Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Funderingsherstel van een pand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: funderingsherstel van een pand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: funderingsherstel van een pand

Funderingsherstel van een vrijstaand pand uit 1905

Het gaat over een vrijstaand pand met bouwjaar 1905. Uit funderingsonderzoek kwam uit: Op basis van de bevindingen bij de gravingen. De gevel bij graving aan de zijkant van het pand ter hoogte van scheurvorming voorzien van een nieuwe paalfundering. Het word geadviseerd om een constructeur in te schakelen, een constructeur bepaald de juiste funderingstechniek voor de linkergevel bij graving 1. De overige fundaties, van binnenmuren/ buitenmuren rechts en achter, ga ik uit van stabiliseren om eventuele verzakking tegen te gaan. Graving 2 De plaatfundering (lees aanname plaatfundering) van de aanbouw (bijkeuken/kantoor/slaapkamer) aan de achtergevel is verzakt. Om de plaatfundering naar zijn oorspronkelijke niveau te brengen kan men met injecteren van de ondergrond de plaatfundering liften indien technisch uitvoerbaar. Graag ontvang ik een offerte.

Funderingsherstel van een pand

We willen graag een indicatie ontvangen voor hoeveel het zou kosten voor een funderingsherstel. We hebben een rapport van een derde partij ontvangen waarin staat dat binnen 0-1 jaar funderingsherstel moet plaatsvinden. Het gaat om een acute situatie. De huidige fundering zijn houten palen uit het jaar 1875. De kelder en begane grond hebben een winkel en de tweede en derde verdieping zijn woningen. De begane grond heeft een houtenbalk laag met planken. Er zijn 5 verdiepingen inclusief kelder. De afmetingen zijn: 6,21 meter breed x 11,52 meter lang x 6,21 meter hoog. Graag ontvangen we een prijs indicatie, van wat het (per m2) zou kosten.

Balkon bouwen, kelder uitdiepen en funderingsherstel

Mijn pand met 3 verdiepingen en aantal woningen is iets verzakt. De begaande grond heeft onder de helft van het huis een kelder. Met herstel van fundering ook aanleg van kelder onder het gehele huis. Ongeveer 80 m2 nog 1,5 meter uitdiepen. Op BG 2,5 meter uitbouwen. Het pand heeft een breedte van 5,5 meter. Graag begin volgend jaar starten met deze klus. Wat meer haast heeft is het realiseren van een balkon, met verankering in de gevel waarvoor geen ontwerp voor nodig is. Ik contact graag een deskundige aannemer die interesse heeft en samen met mij de plannen kan bespreken.

Funderingsherstel

De fundering bij de achtergevel is op een aantal plekken al gezakt. Graag laten wij de vakman de fundering beoordelen en aangeven wat te doen in deze. Het pand heeft 3 appartementen en 5 woonlagen. Per appartement is de woonoppervlak ongeveer 50 m2.

Funderingsherstel bij een pand

Funderingsherstel bij een pand, Het enige wat ik weet, is dat de het pand funderingscode 3 heeft.

Funderingsherstel bij een woonhuis

Graag een offerte voor funderingsherstel bij een woonhuis. Het huis zakt weg aan 1 kant. De woning is circa 5.70 x 10.50 meter. Aan een kant leunt het huis tegen een ander pand aan. Waar het vrij staat, verzakt het huis. Het is in het centrum van Bodegraven. Er is sprake van beschermd stadsgezicht. Het pand is nog niet in mijn bezit. In overleg met de makelaar is een bezichtiging mogelijk.

Funderingsherstel bij een oude woning

Het pand heeft scheuren sinds vorig jaar. Het is uit 1880.

Funderingsherstel woning uitvoeren

Deze woning heeft diverse mogelijkheden zoals het aanbrengen van een dakterras. De woning ligt in een gebied waar funderingsherstel noodzakelijk is, voor dit pand moet de fundering herstelt worden. Het pand bestaat uit een afzonderlijke bewoning van de beneden woning en dit twee verdieping tellend bovenhuis.

Funderingsherstel en kelder bouwen

Wij willen graag de fundering van het pand laten herstellen en een kelder laten bouwen. Een kelder van 80 m2 en +-2. 5 meter hoog. Daarom willen we graag van u een offerte hebben. In de bijlage kunt u de tekening van het pand vinden. Een rapport funderingsonderzoek is toe te sturen. Alvast bedankt.

Funderingsherstel

De fundering van de achtergevel moet worden hersteld. Er moet 1 paal worden aangebracht en 2 gewapende betonnen balken om de fundering meer steun te geven. De breedte van het pand is ongeveer 5 meter.