Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Funderingsherstel en mogelijk kelderrealisering? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: funderingsherstel en mogelijk kelderrealisering. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: funderingsherstel en mogelijk kelderrealisering

Funderingsherstel en mogelijk kelderrealisering

Zie bijgevoegd bestand voor gedetailleerde informatie (zoals afmetingen, paallengte, oppervlakte herstel fundering en etc.). Wij zoeken een organisatie die een eerlijke prijs biedt en een goede samenwerking wil aangaan met ons. Het is helaas nog onduidelijk of andere partijen mee zullen doen aan het herstel. Voor ons komt het neer op de situatie zoals omschreven in de bijlage. Het liefst gebeurt het herstel zo trillingsvrij mogelijk. We horen graag van u. We zijn overigens al redelijk ver in het oriëntatieproces.