hebben een fundering op staal nodig voor een aanbouw. Het betreft een tweede garage en een tuinhuis. Ik kan u de tekening, zoals vergunning akkoord is gegeven mailen. Graag verneem ik van u, wat de kosten zijn.

Serre aanbouwen en dak veranderen

We willen een serre aanbouwen aan de achterzijde van de woning. De serre heeft zal 5 meter breed en 4 meter diep zijn (buitenzijde gelijk aan garage), met een schuin dak oplopend tot de dakgoot (ter hoogte van de verdiepingsvloer van de 2e verdieping). Daarnaast moet de achtergevel uitgebroken worden (en een latei geplaatst) bij de woonkamer en naastgelegen keuken, om daarmee toegang te verschaffen tot de serre. De fundering voor de aanbouw moet nog gemaakt worden. We zitten nog in de ontwerpfase; er is nog geen tekening of berekening gemaakt. In aanvulling hierop willen we graag het platte dak op de garage vervangen door een pannendak, wat in lijn loopt met de serre, en naadloos aansluit op het schuine dak van het huis. Deze laatste aanpassing kunnen we waarschijnlijk ook zelf uitvoeren, maar hebben een kostenindicatie voor de volledige verbouwing nodig voor de hypotheekaanvraag.