Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Funderingsherstel bij woningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: funderingsherstel bij woningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: funderingsherstel bij woningen

Funderingsherstel bij woningen

Helaas is bij onze woning en de woningen van onze buren een ernstige vorm van paalrot ontdekt door te laag grondwaterpeil. Wij hebben hiervoor een onafhankelijk funderingsonderzoek bureau ingeschakeld en zij hebben dit geconcludeerd. Het gaat om een rij woningen (8 stuks) van omstreeks 1900 bouwjaar, Rotterdam Noord, locatie Bergweg. Dit onderzoek leverde op code oranje op. advies: herstel binnen 5 jaar om verdere schade te voorkomen. Graag vraag ik een grove schatting van de kosten zodat we eea in een bewonersvergadering kunnen bespreken.

Funderingsherstel bij een dubbel woonhuis

Wij willen graag offertes beschikbaar hebben voor funderingsherstel zodat wij ons alvast erin kunnen verdiepen. Ons huis staat te koop dus offertes zullen eventueel doorgegeven worden aan de toekomstige kopers mocht het huis, nog niet gefundeerd te hoeven worden in de tussentijd. Het gaat om een 2-onder-1 kapwoning. De offerte moet dus voor beide woningen zijn. De woningen zijn samen wat verzakt, ons huis wordt meegetrokken. Onze woning is 5.67 x 7.13 meter.

Betonvloeren verwijderen

Voor een funderingsherstel project zoek ik een bedrijf dat 3 betonvloeren in 3 naast elkaar gelegen woningen kan verwijderen. De vloeren zijn 150 mm dik en het gaat om 72 m2 per vloer. De woningen staan in Rotterdam.

Verzakkende funderingen laten herstellen

Ik woon in een vrijstaande woning van 50 m² oppervlak uit bouwjaar 1929. Toen ik de woning 10 jaar geleden kocht is er door Vereniging Eigen Huis een bouwtechnische keuring verzorgd en is ook de fundering bekeken, omdat hier in deze buurt de woningen kunnen verzakken. Er zitten vermoedelijk betonnen palen onder de woning. Er werden geen aanwijzingen gevonden voor problemen in de toekomst. Nu is er achter ons een nieuwe wijk gebouwd, waarbij veel heiwerk is verricht. Zowel bij mijn woning als bij 2 van mijn buren is de woning gaan verzakken. Het zijn vrijstaande woningen met een kleine smalle steeg ertussen. Volgens de gemeente zitten we in groep/categorie 3 met deze verzakking. We laten hier graag even naar kijken door een aannemer die ervaring heeft met inpandig funderingsherstel. We ontvangen graag advies en een plan van aanpak met een offerte.

Funderingsherstel

Het buurhuis is onderheid en deze woning is niet onderheid. De woningscheidende wand is gezamenlijk, wat de oorzaak is. Het constructief rapport is in handen van Sinke Kampen en op te vragen. Om het probleem op te lossen zouden beide woningen verticaal van elkaar losgezaagd moeten worden. Vervolgens zou nr 33 een zelfstandige scheidingsmuur moeten krijgen die niet verankerd is aan het buurhuis. De betonnen vloer zal tevens vervangen moeten worden, het penant aan de voorzijde moet op een deugdelijke manier vervangen worden, aangezien het een beschermd stadsgezicht is.

Funderingsherstel bij woningblok uitvoeren

Funderingsherstel voor een blok van 4 woningen door middel van tafelmethode of vijzelpaalmethode. Het is Rotterdamse fundatie. We weten niet precies wat het probleem is, maar er moet dringend wat gebeuren, dwangbevel van de gemeente. Bouwjaar van de woningen is 1931. Diverse foto's en documenten bijgevoegd.