Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering

Aanbouw fundering herstellen

Mijn aanbouw uit 1975 is niet onderheid. wel is er een fundatie onder van 50 cm dik. graag wil ik weten wat de kosten zullen zijn om te stabiliseren en weer rechtzetten. Zit momenteel nog in de oriëntatiefase.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw maken van maximaal 2,5 m diep en 10 m breed. De vloer moet optimaal geïsoleerd worden en er komt vloerverwarming. Ik wil graag weten hoe de fundering eruit zal gaan zien. Moet er bijvoorbeeld geheid worden?

Aanbouw zijkant hoekwoning realiseren van hout

We willen een aanbouw realiseren aan de zijkant van onze woning: - 2.20 bij 5.20 m - Van hout (planken verticaal ipv horizontaal) - Stalen deur (met glasstrook) antraciet - Raam in dak - Vloerverwarming (door te trekken vanuit woning) - Dekvloer - Fundering (plaat) aanwezig tot 4,5 meter (dus nog 70 cm ontbreekt) - Aan 1 zijde aansluiting op schuin dak te maken (over de breedte van 2.20) - Het vermoeden is dat geen vergunning nodig is, maar dit gaan wij toetsen

Fundering voor woonkeuken

Achter ons huis willen wij van de stenen schuur (enkelsteense) een woonkeuken maken. De schuur zal geheel gesloopt worden om met lichtere materialen weer op te bouwen. De huidige fundering (steen)wil ik weer gebruiken en de vloer vol storten met schuimbeton. Het doel is een verwarmde vloer met tegels te maken. Het gaat om een oppervlakte van 5 bij 6 meter

Aanbouw bij opbouw

Aanbouw van de opbouw op het dak. De helft van de tweede verdieping is al een tijd geleden gebouwd. Echter moet ongeveer de helft nog aangebouwd worden, om de hele tweede verdieping bewoonbaar te maken. Het gaat om een op/aanbouw van circa 25 m2 met een plat dak van hout(bakstenen zijn te zwaar i.v.m. fundering op hout). We willen geen schuine wanden.

uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw van 5 meter breed bij 3 meter. Het wordt een metselskeletbouw met stenen 2 kanten. kunststof schijfdeuren. dakraam. Het is een tuin waar nog geen fundering is.

Aanbouw realiseren

Willen graag een aanbouw realiseren 3,5 bij 8 diep. Bestaand uit veel glas werk. Rechter kant op de foto daar willen we onze nieuwe keuken maken. En we zouden graag dat het zo gemaakt word dat er in de toekomst een opbouw gerealiseerd kan worden. Zou graag hierover een vrijblijvende prijsopgave ontvangen. Complete oplevering. Het realiseren van fundering. Graag een prefab optie en een metselskelet. Wij laten alvast een tekening hiervoor opstellen.

Fundering achterzijde woning realiseren voor aanbouw

Het gaat om het graven en storten van een fundering 5 m x 3 m. Het gaat om een fundering voor een aanbouw. Als je 40 cm graaft, kom je hard geel zand tegen. Er hoeft niet te worden geheid. Er is geen vergunning nodig.

Fundering realiseren voor plaatsing tuinhuisje

Fundering voor tuinhuisje grondoppervlakte 209 x 295 cm. Graag laat ik een vakman de situatie inschatten om te kijken of dit gestort moet worden of dat een zandbed met tegels ook al zal volstaan.

Nieuwbouw woning constructieberekening voor fundering

Omgevingsvergunning voor onze kavel in den haag verkregen. Wij moeten een constructieberekening hebben om te beginnen met het slaan van de palen. Fundering van zand, schroefpaal. als u met mij contact opneemt kan ik de foto en documenten van gegevens doorsturen.