Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Funderingsherstel bij oude kerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: funderingsherstel bij oude kerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: funderingsherstel bij oude kerk

Funderingsherstel bij oude kerk

Heer/ mevrouw, Graag wil ik een offerte aanvragen voor het herstellen van de fundering van een kerk. De kerk in de huidige vorm is opgeleverd in 1933 na een verbouwing en aanbouw van een kleinere kerk uit 1888. De gehele kerk is gefundeerd op houten palen. Het grootste gedeelte van kerk zijn de zettingen niet toegenomen en kan derhalve als stabiel worden beschouwd. In een kleine gedeelte van de kerk zijn de zettingen wel toegenomen. Graag hoor ik van u. Met vriendelijke groet.