Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Funderingsherstel en kelderbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: funderingsherstel en kelderbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: funderingsherstel en kelderbouw

Funderingsherstel en kelderbouw

We onderzoeken de mogelijkheid om gewenste kelderbouw te combineren met funderingsherstel. Wat zijn de kosten voor een volledige afwerking bij een woning van 50 m2? Waarbij we ook de achtergevel willen laten rechttrekken waarbij we nog ongeveer 6 m2 bij de woning krijgen. We willen graag dat de aannemer het totaalplaatje regelt, dus vergunningen aanvragen, bouwtechnisch aspect.